18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Norwich – Crystal Palace: Odds og optakt den 9. februar 2022

Lykkes det Dean Smith at redde Norwich fra endnu en nedrykning? (Foto: Bildbyrån)
Lykkes det Dean Smith at redde Norwich fra endnu en nedrykning? (Foto: Bildbyrån)

Norwich er begyndt at røre på sig med tre sejre i rap. Kan bundholdet fortsætte de fine takter hjemme mod Crystal Palace, som kun har hentet 1 point i de seneste tre ligakampe? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Norwich – Crystal Palace. Der er kampstart onsdag d. 9. februar 2022 kl. 20:45. Se kampen på TV3 Sport eller på Viaplay. 

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Norwich – Crystal Palace: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Paul Tierney
Stadion: Carrow Road, Norwich
Vejret: 8°, svag vind


Optakt til Norwich – Crystal Palace: Skader, karantæner og startopstillinger

Norwich er efterhånden kendt som noget af et elevatorhold. Så da indeværende sæson startede sløjt ud, var der ikke mange løftede øjenbryn rundt om i fodboldverdenen, for det ville jo være typisk Norwich at rykke direkte tilbage i Championship. Nu spirer overlevelseshåbet dog hos ‘kanariefuglene’, som har vundet tre kampe i streg, og fire ud af de seneste fem, godt nok på tværs af Premier League og FA Cup, men stadig en klar forbedring fra Dean Smiths mandskab. Pt. har værterne faktisk bevæget sig op over nedrykningsstregen, men de omkringliggende hold har alle spillet minimum en kam færre. Om ikke andet, så må de seneste sejr have givet tro på tingene i Norwich-lejren. Danske Jacob Lungi kommer desværre ikke i aktion her, da han sidder ude med en skade.

Patrick Viera har gjort Crystal Palace til et langt mere seværdigt hold i denne sæson, men resultaterne rækker stadig ikke til at blande sig hvor det er sjovt. Pt. er gæsterne placeret i lidt af en ingenmandslands på Premier Leagues 13.plads, hvorfra der er er 9 point ned til under stregen og 12 point op til top-6. Vieras mandskab er ikke i deres bedste periode for tiden, det er godt nok blevet til sejre over Hartlepool og Millwall i FA Cuppen, men senest ligasejr finder vi tilbage i december, hvor de slog netop Norwich med 3-0. Er det en kamp mod Dean Smith og co., som skal til for at Crystal Palace igen kan sætte 3 point ind på Premier League-kontoen?

Norwich:

  • Tim Krul (Målmand, Fast) – Skadet
  • Jacob Lungi Sørensen (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet

Crystal Palace:

  • Cheikhou Kouyate (Midtbane, Fast) – Tvivlsom

Norwich forventet startopstilling: Gunn; Aarons, Hanley, Gibson, Williams; McLean, Gilmour, Lees Melou; Sargent, Pukki, Rashica

Crystal Palace forventet startopstilling: Guaita; Ward, Andersen, Guehi, Mitchell; Hughes, Gallagher, Schlupp; Olise, Edouard, Zaha


Odds på Norwich – Crystal Palace

Oddsene indikerer, at bookmakerne tror på en udesejr. 


Odds-forslag: ”New year, new me” – fortsætter lidt endnu

Der kan risikere at være en del motivation til forskel her mellem Norwich og Crystal Palace. Hjemmeholdet er ekstremt presset i den nedre del af tabellen, mens Crystal Palace med pæn afstand til både bund og top ikke har samme incitament for at kæmpe røven ud af bukserne onsdag aften.

Norwich har kørt en ren ‘new year, new me’, for i 2022 er kanariefuglene pludselig begyndt at vinde fodboldkampe. Fire sejre i de seneste fem kampe er en klar forbedring af tingenes tilstand hos hjemmeholdet, som må have hentet både tro og selvtillid af de seneste præstationer. Umiddelbart er Crystal Palace et stærkere hold end Norwich, som de fleste hold i ligaen i øvrigt er, men udebaneformen hos Palace er altså ikke noget at råbe hurra for. Én sejr i ti forsøg gør, at man vel efterhånden kan snakke om et form for udebanekompleks…

Med Norwichs fine form og nyvundne selvtillid vs. et Crystal Palace-mandskab, som ikke på samme måde har kniven for struben, og samtidig ikke har det særlig godt på fremmed græs, så bliver anbefalingen minimum 1 point til hjemmeholdet.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,76
1X
Gå til Marathonbet *


Norwich – Crystal Palace: Statistik, topscorer og H2H

  • Norwich er nummer 17 i Premier League med 16 point. Statistikken er på 4-4-14 og målscoren 13:45

  • Crystal Palace indtager 13. pladsen med 24 point. Statistikken lyder på 5-9-8 målscore er 31:34.

  • Go’e gamle Teemu Pukki er topscorer for Norwich med fem ligamål.

  • Conor Gallagher er topscorer hos gæsterne med syv kasser.

  • Odsonne Edouard havde en god dag, da de to klubber krydsede klinger i december. Her stod franskmanden nemlig for ét mål og to assist i 3-0 sejren.
Info
NavnNorwichNOR
Land
England
ENG
CheftrænerDean Smith
Websitewww.canaries.co.uk
Form
Statistik
Turnering
Premier League
Kampe spillet
19
Mål
8
Mål imod
42
Rent bur
3
Gule kort
34
Røde kort
1
Turnering
Carabao Cup
Kampe spillet
2
Mål
6
Mål imod
3
Rent bur
1
Gule kort
2
Info
NavnCrystal PalaceCRY
Land
England
ENG
CheftrænerPatrick Vieira
Websitewww.cpfc.co.uk
Form
Statistik
Turnering
Premier League
Kampe spillet
23
Mål
32
Mål imod
35
Rent bur
5
Gule kort
42
Røde kort
1
Turnering
FA Cup
Kampe spillet
2
Mål
4
Mål imod
1
Rent bur
1
Turnering
Carabao Cup
Kampe spillet
1
Mål imod
1


Expected Goals: Norwich vs. Crystal Palace – de seneste tre kampe

NorwichResultatxGCrystal PalaceResultatxG
Wolverhampton – Norwich (0-1) 0,56 – 0,6Crystal Palace – Hartlepool(2-0) 2,88 –0,67 
Watford – Norwich(0-3) 1,41 – 1,4Crystal Palace – Liverpool(1-3) 1,52 – 1,9
Norwich – Everton(2-1) 0,54 – 1,84 Brighton – Crystal Palace(1-1) 1,75 – 0,14
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Norwich – Crystal Palace?

Norwich – Crystal Palace spilles onsdag den 9. februar 2022 klokken 20:45.

Hvor spilles Norwich – Crystal Palace?

Norwich – Crystal Palace spilles på Carrow Road i Norwich

Skriv et svar