18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Sheffield United – Arsenal: Odds og optakt den 11. april 2021

Teoretisk set kan Sheffield United stadig redde livet i Premier League, for der er otte runder tilbage at spille, og de skal bare hente 15 point, men i praksis er de færdige. Lidt det samme gælder for Arsenal. De har ni point op til Chelsea på 5. pladsen og første europæiske plads, men selv om der er 24 point at spille om, så når de det ikke. Så det er interessant, hvem af de to hold der er bedst motiverede søndag aften. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Sheffield United – Arsenal. Der er kampstart søndag d. 11. april 2021 kl. 20:00. Se kampen på Viaplay eller på Xee.

Odds på Sheffield United – Arsenal

Oddsene peger på, at Arsenal er favorit i dette opgør.

Sheffield United – Arsenal: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Peter Bankes
Stadion: Bramall Lane, Sheffield
Vejret: 2° og svag vind

Optakt til Sheffield United – Arsenal: Skader, karantæner og startopstillinger

Når man skal hente 15 point for at redde livet i rækken, kan otte kampe virke som meget, meget kort tid. Men når man som Sheffield United bare taber og taber og taber, kan otte kampe føles som en evighed, og hvis de ikke snart får samlet sig selv og stumperne sammen, kan deres selvtillid ligge totalt sønderskudt, når sæsonen er ovre. De seneste otte kampe har de tabt syv og vundet en enkelt. De har lavet tre mål og lukket 17 ind.

Til deres ros må det siges, at det er sjældent, de klasker sammen og får læsterlige klø, som de gjorde 14. marts, da de tabte 5-0 ude mod Leicester City. Men dér var truppen formentlig i en form for kollektivt chok over, at klubben havde valgt at skille sig af med den ganske populære træner Chris Wilder. Siden er de kommet tilbage i rytmen med nederlag på 2-0 og 2-1. Men stadig nederlag. Nederlag, nederlag, en endeløs række af nederlag. Det er en lang sæson at komme igennem, og de har været ramt af uheld og skader nærmest fra første kamp. Til denne kamp er der syv spillere på skadeslisten. De kan måske finde opmuntring i, at Sheffield United på hjemmebane i Premier League ikke har tabt til Arsenal siden 1991. I fem opgør siden da er det blevet til to sejre og tre uafgjorte. Sejrene – begge på 1-0 – er endda kommet i de to seneste møder. Måske et halmstrå at gribe efter for bundholdet.

I Arsenal er træner Mikel Arteta ikke meget for halmstrå. Han mener, holdet er forpligtet til at spille europæisk fodbold hver sæson – og mener i øvrigt, at Europa League er et absolut minimum, man må forvente i en klub som Arsenal. Det ser ellers vanskeligt nok ud for dem overhovedet at sikre europæisk bold af nogen som helst slags i den kommende sæson. De er på en aktuel 11. plads i Premier League, og de skal hente mindst ni point på 5. pladsen med otte runder igen. Det ser meget svært ud.

Næste mulighed er at kvalificere sig ved at vinde Europa League, hvor holdet er i kvartfinalen. Men i torsdags spillede de 1-1 på hjemmebane mod Slavia Prag efter en kamp, hvor Alexandre Lacazette i 2. halvleg brændte en friløber alene med den tjekkiske keeper Ondrej Kolar. Bolden blev sparket forbi målmanden men ramte trekantsammenføjningen. Nicolas Pépé scorede et flot mål i kampens afslutning, men det efterfølgende tjekkiske pres resulterede i en udligning, og derfor har Arsenal en vanskelig opgave i vente på torsdag. Det kan måske også påvirke holdudtagelsen her, men hvis træner Mikel Arteta virkelig mener, Arsenal skal spille på begge heste – og det lyder det til på manden – må de jo stille stærkt op her også. Det vil vise sig.

Sheffield United:
Jack O’Connell (Forsvar, Reserve) – Skadet
Chris Basham (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
George Baldock (Back, Fast) – Tvivlsom
Jayden Bogle (Back, Reserve) – Tvivlsom
Jack Robinson (Back, Reserve) – Skadet
Sander Berge (Midtbane, Fast) – Skadet
Billy Sharp (Angreb, Fast/Reserve) – Skadet

Arsenal:
David Luiz (Forsvar, Fast) – Skadet
Kieran Tierney (Back, Fast) – Skadet
Martin Ødegaard (Midtbane, Fast/Reserve) – Tvivlsom

Sheffield United forventet startopstilling: Ramsdale; Egan, Ampadu, Jagielka; Stevens, Lundstram, Norwood, Fleck, Osborn; McGoldrick, McBurnie.

Arsenal forventet startopstilling: Leno; Bellerin, Holding, Gabriel, Cedric; Partey, Xhaka; Saka, Smith Rowe, Pépé; Aubameyang.

Odds-forslag: En lille forsigtig udesejr

Sheffield Uniteds seneste fire kampe har alle budt på højst to scoringer. De seneste to indbyrdes opgør – det ældste dog i 2006 – på Bramall Lane er endt 1-0 til værterne. Og i sæsonens 15 hjemmekampe for Sheffield United er der i alt scoret 32 mål. Det vil sige kun lige en my mere end to mål i snit for hele sæsonen.

Der er anderledes gang i Arsenal på udebane. Deres seneste 10 udekampe i ligaen har budt på 30 mål. Altså tre i snit. Deres total for sæsonen på udebane er 39 mål i 15 udekampe. 2,6 i snit. Men de må have tankerne vendt mod torsdagens returkamp i Prag. Og tager vi med i beregningen, at Sheffield United sjældent får store klø, og det omvendte opgør endte 2-1 til Arsenal, så kigger vi på en lavtscorende kamp. Er der ligefrem risiko for Sheffield United hapser point? Arh, mon dog.

Derfor virker det mere sandsynligt, at Arsenal henter alle tre point i en lavtscorende kamp og lukker molevitten ned og sparer energi til torsdagens rejse. Det betyder, anbefalingen ender med at hedde sejr til Arsenal på præcis ét mål.

SpilXperten.com anbefaler: (1-0) X til odds 3,75 – SPIL HER >>*

Sheffield United – Arsenal: Statistik, topscorer og H2H

  • Sheffield United er på jumbopladsen og sidst i Premier League med 14 point for 30 kampe.

  • Deres tal samlet set er 4-2-24 og måldifferencen på 17:52. Hjemme på Bramall Lane er de noteret for 3-1-11 og 10:22.

  • Arsenal er netop nu på 11. pladsen i Premier League med 42 point efter 30 kampe.

  • Statistikken for Arsenal siger 12-6-12 med målscore på 40:35. Når de spiller på udebane, har de hapset 6-3-6 og 22:17.

  • Irske David McGoldrick har nettet 6 gange for Sheffield United, og det er rigeligt til at være holdets topscorer.

  • Arsenals topscorer er Alexandre Lacazette, som har scoret 11 ligamål i sæsonen, mens Pierre-Emerick Aubameyang har scoret 9 gange.

  • Da de mødtes 4. oktober 2020 på Emirates i London, vandt Arsenal 2-1. Seneste møde i Sheffield var FA Cup-kvartfinalen sidste sommer 28. juni. Også dengang vandt Arsenal 2-1.

Skriv et svar