18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Norwich City – Brentford FC: Odds og optakt den 5. marts 2022

Forbudt for børn og sarte sjæle, når Kanariefuglene og Bierne tørner sammen.

Godt nok tabte Brentford FC deres kamp mod Newcastle United, men det vigtigste var, at Christian Eriksen var tilbage på banen. (Foto: Bildbyrån)

Det er to af Premier Leagues ringest præsterende mandskaber, der mødes på Carrow Road i Norwich lørdag, når Norwich City tager mod Brentford FC. Værterne er sidst i tabellen, mens gæsterne nok er på 15. pladsen, men de har spillet flest kampe blandt rækkens ni nederste mandskaber og bare taber og taber for tiden. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Norwich City – Brentford FC. Der er kampstart lørdag d. 5. marts 2022 kl. 16:00. Se kampen på TV3 Max eller på Viaplay. 

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Norwich City – Brentford FC: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Anthony Taylor
Stadion: Carrow Road, Norwich
Vejret: 7°, let vind og regn

Optakt til Norwich City – Brentford FC: Skader, karantæner og startopstillinger

Norwich City kom forrygende i gang med 2022, og i januar vandt de fire og tabte kun én. To af sejrene var dog i FA Cuppen, så det gav ikke helt det ønskede ryk i tabellen. Det har det slet ikke gjort efterfølgende, hvor de blot har fået ét point i fem kampe, og nu er holdet altså sidst i tabellen igen. 

FA Cuppen røg de ud af onsdag, da de tabte 2:1 på Anfield til Liverpool FCs B-hold, og selv om 2:1 er et hæderligt nederlag, så betyder den kamp, at de kun har haft cirka 2,5 døgns hvil før denne meget, meget vigtige kamp i bunden. The Canaries har blot vundet én af deres seneste syv hjemmekampe, og fem af de syv opgør på Carrow Road har de end ikke fået scoret. De kan dog varme sig en anelse ved tanken om, at de vandt det omvendte opgør på Brentford Community Stadium tilbage i begyndelsen af november med 2:1.

Der var ikke meget at varme sig på rent pointmæssigt for Brentford FC i deres seneste opgør, hvor de tog mod Newcastle United. Træner Frank havde på forhånd proklameret, at det var tid for comeback til Christian Eriksen på fodboldbanen, så det glædede vi os meget til. 

Danskeren startede dog på bænken, og mens han sad der, kunne han se holdkammeraten Joshua Dasilva score sig et rødt kort allerede i kampens 11. minut. Med 80 minutter i undertal var der ikke lagt op til et triumftog for Eriksen i hans comeback, og det endte da også med 2:0-nederlag. Men Eriksen spillede 40 minutter, og mon ikke han er klar til endnu mere spilletid her? Det er i hvert fald et ekstremt vigtigt opgør for Brentford FC i bundkampen.

Norwich City:

 • Andrew Omobamidele (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Ozan Kabak (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
 • Adam Idah (Angreb, Fast) – Skadet

Brentford FC:

 • Julian Jeanvier (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Joshua Dasilva (Midtbane, Fast) – Karantæne
 • Ivan Toney (Angreb, Fast) – Tvivlsom

Norwich City forventet startopstilling: Gunn; Aarons, Hanley, Gibson, Giannoulis; McLean, Normann, Lees-Melou; Sargent, Pukki, Rashica.

Brentford FC forventet startopstilling: Raya; Ajer, Jansson, Pinnock; Canos, Eriksen, Nørgaard, Onyeka, Janelt; Mbeumo, Toney.


Odds på Norwich City – Brentford FC

Kampens odds viser, at gæsterne fra Brentford FC er knebne favoritter. 


Odds-forslag: Sitrende, dirrende og intens bundkamp med mål på hylderne

I foreløbig 13 hjemmekampe har Norwich City formået at score sølle 8 mål. De er eneste mandskab i Premier League, der endnu ikke har rundet 10 mål på hjemmebane i sæsonen. Det er blevet til to hjemmesejre, og i dem begge noterede de sig for to scoringer, så de ved, hvad betingelserne er, hvis de skal hente fuld pot i dette opgør.

Brentford FC har vundet to af sæsonens 13 udekampe i Premier League, men den seneste sejr skal vi tilbage til 3. oktober for at finde. 2:1 ude mod West Ham United. Siden er det blevet til to uafgjorte og syv nederlag på udebane, og de seneste fem har alle givet 0 point og en samlet score på 2:13. Av. De kan måske profitere af Eriksens offensive kvaliteter, og kan han finde en form for samarbejde med topscorer Toney, kan det give en smule håb for træner Frank og Bi-tilhængerne.

Anbefalingen har i hvert fald en klar forventning og et håb om, at de her to mandskaber begge i erkendelse af alvoren ved, at det ikke er tilfredsstillende at fedte sig til det ene point. Det rækker ingen vegne med de rædderlige udgangspunkter, begge mandskaber har i bundstriden. Derfor tror vi på en åben slagudveksling, og vi tror på, at begge offensiver drager fordel af at møde nogle af de ringeste defensiver i rækken, så de begge kommer på tavlen i løbet af kampen.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,97
Begge hold scorer
Gå til Marathonbet *


Norwich City – Brentford FC: Statistik, topscorer og H2H

 • Norwich City er sidst i tabellen med 17 point for 26 runder.

 • Tallene for Norwich City er på 4-5-17 med en målforskel på 15:55.

 • Brentford FC er på tabellens 15. plads med 24 point efter 27 runder. 

 • Tallene for Brentford FC siger 6-6-15 med scoren 27:44.

 • Hos Norwich City er 6 scoringer nok for Teemu Pukki til at være holdets hyppigste målscorer.

 • Ivan Toney er Brentford FCs topscorer med 6 træffere.

Info
NavnNorwichNOR
Land
England
ENG
CheftrænerDean Smith
Websitewww.canaries.co.uk
Form
Statistik
Turnering
Premier League
Kampe spillet
19
Mål
8
Mål imod
42
Rent bur
3
Gule kort
34
Røde kort
1
Turnering
Carabao Cup
Kampe spillet
2
Mål
6
Mål imod
3
Rent bur
1
Gule kort
2
Info
NavnBrentfordBRE
Land
England
ENG
CheftrænerThomas Frank
Websitewww.brentfordfc.co.uk
Form
Statistik
Turnering
Premier League
Kampe spillet
26
Mål
27
Mål imod
42
Rent bur
5
Gule kort
42
Røde kort
1
Turnering
FA Cup
Kampe spillet
2
Mål
5
Mål imod
5
Gule kort
1
Turnering
Carabao Cup
Kampe spillet
4
Mål
12
Mål imod
4
Rent bur
1
Gule kort
3


Expected Goals: Norwich City – Brentford FC – de seneste tre kampe

Norwich CityResultatxGBrentford FCResultatxG
Liverpool FC – Norwich City(2-1)1,46 – 0,41Brentford FC – Newcastle United(0-2)0,31 – 3,06 
Southampton FC – Norwich City(2-0)2,90 – 0,57Arsenal FC – Brentford FC(2-1)2,71 – 0,82
Liverpool FC – Norwich City(3-1)3,12 – 0,55 Brentford FC – Crystal Palace FC(0-0)0,68 – 0,23
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Norwich City – Brentford FC?

Norwich City – Brentford FC spilles lørdag den 5. marts 2022 klokken 16:00.

Hvor spilles Norwich City – Brentford FC?

Norwich City – Brentford FC spilles på Carrow Road i Norwich i England.

Skriv et svar