18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Newcastle – Wolverhampton: Odds og optakt den 8. april 2022

Humøret var højt, da Fabian Schär sendte Newcastle i front i weekendens kamp mod Tottenham. Glæden var dog kortvarig, for Newcastle endte med at tabe hele 5-1. (Foto: Bildbyrån)
Humøret var højt, da Fabian Schär sendte Newcastle i front i weekendens kamp mod Tottenham. Glæden var dog kortvarig, for Newcastle endte med at tabe hele 5-1. (Foto: Bildbyrån)

Newcastle tabte i weekenden for tredje gang i træk, da de fik en ordentlig røvfuld af Tottenham. Kan Eddie Howe og co. finde tilbage på sporet, når de fredag tager imod Wolves? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Newcastle – Wolverhampton. Der er kampstart fredag d. 8. april 2022 kl. 21:00. Se kampen på See eller Viaplay. 

GÅ TIL

Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Newcastle – Wolverhampton: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: St. James’ Park
Vejret: 4°, let vind

Optakt til Newcastle – Wolverhampton: Skader, karantæner og startopstillinger

Med 7 point ned til Burnley under stregen, som har spillet en kamp mindre, er overlevelsen ikke helt i hus endnu for nyrige Newcastle. Der er otte kampe tilbage i sæsonen, og der skal formentlig en sejr eller to til for at sikre endnu en sæson i den bedste engelske række. Med et fantastisk run på seks sejre i syv kampe fra slut januar til starten af marts virkede det ellers til, at Newcastle endelig havde sagt farvel til nedrykningsspøgelset, som har hængt dem over hovedet i denne sæson, men med tre nederlag i streg er forspringet til nedrykningsstregen blevet mindre over de sidste par uger. Med til historien hører, at de tre seneste kampe alle har været udekampe, men heldigvis for The Magpies bliver de tre næste kampe alle spillet hjemme på St. James’ Park.

Wolves indtager 8.pladsen i Premier League, hvorfra der ikke er langt op til de europæiske billetter til næste sæson. Problemet er, at stort set alle konkurrenterne lige over dem, har spillet en kamp eller to færre. Wolves har haft et rimelig overkommeligt program over den seneste måneds tid, hvor det er blevet til sejre over Watford, Everton og Aston Villa, samt et nederlag til Leeds. Gæsterne har gang i en ganske fin sæson, som i hvert fald allerede topper den 13.plads, som det blev til i fjor. Især udebaneformen har været forrygende, og er kun overgået af rækkens tre øverste hold. Til dette opgør må Bruno Lage undvære topscorer Jimenez og Ruben Neves.


Newcastle:

 • Jamal Lewis (Back, Reserve) – Skadet
 • Kieran Trippier (Back, Fast)-  Skadet
 • Isaac Hayden (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
 • Callum Wilson (Angreb, Fast) – Skadet


Wolverhampton:

 • Raul Jimenez (Angreb, Fast) – Karantæne
 • Ruben Neves (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Ki-Jana Hoever (Back, Reserve) – Skadet

Newcastle forventet startopstilling: Dubravka; Krafth, Schar, Burn, Targett; Guimaraes, Shelvey, Joelinton; Murphy, Wood, Saint-Maximin

Wolverhampton forventet startopstilling: Sa; Boly, Coady, Kilman; Jonny, Dendoncker, Moutinho, Marcal; Podence, F Silva, Trincao


Odds på Newcastle – Wolverhampton

Bookmakerne ser Newcastle som favoritter i dette opgør.


Odds-forslag: Endnu en sejr på de Kuip

Newcastle skal fredag aften forsøge at spille sig ud af en negativ stime på tre nederlag i streg, når de hjemme tager imod Wolves. De tre kommende kampe for The Magpies er alle på hjemmebane, og det bør simpelthen kaste point nok af sig til at sikre overlevelse i Premier League. Men dette opgør er ikke ukompliceret, for gæsterne er i fin form med tre sejre i de seneste fire kampe.

Hvis man skal tro bookmakerne, så venter der en tæt forestilling fredag aften i Newcastle, og det bliver i den grad bakket op af de indbyrdes statistikker. Fem af de seneste seks kampe mellem de to klubber er nemlig endt 1-1. Newcastle skal for alt i verden have stoppet nederlagene, så det er ikke utænkeligt, at de vil være fint tilfredse med bare et enkelt point. Wolves er uden to vigtige spillere i Jimenez og Neves, så de kommer måske også til at mangle det sidste for at hive 3 point i land. Anbefalingen lyder på endnu en pointdeler mellem Newcastle og Wolves, og hvis man er rigtig frisk, så er 1-1 nok et godt bud på et ciffertips.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
3,24
Uafgjort
Gå til Marathonbet *


Newcastle – Wolverhampton: Statistik, topscorer og H2H

 • Newcastle er nummer 15 i Premier League med 31 point i 30 kampe. Statistikken er på 7-10-13 og målscoren siger 33:54.

 • Wolves er nummer 8 med 49 point i 31 kampe. Statistikken er på 25-4-12 og målscoren 33:27.

 • Callum Wilson er topscorer for hjemmeholdet med 6 ligaplaffere.  

 • Raul Jimenez står også noteret for 6 kasser, nok til at gøre ham til Wolves-topscorer.

 • Wolves vandt sæsonens første indbyrdes opgør med 2-1.


Expected Goals: Newcastle vs. Wolverhampton de seneste tre kampe:

NewcastleResultatxGWolverhamptonResultatxG
Tottenham – Newcastle(5-1) 4,1 – 1,1Wolverhampton – Aston Villa(2-1) 2,32 – 2,01
Everton – Newcastle(1-0) 0,57 – 1,26Wolverhampton – Leeds(2-3) 1,11 – 3,95 
Chelsea – Newcastle(1-0) 0,94 – 0,57 Everton – Wolverhampton(0-1) 0,42 – 1,07 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Newcastle – Wolverhampton?

Newcastle – Wolverhampton spilles fredag den 8. april 2022 klokken 21:00.

Hvor spilles Newcastle – Wolverhampton?

Newcastle – Wolverhampton spilles på St. James’ Park i Newcastle

Skriv første kommentar

Skriv et svar