18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Newcastle United – Manchester City: Odds og optakt den 21. august 2022

Erling Haaland scorede 2 mål i sin debut for Man City og var i assistmagerens rolle i den efterfølgende kamp. Han ligner allerede en gevinst for The Citizens. (Foto: Craig Brough / Reuters / Ritzau Scanpix)

Newcastle United tager søndag sidst på eftermiddagen mod Manchester City i ‘The Oil Derby’. Værterne har fire point og endnu ikke lukket mål ind, og det rækker til en femteplads i tabellen. Men den stikker gæsterne, der er placeret øverst i olietårnet med seks point og seks scorede mål i de første to runder. De har heller ikke ladet mål gå ind endnu. Venter en 0:0-kamp? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Newcastle United – Manchester City. Der er kampstart søndag d. 21. august 2022 kl. 17:30. Se kampen på See eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout

Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Newcastle United – Manchester City: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jarred Gillett
Stadion: St. James’ Park, Newcastle, England
Vejret:  17° og jævn vind

Optakt til Newcastle United – Manchester City: Skader, karantæner og startopstillinger

Eddie Howe lignede måske nok bare ‘Ham de kunne få’, da han blev ansat hos Newcastle United i seneste sæson. Milliard-ejerne ville have bang for the buck, og de ville i hvert fald ikke stå med en nedrykning, som det så ud til, da de overtog holdet. Men Eddie Howe og en stribe fornuftige indkøb som Bruno Guimaraes og Kieran Trippier sørgede for, at nedrykning ikke blev et tema, og holdet endte som nummer 11. 

Nu er de på femtepladsen. Ubesejrede. Og har fire point efter de første to runder. De er sådan set ikke gået shop-amok i store verdensstjerner, men de har nu alligevel brugt en halv milliard på keeper Pope, backen Targett og midterforsvareren Botman. Solide forstærkninger i defensiven, der kan holde et par sæsoner frem, så det ser ganske fornuftigt ud. Manchester City er et af de hold, de på sigt skal måle sig med, men de har tabt de seneste fem indbyrdes møder med samlet 3:20. 

Manchester City har formentlig ingen ‘olie-beef’ med Newcastle United. Træner Guardiola og hans flok har deres egne mål, og de har vel efterhånden ikke så meget med livet i Premier League at gøre. Fire mesterskaber på fem sæsoner er det tætteste, vi har været på et dynasti i den engelske liga i mange år, og deres store mål for sæsonen må være Champions League-trofæet. 

Til det formål har de forstærket sig på norsk. Erling Haaland er kommet til fra Borussia Dortmund, og han scorede to mål i sin første kamp. Selv om han ikke kom på tavlen i 4:0 mod AFC Bournemouth, er det tydeligt at se, han hurtigt er faldet ind på holdet og fungerer både som opspilsstation og som klassisk boksangriber. To kampe. To sejre. Og det er helt sikkert ikke meningen, den nydelige statistik skal ødelægges på St. James’ Park søndag.  

Newcastle United:

  • Federico Fernandez (Forsvar, Reserve) – Skadet
  • Emil Krafth (Back, Fast/Reserve) – Skadet
  • Jamal Lewis (Midtbane, Reserve) – Skadet
  • Jonjo Shelvey (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet

Manchester City:

  • Aymeric Laporte (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Benjamin Mendy (Back, Fast) – Suspenderet
  • Kalvin Phillips (Midtbane, Fast) – Tvivlsom
  • Cole Palmer (Midtbane, Reserve) – Tvivlsom

Newcastle United forventet startopstilling: Pope; Trippier, Schär, Botman, Targett; Willock, Guimaraes, Joelinton; Almiron, Wilson, Saint-Maximin.

Manchester City forventet startopstilling: Ederson; Walker, Dias, Ake, Cancelo; Rodri, Gündogan; Mahrez, De Bruyne, Foden; Haaland.


Odds på Newcastle United – Manchester City

Der er ingen tvivl om, at bookmakerne anser gæsterne for klare favoritter. 


Odds-forslag: Gammel olie banker ny olie

De seneste 16 gange denne duel har udspillet sig i Newcastle, er det kun én gang endt med hjemmesejr. 11 gange har Manchester City vundet, og de 16 kampe har haft en samlet score på 12:32. Altså har City scoret præcis to mål i snit i deres seneste 16 besøg på St. James’ Park. De glæder sig nok til endnu en tur til det nordøstlige hjørne. 44 scoringer i alt giver et samlet målsnit for kampene på 2,75.

Det harmonerer måske ikke så godt med, at begge mandskaber har holdt buret rent i de første to kampe. For det lugter jo af mål. Gæsterne har scoret tre mål i snit i deres første to kampe, og tilføjelsen af norske Erling virker til at have givet mestrene endnu et lag af offensive våben at byde ind med. De skal nok komme på tavlen, og de skal også nok vinde kampen. 

Spørgsmålet er så, om gæsternes defensiv kan forhindre mål fra den offensive kvartet hos Newcastle United med Wilson, Guimaraes, Almiron og snurretoppen Saint-Maximin? Det vil vise sig. Anbefalingen tror i hvert fald på en kamp med mindst tre scoringer, og vi tror også på udesejr. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,95
Manchester City PLUS Over 2,5 mål
Gå til Marathonbet *


Newcastle United – Manchester City: Statistik, topscorer og H2H

  • Newcastle United indtager netop nu 5. pladsen i Premier League med 4 point efter 2 kampe. 

  • Newcastle Uniteds statistik er 1-1-0 og 2:0.

  • Manchester City fører tabellen og har 6 point efter 2 runder. 

  • Tallene for Manchester City siger 2-0-0 med scoren 6:0.

  • 2 forskellige spillere har scoret hver 1 gang for Newcastle United, og det betyder, at Fabian Schär og Callum Wilson kan kalde sig holdets flittigste målskytter indtil nu.

  • Manchester Citys topscorer er ikke overraskende norske Erling Haaland, der har scoret 2 gange. 


Expected Goals: Newcastle United – Manchester City – de seneste tre kampe:

Newcastle UnitedResultatxGManchester CityResultatxG
Brighton and Hove Albion – Newcastle United (0-0) 1,12 – 0,19Manchester City – AFC Bournemouth(4-0) 2,50 – 0,29
Newcastle United – Nottingham Forest(2-0) 3,02 – 0,52West Ham United – Manchester City (0-2) 0,70 – 2,29 
Newcastle United – Athletic (2-1) 0,60 – 1,46 Liverpool FC – Manchester City (3-1) 2,10 – 2,90 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Newcastle United – Manchester City?

Leeds United – Chelsea FC spilles søndag den 21. august 2022 klokken 15:00.

Hvor spilles Newcastle United – Manchester City?

Leeds United – Chelsea FC spilles på Elland Road i Leeds i England.

Skriv første kommentar

Skriv et svar