18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Nottingham Forest – Aston Villa FC: Odds og optakt den 10. oktober 2022

Nottingham Forest og Jesse Lingard er sidst i Premier League. (Foto: Bildbyrån)

Nottingham Forest tager mandag aften mod Aston Villa FC. Værterne er oprykker i denne sæson. Og de ligner allerede en nedrykker igen. Nottingham Forest er sidst i Premier League med fire point, og de har fem nederlag på stribe. Gæsterne åbnede sæsonen med fire nederlag i fem kampe, men de har ikke tabt i deres seneste tre. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Nottingham Forest – Aston Villa FC. Der er kampstart mandag d. 10. oktober 2022 kl. 21:00. Se kampen på TV3 Max eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout


Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.

Nottingham Forest – Aston Villa FC: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Anthony Taylor
Stadion: City Ground, Nottingham, England
Vejret: 10° og let vind

Nottingham Forest – Aston Villa FC: Skader, karantæner og startopstillinger

Efter tre runder må de have tænkt hos Nottingham Forest, at det der Premier League slet ikke er så svært igen. Hjemmesejr mod West Ham United og uafgjort ude mod Everton FC. Men så begyndte det at gå den anden vej. Kampe mod Tottenham Hotspur og Manchester City gav 0 point og 0:8 i score. To hjemmekampe mod medoprykkerne fra AFC Bournemouth og Fulham FC gav også 0 point. Og senest blev det til endnu et nederlag mod Leicester City, der indtil da havde 1 point. De slog Nottingham Forest 4:0. 

Så gode råd er dyre i Sherwood-skoven, og der er ingen Robin Hood, der kommer og tager point fra de store klubber for at give dem til de små. Der skal arbejdes benhårdt for hvert eneste point, og det kommer de formentlig til hele sæsonen.

De mange nye i truppen har ikke givet det nødvendige løft, og ledelsen har overvejet grundigt, om træner Steve Cooper er den rette mand på posten. Det er de blevet enige om, han er, for han fik i ugens løb fornyet sin kontrakt, der nu løber til 2025. En usædvanlig men egentlig hjertevarmende tillidserklæring. Lad os se, om det giver noget på banen. 

Nederlag til AFC Bournemouth, Crystal Palace FC, West Ham United og Arsenal FC gav Aston Villa FC en miserabel indledning på sæsonen. Der er heldigvis for dem mange kandidater til bundpladserne i denne sæson, så med de seneste tre kampe uden nederlag via uafgjort mod Manchester City og Leeds United og kneben sejr mod Southampton FC er gæsterne kravlet op på 14. pladsen. 

Men det fungerer ikke for Aston Villa FC. Hverken Ollie Watkins eller Danny Ings har scoret mere end én gang, og værre endnu er det, at Philippe Coutinho hverken har scoret eller leveret assists i sæsonen. Det vil give dem problemer på sigt, hvis de ikke bliver skarpere offensivt. Seks mål i otte kampe er ikke opskriften på succes.


Nottingham Forest:

 • Moussa Niakhate (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Omar Richards (Back, Reserve) – Skadet


Aston Villa FC:

 • Diego Carlos (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Calum Chambers (Forsvar, Fast/Reserve)
 • Ludwig Augustinsson (Back, Reserve) – Skadet
 • Lucas Digne (Back, Fast) – Skadet
 • Boubacar Kamara (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Leon Bailey (Kant, Fast) – Tvivlsom

Nottingham Forest forventet startopstilling: Henderson; Williams, Cook, McKenna, Lodi; Kouyate, O’Brien; Johnson, Gibbs-White, Lingard; Awoniyi.

Aston Villa FC forventet startopstilling: Martinez; Young, Konsa, Mings, Augustinsson; Ramsey, Luiz, McGinn; Bailey, Coutinho; Watkins.


Odds på Nottingham Forest – Aston Villa FC

Ser vi til oddsene på opgøret, afslører de, at gæsterne er favoritter.


Odds-forslag: Den indbyrdes historie peger på mål

Ingen af de to mandskaber er målmaskiner. 0,75 mål i snit i sæsonens første otte kampe er holdene noteret for, men Nottingham Forest har trods alt været temmeligt gavmilde i den anden ende, hvor de lukker mere end 2,5 mål ind per kamp. De sidste fire kampe har tallene heddet 4:16. Fire nederlag på i gennemsnit 1:4. Der er hullet som en si i defensiven hos Nottingham Forest for tiden. 

Her får de så besøg af Aston Villa FC. De var senest i samme række i sæsonen 2018-2019. Der gav de to indbyrdes opgør sammenlagt 14 scoringer via 3:1 til Aston Villa FC på City Ground og 5:5 (!) på Villa Park. I de 10 foregående indbyrdes møder – pas på, så er vi tilbage i 1998 – er der i alt scoret 41 gange i de indbyrdes opgør. Det er altså mere end 4 scoringer i snit. 

Det harmonerer selvsagt ikke særligt godt med, at de to holds offensiver har været så bovlamme som vådt pap, men det kan måske give dem en smule mod på tingene rent offensivt. Anbefalingen tror ikke helt på voldsomme fire mål endnu engang, men det bør dog være muligt at få begge hold på tavlen.

Det har været tilfældet i otte af de seneste 10 indbyrdes kampe, og i hjemmeholdets to seneste hjemmekampe. For Aston Villa FC gælder, de har haft begge hold på tavlen i tre af deres seneste fire udekampe. Det går vi med bliver tilfældet endnu engang.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Nordicbet
1,86
Begge hold scorer
Gå til Nordicbet *


Nottingham Forest – Aston Villa FC: Statistik, topscorer og H2H

 • Nottingham Forest indtager jumbopladsen i Premier League som nummer 20 med 4 point efter 8 runder. 

 • Tallene for Nottingham Forest er 1-1-6 med scoren 6:21.

 • Aston Villa FC er nummer 14 og har 8 point efter 8 kampe. 

 • Aston Villa FCs statistik lyder på 2-2-4, mens deres måldifference er 6:10.

 • Hos Nottingham Forest har 2 spillere hver scoret 2 gange, og det betyder, at Taiwo Awoniyi og Brennan Johnson kan kalde sig klubbens topscorere.

 • Hos Aston Villa FC har 6 mand scoret hver 1 mål, og de er dermed delte topscorere. På listen finder vi blandt andre Ollie Watkins, Emiliano Buendia og Douglas Luiz.


Expected Goals: Nottingham Forest vs. Aston Villa FC – de seneste tre kampe:

Nottingham ForestResultatxGAston Villa FCResultatxG
Leicester City – Nottingham Forest (4-0) 1,93 – 1,03Leeds United – Aston Villa FC (0-0) 0,86 – 1,87 
Nottingham Forest – Fulham FC (2-3) 0,84 – 1,30Aston Villa FC – Southampton FC (1-0) 1,62 – 0,47 
Nottingham Forest – AFC Bournemouth (2-3) 2,17 – 0,75 Aston Villa FC – Manchester City(1-1) 0,72 – 1,77 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Nottingham Forest – Aston Villa FC?

Nottingham Forest – Aston Villa FC spilles mandag den 10. oktober 2022 klokken 21:00.

Hvor spilles Nottingham Forest – Aston Villa FC?

Nottingham Forest – Aston Villa FC spilles på City Ground i Nottingham i England.

Skriv første kommentar

Skriv et svar