18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Nottingham Forest – Fulham FC: Odds og optakt den 16. september 2022

6 mål i 6 kampe. Serbiske Aleksandar Mitrovic er i flyvende målform hos Fulham FC. (Foto: Bildbyrån)
6 mål i 6 kampe. Serbiske Aleksandar Mitrovic er i flyvende målform hos Fulham FC. (Foto: Bildbyrån)

De to oprykkere, Nottingham Forest og Fulham FC, mødes fredag aften på City Ground i Nottingham. Værterne er næstsidst i tabellen med fire point efter de første seks runder, mens Fulham FC har hentet otte point blandt andet takket være forrygende seks mål i seks kampe af Aleksandar Mitrovic. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Nottingham Forest – Fulham FC. Der er kampstart fredag d. 16. september 2022 kl. 21:00. Se kampen på TV3 Max eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout

Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Nottingham Forest – Fulham FC: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jarred Gillett
Stadion: City Ground, Nottingham
Vejret: 10° og let vind

Optakt til Nottingham Forest – Fulham FC: Skader, karantæner og startopstillinger

Nottingham Forest var så uheldige at rykke op med nærmest en hel trup, der ikke kunne klare sig i Premier League. I hvert fald i ledelsens øjne. Så klubben har hentet mere end 20 spillere i transfervinduet. Tak for indsatsen til de spillere, der sikrede oprykningen. Nu skal vi bruge nogle, der er bedre. Det har dog ikke hjulpet voldsomt. De hentede godt nok fire point i de første tre runder, men siden er det blevet til tre nederlag i rap. 

At tabe 2:0 til Tottenham Hotspur er ikke ødelæggende for håbet om overlevelse. At tabe 6:0 på Etihad til Haaland City gør ondt, men det er heller ikke afgørende. Det kan det til gengæld være, at Nottingham Forest mod den tredje oprykker, AFC Bournemouth, smed en 2:0-føring over bord og som en anden Robin Hood tog tre point fra det førende hold – sig selv – og gav dem til det tabende hold. Av. Der skal andre tærter på bordet, hvis Nottingham Forest skal skrabe flere point til sig i ligaen. 

Det går ganske fint med at skrabe point ind for Fulham FC. Det er deres tredje besøg i Premier League på fem sæsoner, og de to foregående er endt med nedrykning i første hug. Men de er kommet flot fra land med uafgjorte mod Wolves og Liverpool FC og to hjemmesejre krydret med knebne nederlag mod både Arsenal FC og Tottenham Hotspur. Serbiske Mitrovic er stadig helt ustyrlig og har scoret seks gange i seks kampe. Det placerer ham som nummer to på topscorerlisten kun overgået af norske Erling. 

Fulham FC har hentet syv point på tre hjemmekampe, og det betyder så, de blot har fået ét point ud af deres tre udekampe og altså endnu har første udesejr til gode. De kan jo håbe på en gentagelse af seneste sæsons møde med Nottingham Forest, for her vandt Fulham FC på City Ground med overbevisende 4:0. Mitrovic scorede to mål i kampen, der blev spillet i slutningen af oktober. Nok til at minde om deja-vu? I hvert fald rigeligt til at drømme om dacapo.


Nottingham Forest:

  • Moussa Niakhate (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet
  • Omar Richards (Back, Reserve) – Skadet
  • Orel Mangala (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet


Fulham FC:

  • Antonee Robinson (Back, Fast) – Skadet
  • Manor Salomon (Kant, Reserve) – Skadet
  • Harry Wilson (Kant, Reserve) – Skadet

Nottingham Forest forventet startopstilling: Henderson; Worrall, Cook, McKenna; Williams, Yates, Kouyate, Lodi; Lingaard, Gibbs-White; Johnson.

Fulham FC forventet startopstilling: Leno; Tete, Adarabioyo, Ream, Mbabu; Reed, Palhinha; Reid, Pereira, Kebano; Mitrovic.


Odds på Nottingham Forest – Fulham FC

Et kig på kampens odds fortæller, vi kan forvente en helt lige affære. 


Odds-forslag: Oprykkerduel kan ende uden vinder men i det mindste er der udsigt til mål

De tre seneste indbyrdes møder i Nottingham er endt med udesejr til Fulham FC. Samlet score 9:2. Gæsterne fra London virker også mest solide netop nu, og de har sådan set heller ikke været decideret passive på transfermarkedet, men der er dog flere gengangere fra seneste sæson, som virker til at have givet holdet en soliditet, værterne har savnet indtil videre. 

Begge mandskaber nyder at komme frem over græstørvene, og selv om Nottingham Forest blot har scoret fire gange i sæsonen, så faldt to af de fire mål dog i seneste kamp. Det må også antages, at værterne har haft rigtig god gavn af den lange – ufrivillige og tragiske – pause, der har været på grund af de aflyste kampe i den overståede weekend. Måske har de fundet endnu bedre sammen?

Anbefalingen tror på en åben slagudveksling. Holdene må have friske ben. De har haft tid til at træne sammenhængende uden presset fra kamp. Nu skal de så vise det i praksis. Det bør blive en ganske fin kamp. Ingen af holdene har brug for et nederlag, så krydset lurer, men vi går i stedet med mindst ét mål i hver ende. Hjemmeholdet var på ret kurs i 1. halvleg mod AFC Bournemouth senest, og Fulham FC har i Mitrovic en angriber, der skaber kaos konstant. Begge hold scorer.  

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Nordicbet
1,71
Begge hold scorer
Gå til Nordicbet *


Nottingham Forest – Fulham FC: Statistik, topscorer og H2H

  • Nottingham Forest er på 19. pladsen i tabellen efter 6 runder, hvor de har hentet 4 point.

  • Nottingham Forests statistik er 1-1-4 med en måldifference på 4:14. 

  • Fulham FC er nummer 10 i Premier League efter 6 runder, der har givet 8 point.

  • Tallene for Fulham FC siger 2-2-2 med scoren 9:9.

  • Brennan Johnson har scoret 2 gange for Nottingham Forest, og det gør ham til holdets flittigste målskytte indtil nu.

  • Fulham FCs topscorer er serbiske Aleksandar Mitrovic, som har nettet 6 gange. 

Expected Goals: Nottingham Forest – Fulham FCde seneste tre kampe:

Nottingham ForestResultatxGFulham FCResultatxG
Nottingham Forest – AFC Bournemouth(2-3) 2,17 – 0,75Tottenham Hotspur – Fulham FC(2-1)3,54 – 0,44
Manchester City – Nottingham Forest(6-0)3,01 – 0,46Fulham FC – Brighton and Hove Albion(2-1)0,91 – 2,11
Nottingham Forest – Tottenham Hotspur(0-2) 3,19 – 1,45 Arsenal FC – Fulham FC (2-1) 2,49 – 1,38 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Nottingham Forest – Fulham FC?

Nottingham Forest – Fulham FC spilles fredag den 16. september 2022 klokken 21:00.

Hvor spilles Nottingham Forest – Fulham FC?

Nottingham Forest – Fulham FC spilles på City Ground i Nottingham i England.

Skriv første kommentar

Skriv et svar