18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Nottingham Forest – Liverpool FC: Odds og optakt den 22. oktober 2022

Darwin Nunez scorede sejrsmålet, da Liverpool FC onsdag slog West Ham United 1:0. (Foto: Nigel Roddis / AFP / Ritzau Scanpix)
Darwin Nunez scorede sejrsmålet, da Liverpool FC onsdag slog West Ham United 1:0. (Foto: Nigel Roddis / AFP / Ritzau Scanpix)

Oprykkerne fra Nottingham Forest tager tidligt lørdag eftermiddag mod Liverpool FC. Hjemmeholdet kravlede væk fra sidstepladsen i tabellen via 0:0 ude mod Brighton & Hove Albion, mens Liverpool FC med to gange 1:0 på hjemmebane nu er oppe som nummer syv i stillingen, hvor de blot har fire point op til top 4. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Nottingham Forest – Liverpool FC. Der er kampstart lørdag d. 22. oktober 2022 kl. 13:30. Se kampen på TV3 Max eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout


Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.

Nottingham Forest – Liverpool FC: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Paul Tierney
Stadion: City Ground, Nottingham, England
Vejret: 15° og frisk vind

Nottingham Forest – Liverpool FC: Skader, karantæner og startopstillinger

Nottingham Forest har fået en barsk start på livet i Premier League. Seks nederlag i de første syv kampe, hvor de lukkede 21 mål ind og altså tre i snit. Fem nederlag på stribe fra runde tre til runde syv efterlod dem med scoren 4:18. Dét har de tilsyneladende fået bedre styr på, og med 0:0 i tirsdags ude mod Brighton & Hove Albion er de på tre kampe, to point og en score på 1:2. Det virker en smule mere stabilt aktuelt. 

Det er kun anden gang i dette årtusinde, de to mandskaber mødes, og senest var såmænd i marts i år i FA Cuppen. Her vandt Liverpool FC på City Ground 1:0. Det snævre nederlag kan måske godt give værterne et strejf af optimisme, men med 23 nye mand i truppen er der ikke mange gengangere fra den kamp. Brennan Johnson spillede hele kampen, mens Jack Colback blev skiftet ud i kampens afslutning. Colback er skadet, men Johnson med to mål er delt topscorer for hjemmeholdet, så han starter formentlig i front. Resten er nye. 

Diogo Jota scorede det enlige mål for Liverpool FC tilbage i marts. Det gør han ikke her, for han er skadet. Darwin Nunez scorede, da Liverpool FC i onsdags slog West Ham United 1:0, og han er formentlig igen en del af en fronttrio med Salah og Firmino. To point i sæsonens første tre kampe virker til at være visket ud hos Liverpool FC, der har fem sejre og en uafgjort i de seneste syv kampe. 

Den forbedrede form betyder også, at Klopps flok kravler op i tabellen, og de nærmer sig nu top 4. Det er godt, for de skal også bruge lidt opmærksomhed på Champions League, hvor de onsdag skal til Amsterdam for at møde Ajax. Nederlag her kan gøre sidste runde temmeligt nervepirrende, for så skal Liverpool FC have point mod Napoli for at sikre andenpladsen. Selv om det er hjemme på Anfield, kan det blive vanskeligt nok. Så er det måske bedre at hente point i Amsterdam med det samme.


Nottingham Forest:

 • Moussa Niakhate (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Omar Richards (Back, Reserve) – Skadet
 • Renan Lodi (Back, Fast) – Tvivlsom
 • Jack Colback (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
 • Lewis O’Brien (Midtbane, Fast) – Tvivlsom


Liverpool FC:

 • Joel Matip (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Ibrahima Konaté (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
 • Naby Keita (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
 • Arthur Melo (Midtbane, Reserve) – Skadet
 • Luis Diaz (Angreb, Fast) – Skadet
 • Diogo Jota (Angreb, Fast) – Skadet

Nottingham Forest forventet startopstilling: Henderson; Aurier, Cook, McKenna, Williams; Yates, Freuler, Mangala; Gibbs-White, Johnson, Lingard.

Liverpool FC forventet startopstilling: Alisson; Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson; Henderson, Fabinho, Thiago; Firmino, Salah, Nunez.


Odds på Nottingham Forest – Liverpool FC

Gæsterne fra Liverpool FC er meget klare favoritter hos bookmakerne.

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.


Odds-forslag: Tredje tætte kamp i træk for gæsterne?

Nottingham Forest ser ud til at have stoppet gennemtrækket i defensiven. Efter at have lukket tre mål ind per kamp i sæsonens første syv forsøg har de i de tre seneste begrænset det samlede indtag til blot to mål. Derfor er det sandsynligt, de igen vil forsøge at stå solidt og fokusere på at lukke ned for gæsterne.

Liverpool FC vandt godt nok 7:1 i Glasgow mod Rangers FC, men mon ikke det var modstanden, der var sølle snarere end Liverpool FC, der spillede helt magisk? De to følgende kampe har Liverpool FC vundet 1:0 mod henholdsvis Manchester City og West Ham United. Modstandere fra en noget højere hylde end Nottingham Forest. 

Alligevel tror anbefalingen, det kan blive en ganske stille dag på kontoret for Liverpool FC på City Ground. De har udekampen i CL mod Ajax lurende et par dage efter denne, så de vil være tilfredse med et mål eller to og så ellers køre kampen stille til ende derfra. Buddet herfra er, at det ender med maksimalt tre scoringer på City Ground. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
ComeOn
1,66
Under 3,5 mål
Gå til ComeOn *


Nottingham Forest – Liverpool FC: Statistik, topscorer og H2H

 • Nottingham Forest er nummer 19 i Premier League, hvor de er noteret for 6 point i 11 kampe. 

 • Nottingham Forest’ statistik lyder 1-3-7, mens målforskellen er 7:23.

 • Liverpool FC er nummer 7 i tabellen med 16 point efter 10 kampe. 

 • Tallene for Liverpool FC er 4-4-2 og 22:12.

 • Hos Nottingham Forest er de to flittigste målskytter Taiwo Awoniyi og Brennan Johnson, som hver er noteret for 2 mål.

 • Roberto Firmino er med 6 kasser flittigste målskytte hos Liverpool FC. 


Expected Goals: Nottingham Forest vs. Liverpool FC – de seneste tre kampe:

Nottingham ForestResultatxGLiverpool FCResultatxG
Brighton & Hove Albion – Nottingham Forest(0-0) 2,33 – 0,24Liverpool FC – West Ham United (1-0) 1,63 – 1,47 
Wolverhampton Wanderers – Nottingham Forest(1-0) 1,52 – 1,68Liverpool FC – Manchester City (1-0) 1,37 – 1,08
Nottingham Forest – Aston Villa FC (1-1) 0,42 – 0,65 Rangers FC – Liverpool FC(1-7) 0,43 – 2,53
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Nottingham Forest – Liverpool FC?

Nottingham Forest – Liverpool FC spilles lørdag den 22. oktober 2022 klokken 13:30.

Hvor spilles Nottingham Forest – Liverpool FC?

Nottingham Forest – Liverpool FC spilles på City Ground i Nottingham i England.

Skriv første kommentar

Skriv et svar