18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Newcastle – West Ham: Odds og optakt den 17. april 2021

Newcastle tager mod West Ham tidligt lørdag eftermiddag. Det er ligaens fjerdesidst mod nummer fire fra toppen. Newcastle har lige nu seks point til Fulham under nedrykningsstregen og en kamp i hånden. West Ham har endelig indrømmet, de godt kunne tænke sig at snuppe Champions League-billetter, men dét ræs er helt umanerligt tæt. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Newcastle – West Ham. Der er kampstart lørdag d. 17. april 2021 kl. 13:30. Se kampen på Viaplay eller på TV3 Max.

Odds på Newcastle – West Ham

Oddsene peger på, at bookmakerne forventer en udesejr i dette opgør.

Newcastle – West Ham: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Kevin Friend
Stadion: St. James’ Park
Vejret: 11° og svag vind

Optakt til Newcastle – West Ham: Skader, karantæner og startopstillinger

Da Newcastle i søndags vandt ude over Burnley, var det holdets første sejr i otte kampe. Omvendt har holdet bare ét nederlag i de seneste seks. Det er blevet til en hel del uafgjorte, men de tre point mod Burnley gav luft og seks points afstand til Fulham under nedrykningsstregen. Og det var tre meget, meget vigtige point, for de kommende fem kampe byder på West Ham – altså denne her – Liverpool, Arsenal, Leicester City og Manchester City, før de lukker med Sheffield United og Fulham. Der ligger ikke nødvendigvis mange point og venter i de kommende fem kampe for Newcastle, så det var væsentligt at få skabt et hul, de kan håbe på holder hele vejen til de to sidste runder. De var ellers bagud ved pausetid på Turf Moor mod Burnley, men to hurtige mål lige omkring en times spil vendte tingene på måltavlen, og dermed fik Newcastle kontakt med netop Burnley og Brighton med hver 33 point. Newcastle har nu 32, mens Fulham er på 26 point.

West Ham ville nok gerne have seks point til de nærmeste forfølgere, men selv om de har hentet syv point i de seneste tre kampe og aktuelt er på 55 pont, må de altså finde sig i at have glohed ånde i nakken fra Chelsea på 54 og Liverpool på 52 point. Samtidig kan West Ham godt skæve op til Leicester City på tredjepladsen, for de har 56 point og kan sagtens hente. De to Manchester-hold har sat sig tungt på de første to sæt billetter til Champions League, så forfølgerne slås om to pladser. West Ham har været foran 3-0 i deres tre seneste kampe. Først smed de sejren væk mod Arsenal med to selvmål og slutresultatet 3-3. I deres to seneste kampe ude mod Wolverhampton og hjemme mod netop Leicester City smed de 3-0-føringer og måtte bævre sig igennem de afsluttende 20 minutter af begge opgør i frygt for en udligning. Men de holdt hjem, og dermed er de stadig på en fjerdeplads i tabellen. I næste runde kommer en aktuel Champions League-semifinalist i form af Chelsea på besøg hos West Ham i en direkte duel om fjerdepladsen. Derfor er det ekstremt vigtigt for West Ham at hente alle tre point med hjem fra Newcastle. Men kan de det?

Newcastle:
Jamaal Lascelles (Forsvar, Fast) – Skadet
Fabian Schaer (Forsvar, Fast) – Skadet
Isaac Hayden (Midtbane, Fast) – Skadet
Ryan Fraser (Kant, Fast/Reserve) – Skadet

West Ham:
Darren Randolph (Mål, Reserve) – Tvivlsom
Angelo Ogbonna (Forsvar, Fast) – Skadet
Aaron Cresswell (Back, Fast) – Tvivlsom
Declan Rice (Midtbane, Fast) – Skadet
Manuel Lanzini (Midtbane, Reserve) – Tvivlsom
Mark Noble (Midtbane, Fast) – Tvivlsom
Michail Antonio (Angreb, Fast) – Skadet
Andriy Yarmolenko (Angreb, Reserve) – Tvivlsom

Newcastle forventet startopstilling: Dubravka; Murphy, Clark, Fernandez, Dummett, Ritchie; Almiron, Shelvey, Longstaff; Wilson, Saint-Maximin.

West Ham forventet startopstilling: Fabianski; Coufal, Diop, Dawson, Cresswell; Noble, Soucek; Fornals, Lingaard, Masuaku; Bowen.

Hvis West Ham fortsætter med selv at lave tre mål…

Det regner med mål i West Hams kampe. 10 af deres seneste 13 i Premier League har budt på mindst tre mål, og i deres seneste tre kampe er der faldet seks, fem og fem. De har selv stået for tre mål i hver af de tre kampe. I deres i alt 15 udekampe i ligaen er der faldet 41 mål. Det er et snit på 2,7 pr. kamp.

Kanp så lystigt går det for sig hos Newcastle, men det er dog blevet til over 2,5 mål i seks af deres seneste 10 kampe i alt. I deres 15 hjemmekampe i Premier League er der i alt faldet 44 mål – et snit på 2,9 pr. kamp. Og da de to hold mødtes i London tidligere på sæsonen, endte det 2-2 – en god del over 2,5 mål.

Som du nok fornemmer, bærer det i retning af en anbefaling på minimum tre scoringer i kampen. Newcastle har formentlig topscorer Callum Wilson med fra start – han blev skiftet ind senest – mens West Ham må undvære frontløber Michail Antonio, men han er altså også bare nummer fire på West Hams interne målskytteliste. Jesse Lingaard har scoret otte mål i sine ni kampe for West Ham, og den brandvarme offensivmand skal nok hjælpe os på vej mod de tre mål, vi søger.

SpilXperten.com anbefaler: Over 2,5 mål til odds 2,14 – SPIL HER >>*

Newcastle – West Ham: Statistik, topscorer og H2H

  • Newcastle er på 17. pladsen i tabellen efter 31 kampe og 32 point.

  • Statistikken for Newcastle er 8-8-15 med måldifferencen 32:51. På hjemmebane hedder tallene 4-5-6 og 19:25.

  • West Ham er nummer 4 i Premier League, og de er noteret for 55 point efter 31 kampe.

  • Deres samlede statistik er 16-7-8 med scoren 51:39, mens de på fremmed græs blot er ligaens 10. bedste trods en nydelig statistik på 7-3-5 og 22:19.

  • Newcastles topscorer er Callum Wilson, som har hamret bolden i nettet 10 gange i sæsonens løb.

  • Hos West Ham er den tjekkiske midtbanemand, Tomas Soucek, topscorer med 9 pletskud. Han følges tæt af både Jarrod Bowen og Jesse Lingaard med hver 8 mål.

  • Sidst de mødtes i det nordøstlige England – altså på St. James’ Park – var 5. juli 2020, og dengang endte kampen 2-2.

  • Da de mødtes tidligere i denne sæson, sagde kalenderen 12. september 2020, og selv om kampen blev spillet med West Ham som værter, vandt Newcastle 2-0.

Skriv et svar