18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Newcastle United – Norwich City: Odds og optakt den 30. november 2021

Der har været mange grunde til at tage sig til hovedet for Norwich City og Teemu Pukki i denne sæson. (Foto: Bildbyrån)

Newcastle United og Norwich City lukker leddet i Premier League som henholdsvis nummer 20 og nummer 19 i bunden af rækken. Tirsdag aften dyster de to på St. James’ Park i Newcastle, hvor værterne stadig jagter sæsonens første sejr i 14. forsøg i ligaen. Gæsterne ser omvendt ud til at have fundet formen med syv point i deres seneste tre kampe. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Newcastle United – Norwich City. Der er kampstart tirsdag d. 30. november 2021 kl. 20:30. Se kampen på TV3 Max eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Bonus op til 500 kr. / extrabet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % extrabet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Extrabet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Extrabet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Newcastle United – Norwich City: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Andy Madley
Stadion: St. James’ Park, Newcastle
Vejret: 9° og let vind

Optakt til Newcastle United – Norwich City: Skader, karantæner og startopstillinger

De potentielt mange, mange millioner pund, som Newcastle Uniteds saudi arabiske ejere har at putte i klubben er ikke meget værd endnu. De kan først for alvor blive sat i sving med indkøb i vinterens transfervindue, og når det vindue åbner om en god måneds tid, er vi allerede mere end halvvejs gennem sæsonen, og så risikerer der at være en indkøringsperiode, og før vi får set os om er verdens muligvis rigeste fodboldklub rykket ned i den næstbedste engelske række. 

For Newcastle United er på 13 kampe uden sejr, og hvad der er langt værre for træner Eddie Howe og hans udvalgte flok er, at der stadig er mange ting at arbejde med. Forsvaret er ikke godt, og så hjælper det mindre, at angrebet har scoret acceptable 15 mål i de første 13 runder, for der er røget næsten dobbelt så mange ind i den anden ende, og de er stadig på jagt efter sæsonens første sejr – endda også selv om vi tæller Carabao Cuppen med, for her blev det til exit allerede i første forsøg, da Burnley FC var for stærke. Til dette opgør er både anfører Lascelles og backen Ritchie i karantæne, så formentlig glider Clark ind i midterforsvaret, mens Lewis kan overtage på venstresiden for Ritchie. 

Norwich City indledte sæsonen med to point i deres første 10 kampe. Bare tre scoringer blev det til, og de lignede en stensikker nedrykker. I 11 forsøg hentede de deres første sejr ude mod Brentford FC, men for træner Daniel Farke var det for lidt og for sent, for klubben fyrede alligevel deres tyske træner, og nu er det Dean Smith, der står i spidsen for kanariefuglene.

Og de er kommet fint fra land med Smith på linjen, for det er blevet til en sejr og en uafgjort i de første to kampe og trods den helt igennem miserable indledning på sæsonen, har de aktuelt bare tre point op til den rigtige side af stregen. 

Gæsterne har forsvarer Zimmermann meldt skadet, mens der er tvivl om backen Byram og nordmanden Mathias Normann på den centrale midtbane. Særligt Normann i maskinrummet på holdets defensive midtbane kan blive et tab, men de har jo lov at håbe endnu, at han bliver klar til kamp. Det vil i hvert fald være ærgerligt for Norwich City, hvis de skal ud i for mange justeringer, for holdet har virket mere solidt i de seneste tre kampe, hvor det er blevet til sejre på to gange 2:1 mod først Brentford FC og derefter Southampton FC, før de i weekenden delte 0:0 hjemme på Carrow Road med Wolverhampton Wanderers. Det er klart positive takter for de gul-grønne aktuelt.


Newcastle United:

  • Jamaal Lascelles (Forsvar, Fast) – Karantæne
  • Matt Ritchie (Back, Fast) – Karantæne
  • Paul Dummet (Back, Reserve) – Skadet
  • Dwight Gayle (Angreb, Reserve) – Tvivlsom


Norwich City:

  • Christoph Zimmermann (Forsvar, Reserve) – Skadet
  • Samuel Byram (Back, Reserve) – Tvivlsom
  • Mathias Normann (Midtbane, Fast) – Tvivlsom

Newcastle United forventet startopstilling: Dubravka; Krafth, Schär, Clark; Fraser, Willock, Shelvey, Lewis; Joelinton, Wilson, Saint-Maximin.

Norwich City forventet startopstilling: Krul; Aarons, Hanley, Gibson, Williams; Normann; Sargent, Gilmour, McLean, Rashica; Pukki. 


Odds på Newcastle United – Norwich City

Ifølge kampens odds er det værterne, der er favoritter til at snuppe sejren. 


Odds-forslag: Der skal mål på bordet

De seneste seks indbyrdes møder er endt med to sejre til hver og to uafgjorte. Der er i alt scoret 28 mål i de seks kampe, og det er endda på baggrund af, at seneste opgør tilbage i februar 2020 endte 0:0. Så de fem foregående kampe har budt på 5,6 mål per opgør. 

Der er meget på spil her, for det er en forbudt-at-tabe-kamp for begge mandskaber. Det kan ofte føre til fastlåste kampe med defensive udtryk, men der er jo også det omvendte aspekt: Ingen af holdene kan sådan for alvor være tilfredse med uafgjort. De ligger i bunden af rækken. Hvis ikke de skal sigte efter at slå hinanden, hvem kan de så egentlig håbe på at slå? 

Newcastle United har i den kommende weekend hjemmebane mod Burnley FC, og dén og denne kamp er umiddelbart betragtet deres bedste bud på sejre før nytår, så det vil være tudetosset, hvis de ikke går helhjertet efter en sejr. Og hvor meget kan de mon egentlig satse på at lukke tæt bagude, når de både mangler Lascelles og Ritchie? I forvejen er der suset 29 mål ind i deres 13 kampe. Norwich City har faktisk samme udfordring med kampprogrammet frem til nytår. Det ser møgsvært ud. Så de bør også gå benhårdt efter alle tre point. 

Ud fra den forventning vælger anbefalingen her at gå efter mål til begge hold. Newcastle United har i ni af deres seneste 11 kampe været involverede i mål til begge mandskaber. Fem af de seneste seks indbyrdes kampe har set begge hold på tavlen, og det samme gælder for tre af de seneste fire for Norwich City. Vi satser på endnu en gang med mål til begge sider. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bwin
1,80
Begge hold scorer
Gå til Bwin *


Newcastle United – Norwich City: Statistik, topscorer og H2H

  • Newcastle United har stadig sæsonens første sejr til gode efter 13 kampe, hvor de har fået 6 point og ligger på 20. pladsen i Premier League. 

  • Newcastle Uniteds statistik er 0-6-7 og scoren 15:29.

  • Gæsterne fra Norwich City er et enkelt nøk bedre i tabellen, hvor de indtager 19. pladsen med 9 point efter 13 runder. 

  • Tallene for Norwich City siger 2-3-8, mens deres måldifference er 7:27.

  • Newcastle Uniteds topscorer hedder Callum Wilson, der har været på tavlen 4 gange. 

  • Det samme antal mål har Teemu Pukki lavet, og med 4 mål er han Norwich Citys topscorer.


Expected Goals: Newcastle United – Norwich City de seneste tre kampe:

Newcastle UnitedResultatxGNorwich CityResultatxG
Arsenal FC – Newcastle United (2-0) 2,57 – 0,42Norwich City – Wolverhampton Wanderers (0-0) 1,34 – 0,64 
Newcastle United – Brentford FC(3-3) 2,30 – 0,94 Norwich City – Southampton FC (2-1) 0,98 – 1,12
Brighton and Hove Albion FC – Newcastle United(1-1) 1,44 – 0,45 Brentford FC – Norwich City (1-2) 2,29 – 1,82 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Hvornår spilles Newcastle United – Norwich City?

Newcastle United – Norwich City spilles tirsdag 30. november 20:30.

Hvor spilles Newcastle United – Norwich City?

Newcastle United – Norwich City spilles på St. James’ Park i Newcastle i England.

Skriv første kommentar

Skriv et svar