18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Norwich City – Chelsea FC: Odds og optakt den 10. marts 2022

Pinslerne fortsætter hos Norwich City

Ude mod bundholdet fra Norwich City er en fin lejlighed for belgiske Lukaku til at finde lidt medvind og måske endda netmaskerne. (Foto: Bildbyrån)

Det var tæt på Forbudt for Børn, da Norwich City forleden mødte Brentford FC. Endnu et nederlag befæstede pladsen i bunden, og torsdag aften kommer tabellens nummer tre, Chelsea FC, på besøg på Carrow Road med risiko for en omgang striptease, der heller ikke egner sig for børn. Gæsterne vandt senest hele 4:0 ude mod Burnley FC. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Norwich City – Chelsea FC. Der er kampstart torsdag d. 10. marts 2022 kl. 20:30. Se kampen på TV3 Max eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Norwich City – Chelsea FC: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Martin Atkinson
Stadion: Carrow Road, Norwich
Vejret: 9° og jævn vind

Optakt til Norwich City – Chelsea FC: Skader, karantæner og startopstillinger

Man kan jo ikke bare give op. Sådan foregår det ikke. Men man må alligevel lette på hatten for Norwich City, som klør på med de midler, de nu engang har til rådighed. Det var rigeligt til at rykke op fra Championship, men det ser ud til at være temmeligt langt fra nok til at sikre overlevelse i Premier League. Blot 16 scoringer i 27 kampe og en defensiv, der er næsten lige så utæt som Leeds Uniteds.

Leeds United er i øvrigt næste modstander for Norwich City, der er efter den duel har Brighton and Hove Albion og Burnley FC. Det er nok ved at være sidste chance for at sætte et forsøg ind på redning. Lige nu er der fem point til Everton FC på den rigtige side af stregen, men karamellerne har spillet to kampe færre end Norwich City. Det bliver sværere og sværere at se, hvor redningen skal komme fra. 

Chelsea FC behøver ingen redning, men de ville da nok ønske, at de var tættere på guldkampen, som lige nu er en duel mellem Manchester City og Liverpool FC. Chelsea FC har to kampe i hånden i forhold til Manchester City, men selv med sejre i dem vil der være 10 point op til førerholdet. Mere alvorligt – og nok også mere realistisk – er det, at Arsenal FC kommer buldrende bagfra med en kamp i hånden og et hul på fem point. 

I ligaen er der dog ingen slinger for træner Tuchel og hans hold, for de har vundet de tre seneste kampe samlet 7:0, og kan de igen få kittet defensiven sammen, kan det blive udbytterige måneder i foråret, selv om mesterskabet næppe er indenfor rækkevidde. Det er til gengæld en kvartfinale i Champions League, hvor de mangler et returopgør mod Lille, mens de i FA Cuppen allerede er i kvartfinalen, og her møder Middlesbrough FC fra Championship.  


Norwich City:

  • Andrew Omobamidele (Forsvar, Reserve) – Skadet
  • Ozan Kabak (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
  • Adam Idah (Angreb, Fast) – Skadet


Chelsea FC:

  • Cesar Azpilicueta (Back, Fast) – Tvivlsom
  • Ben Chilwell (Back, Fast) – Skadet
  • Marcos Alonso (Back, Fast) – COVID-19
  • Callum Hudson-Odoi (Midtbane, Reserve) – Tvivlsom

Norwich City forventet startopstilling: Krul; Byram, Hanley, Gibson, Williams; Gilmour, Normann, McLean; Sargent, Pukki, Rashica.

Chelsea FC forventet startopstilling: Mendy; Chalobah, Christensen, Rüdiger; James, Kovacic, Jorginho, Saul; Mount, Pulisic; Lukaku.


Odds på Norwich City – Chelsea FC

Oddsene peger på, at gæsterne er klare favoritter hos bookmakerne.


Odds-forslag: Chelsea FC lukker af – igen

Sæsonens første duel mellem de her to mandskaber var tilbage i oktober i den sidste weekend af efterårsferien. Og på Stamford Bridge så det faktisk ud, som om de gulgrønne gæster hellere ville have været på Experimentariet end blive rundbarberede 7:0 på Stamford Bridge. Men det blev de. Tre scoringer af Mason Mount som stadig er Chelsea Fcs flittigst scorende spiller i sæsonen med 7 mål. 

Her kan Lukaku meget vel tænkes at komme i spil, så ellers brandvarme Kai Havertz kan hvile benene til den kommende uges returkamp i Champions League. Det samme får formentlig både Kanté og Thiago Silva lov til, og det kan give plads til Jorginho og Andreas Christensen. Jorginho er i øvrigt nærmeste mand på topscorerlisten med 6 træffere, mens Lukaku er noteret for fem. 

Det bliver næppe en gentagelse af sidste rundes 4:0-nedsabling af Burnley FC, men det vil være besynderligt, hvis værterne får scoret. Dertil er de kanariefuglenes egen offensiv for tam, og gæsternes defensiv for bidsk. Dermed lander vi let og kvikt på, at gæsterne snupper sejren og ikke lukker mål ind. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,95
Chelsea FC vinder til 0
Gå til Marathonbet *


Norwich City – Chelsea FC: Statistik, topscorer og H2H

  • Norwich City indtager jumbopladsen som nummer 20 i tabellen med 17 point for 27 runder.

  • Norwich Citys statistik siger 4-5-18 og 16:58.

  • Chelsea FC er på 3. pladsen med 53 point for 26 kampe. 

  • Tallene for Chelsea FC lyder 15-8-3, og måldifferencen er 53:18.

  • Hos Norwich City er Teemu Pukki nu på 7 scoringer, og det er flest af alle hos de gulgrønne.

  • Mason Mount er flittigste mand på måltavlen hos Chelsea FC med 7 træffere. 


Expected Goals: Norwich City – Chelsea FC de seneste tre kampe:

Norwich CityResultatxGChelsea FCResultatxG
Norwich City – Brentford FC(1-3) 1,69 – 2,28Burnley FC – Chelsea FC(0-4) 0,85 – 1,92 
Liverpool FC – Norwich City(2-1) 1,46 – 0,41Luton Town – Chelsea FC  (2-3) 0,36 – 3,01
Southampton FC – Norwich City (2-0) 2,90 – 0,57Chelsea FC – Liverpool FC (10-11) 2,13 – 2,62 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Norwich City – Chelsea FC?

Norwich City – Chelsea FC spilles torsdag den 10. marts 2022 klokken 20:30.

Hvor spilles Norwich City – Chelsea FC?

Norwich City – Chelsea FC spilles på Carrow Road i Norwich i England.

Skriv første kommentar

Skriv et svar