18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Newcastle United – Manchester City: Odds og optakt den 14. maj 2021

Foto: Bildbyrån
Foto: Bildbyrån

Newcastle United og Manchester City mødes fredag aften i en kamp, der formentlig bliver præget af, at værterne nu er sikret endnu en sæson i Premier League, mens gæsterne er sikre på at vinde guldet. For træner Pep Guardiola gælder det nu om at holde truppen skarp og fri for skader frem mod Champions League-finalen om to uger. Mon ikke det giver os en livlig kamp, hvor begge hold spiller frit og går offensivt til værks? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Newcastle United – Manchester City. Der er kampstart fredag d. 14. maj 2021 kl. 21:00. Se kampen på Xee eller på Viaplay. 

GÅ TIL


Newcastle United – Manchester City: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Kevin Friend
Stadion: St. James’ Park, Newcastle
Vejret: 7° og meget svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Newcastle United
Manchester City
Odds are subject to change. Last updated 14. maj 2021 21:00.


Optakt til Newcastle United – Manchester City: Skader, karantæner og startopstillinger

Sidste fredag hentede Newcastle United en flot sejr ude mod Leicester City, og da Fulham tabte til Burnley i mandags, blev det så matematisk sikkert, at Newcastle United får endnu en sæson i Premier League. Det kan de betragte som belønning for et løft i form og pointhøst mod sæsonafslutningen, for de seneste 10 kampe har Newcastle United bare tabt to gange. Det er så også blevet til fem uafgjorte og dermed tre sejre, men det er altså nok til, at de slap fri af suppedasen.

Efter dette opgør mod mestrene mangler to kampe mod Fulham og Sheffield United, og ud over at det selvfølgelig er skønt for Newcastle United, at det ikke bliver neglebider-kampe i krig mod nedrykning, kan de formentlig også bruge dem til at styrke selvtilliden mod to allerede nedrykkede mandskaber. Det vil i hvert fald ikke være sundt for selvtilliden at gå på sommerferie, hvis de slutter sæsonen med tre nederlag. De kan passende begynde her, hvor de kan få en direkte måling med Englands stærkeste mandskab. 

For Manchester City har nu endelig fået sikret mesterskabet, men det er, som om holdet lige skulle tage tilløb til at komme over stregen, og det var da heller ikke dem selv, der sikrede mesterskabet, men derimod naboerne fra Manchester United som med nederlag til Leicester City ikke længere kunne nå førstepladsen. 

Men det er jo bare semantik. Tilbage står, at Manchester City er fortjente mestre efter en imponerende sæson fyldt med sejre og flot spil, og deres resterende kampe frem mod sæsonafslutningen handler nu om at balancere, så de holder formen og dampen oppe frem mod Champions League-finalen mod Chelsea 29. maj, samtidig med at de skal holde truppen fri for skader og sygdom. Det er lykkedes helt utroligt flot indtil nu, for truppen har næsten været helt skadesfri fra midten af februar og frem til nu, hvor Kevin De Bruyne er eneste mand på lægebriksen, og det handler nok mere om, at man vil være helt sikker på, han kan spille, når det er finaletid. 

Newcastle United:

 • Karl Darlow (Mål, Reserve) – Skadet
 • Jamaal Lascelles (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Fabian Schär (Forsvar, Fast) – Karantæne
 • Elliott Anderson (Midtbane, Reserve) – Skadet
 • Isaac Hayden (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Ryan Fraser (Kant, Fast/Reserve) – Skadet
 • Callum Wilson (Angreb, Fast) – Skadet

Manchester City:

 • Kevin De Bruyne (Midtbane, Fast) – Tvivlsom

Newcastle United forventet startopstilling: Dubravka; Fernández, Clark, Dummett; Murphy, Almirón, Shelvey, Willock, Ritchie; Saint-Maximin, Joelinton.

Manchester City forventet startopstilling: Ederson; Walker, Stones, Dias, Zinchenko; Silva, Rodrigo, Gündogan; Mahrez, Gabriel Jesus, Foden.


Odds på Newcastle United – Manchester City

Oddsene peger i retning af en temmelig stor favoritværdighed til gæsterne.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 14. maj 2021 21:00.


Odds-forslag: Mon ikke tøjlerne slippes en smule?

Newcastle er formentlig uden topscorer Callum Wilson i dette opgør, men Joe Willock har været på pletten tre gange i de seneste fire kampe, og i det hele taget er målene fordelt fint ud i april, hvor hele seks forskellige spillere har taget en bid af i alt 12 scoringer. Måske behøver tabet af topscoreren ikke hæmme Newcastle United til total passivitet?

Det vil i hvert fald være farligt, for hvis man lader Manchester City sidde stentungt på det hele og bare spille og spille og spille, bliver man udmattet af de mange nydelige kombinationer, og så ender man typisk med at tabe 2-0. Eller; faktisk har fire af de seneste fem kampe væk fra Etihad Stadium – vi tæller FA Cup-semifinalen på Wembley mod Chelsea med – set Manchester City lukke mål ind. Bare et enkelt i hvert tilfælde, bevares, men dog et mål. De har vundet tre gange 2-1, tabt 1-0 til Chelsea og seneste slået Crystal Palace 2-0. 

På hjemmebane har Newcastle United været ganske ferme til at sende bolden i nettet siden nytår. I ni hjemmekampe har de været på tavlen i de otte. Kun det seneste møde mod Arsenal blev tabt 2-0. Men det hævnede Newcastle United så ved at hamre fire bolde i nettet hos Kasper Schmeichel, da de bankede Leicester City 4-2 på udebane i fredags. Det er trods alt ikke hver dag, Leicester City lukker så mange mål ind. Det fører os så småt frem til anbefalingen til denne kamp, der bygger på, at de to hold kan spille nogenlunde frit og uden pres, og derfor må forventes at ville ud over stepperne og spille sjov og underholdende fodbold. Det bør give os mål i begge ender i løbet af kampen. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bwin
2,10
Begge hold scorer
Besøg Bwin *


Newcastle United – Manchester City: Statistik, topscorer og H2H

 • Newcastle United er nummer 16 i tabellen, og de er sikret mod nedrykning. De har 39 point efter 35 runder. 
 • Newcastle Uniteds statistik siger 10-9-16, og målforskellen er 40:58.
 • Manchester City topper tabellen og er sikre på at vinde mesterskabet. De har 80 point efter 35 kampe.
 • Tallene for sæsonens mestre er indtil videre 25-5-5 og scoren 72:26..
 • Hjemmeholdets topscorer er Callum Wilson, som har nettet 12 gange i sæsonen. 
 • Hos Manchester City er Ilkay Gündogan topscorer, og han er også noteret for 12 træffere. 


Expected Goals: Newcastle United – Manchester City – de seneste tre kampe

Newcastle UnitedResultatxGManchester CityResultatxG
Leicester City – Newcastle United(2-4)2,14 – 2,48Manchester City – Chelsea(1-2)2,04 – 1,10
Newcastle United – Arsenal(0-2)0,37 – 1,64Manchester City – Paris Saint-Germain(2-0)1,83 – 1,05
Liverpool – Newcastle United(1-1)3,30 – 0,85Crystal Palace – Manchester City(0-2)0,82 – 2,57
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar