18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Newcastle United – Leeds United: Odds og optakt den 17. september 2021

Foto: Bildbyrån

Newcastle United tager fredag aften mod Leeds United i et opgør mellem to mandskaber, der stadig har sæsonens første sejr til gode efter fire runder. Værterne har blot en enkelt uafgjort at prale med, mens gæsterne fra Leeds United har to uafgjorte og to nederlag i statistikbanken. Sidste sæson vandt Leeds United begge indbyrdes opgør mod Newcastle United, og det vil de helt sikkert gerne gentage i denne sæson. Men endnu et nederlag til Newcastle United vil få tingene til at se kulsorte ud. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Newcastle United – Leeds United. Der er kampstart fredag d. 17. september 2021 kl. 21:00. Se kampen på Xee eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Få 100 % i velkomstbonus op til 500 kroner

18+. Regler og vilkår gælder. Til nye spillere ved indbetaling på min. 100 kroner. Maks. bonusbeløb: 500 kroner. Indbetaling + bonus skal gennemspilles 5x på sport (min. odds 1.50) inden for 60 dage.


Newcastle United – Leeds United: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Mike Dean
Stadion: St. James’ Park, Newcastle
Vejret: 17° og svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 19. september 2021 11:23.

Optakt til Newcastle United – Leeds United: Skader, karantæner og startopstillinger

Der var helt sikkert forventninger til en bedre sæson i Newcastle United. Sidste år var stort set hele vejen en lang bæven og kiggen over skulderen for at holde øje med nedrykningspladserne, og de har givetvis håbet på at komme stærkt fra land, så det ikke blev en bekymring i år. Men her er vi så. Fire runder inde. Det er blevet til ét enkelt point. Nederlag mod West Ham United, Aston Villa og Manchester United, mens det ind imellem såmænd også blev til exit fra Carabao Cuppen med nederlag mod Burnley FC. 

Forsvaret har lignet en slidt si og lukket 12 mål ind i de første fire kampe. Det er for mange, når angrebet samtidig blot scorer godt et mål per kamp. De er til denne kamp uden førstekeeper Dubravka og flittigste målskytte Wilson. Så er linjerne allerede lagt på forhånd, og de to næste opgør er udekampe mod Watford og Wolverhampton Wanderers, så hvis ikke de vil risikere at stå efter syv eller flere kampe uden en eneste sejr, skal der snart noget på kontoen for træner Steve Bruce og hans spillere. 

Hos modstanderne fra Leeds United står der også en træner – Marcelo Bielsa – som gerne vil hive endnu mere ud af sine spillere. I deres comeback-sæson i Premier League blev det til en fornem 9. plads i tabellen, men de har indtil nu ikke kunnet følge op på den flotte sæson, for det er blevet til to øretæver mod Manchester United og Liverpool FC, mens de har delt med Everton FC og Burnley FC. Deres kommende program hedder hjemmekampe mod West Ham United, Watford og Wolverhampton Wanderers med en enkelt udekamp mod Southampton mellem. Senest i en af de kampe bør sæsonens første sejr vente på Leeds United.

Forsvaret er lige så åbent som i sidste sæson, og der er flere udfordringer end sædvanligt for træner Bielsa efter Struijks røde kort i weekenden mod Liverpool FC. For samtidig er Diego Llorente ude med skade, og det samme er Robin Koch. Så det tynder ud i mulighederne i bagerste kæde, og måske må Stuart Dallas igen vikariere på backen, så Luke Ayling kan være sidekick for Liam Cooper i midterforsvaret. Med 11 scoringer imod i de første fire kampe skal der i hvert fald en eller anden form for prop i for Leeds United. 

Newcastle United:

 • Martin Dubravka (Mål, Fast)
 • Ciaran Clark (Forsvar, Fast/Reserve) – Tvivlsom
 • Paul Dummett (Back, Reserve) – Tvivlsom
 • Javi Manquillo (Back, Reserve) – Tvivlsom
 • Jonjo Shelvey (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Ryan Fraser (Midtbane, Fast/Reserve) – Tvivlsom
 • Joe Willock (Midtbane, Fast) – Tvivlsom
 • Callum Wilson (Angreb, Fast) – Skadet

Leeds United:

 • Robin Koch (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Pascal Struijk (Forsvar, Fast) – Karantæne
 • Diego Llorente (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Adam Forshaw (Midtbane, Reserve) – Skadet

Newcastle United forventet startopstilling: Darlow; Fernandez, Lascelles, Schär; Manquillo, Willock, Hayden, Almiron, Ritchie; Joelinton, Saint-Maximin.

Leeds United forventet startopstilling: Meslier; Dallas, Ayling, Cooper, Firpo; Raphinha, Rodrigo, Phillips, Roberts, Harrison; Bamford.


Odds på Newcastle United – Leeds United

Gæsterne fra Leeds United er favorit ifølge bookmakernes odds. 

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Bookmaker1X2
Odds are subject to change. Last updated 19. september 2021 11:23.

Odds-forslag: Halvtamme offensiver mod gennemført bovlamme defensiver

Der er faldet 17 scoringer i Newcastle Uniteds første fire kampe i sæsonen. Der er faldet 15 mål i Leeds Uniteds indledende fire opgør. Altså i alt 32 scoringer i samlet otte kampe. Det er helt præcis fire mål i snit. Af dem har de to hold, Newcastle United og Leeds United, selv stået for ni scoringer. De har altså tilsammen været i stand til at score 1,125 mål per kamp indtil nu. 

Alligevel kan man godt forvente scoringer her. De to indbyrdes opgør i seneste sæson endte med to sejre til Leeds United, som vandt 5:2 hjemme på Elland Road og 2:1 her i Newcastle. Det var 10 scoringer i to indbyrdes kampe og altså fem mål per kamp. Og i de seneste 10 indbyrdes ligamøder er der i alt faldet 35 scoringer og altså 3,5 mål i snit. 

Så historikken i de indbyrdes opgør og de hullede forsvar taler for mange scoringer, men for at det skal lykkes, er der brug for, at de to holds offensiver træder i karakter. De har trods alt begge mandskaber præsteret at score i tre af deres første fire kampe i sæsonen. Anbefalingen tror på, at der kommer mål i dette opgør, og som i de to møder i sidste sæson kommer der mindst 3 af slagsen. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,67
Over 2,5 mål
Gå til Marathonbet *


Newcastle United – Leeds United: Statistik, topscorer og H2H

 • Newcastle United er næstsidst i Premier League som nummer 19 efter 4 kampe, hvor de har hentet 1 point. 

 • Newcastle Uniteds statistik er 0-1-3 og scoren 5:12.

 • Leeds United er kun marginalt bedre placeret på 17. pladsen med deres 2 point efter 4 runder. 

 • Tallene for Leeds United er 0-2-2, og deres målforskel siger 4:11.

 • Newcastle Uniteds topscorer i de første 4 kampe er Callum Wilson, som har sendt bolden i nettet 2 gange. 

 • Hos Leeds United deler 4 spillere topscorertitlen med hver 1 træffer i de første fire kampe: Patrick Bamford, Luke Ayling, Mateusz Klich og Raphinha. 


Expected Goals: Newcastle United vs. Leeds Unitedde seneste tre kampe:

Newcastle UnitedResultatxGLeeds UnitedResultatxG
Manchester United – Newcastle United(4-1)2,11 – 0,57Leeds United – Liverpool FC(0-3)1,75 – 3,66 
Newcastle United – Southampton(2-2)1,51 – 4,56Burnley FC – Leeds United(1-1)2,03 – 1,07 
Newcastle United – Burnley FC(0-0)1,54 – 0,35 Leeds United – Crewe Alexandra(3-0)4,06 – 0,12 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar