18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Newcastle United – Everton FC: Odds og optakt den 8. februar 2022

Newcastle United var på indkøb i transfervinduet i januar og hentede blandt andre Bruno Guimaraes. (Foto: Bildbyrån)

Der er bundkamp på St. James’ Park, når Newcastle United tirsdag aften tager mod Everton FC. Det er tabellens nummer 19 mod nummer 16. Værterne har holdt fri siden 22. januar, mens Frank Lampard i weekenden debuterede i trænerstolen for Everton FC med en billet til femte runde i pokalturneringen via 4:1 mod Brentford FC. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Newcastle United – Everton FC. Der er kampstart tirsdag d. 8. februar 2022 kl. 20:45. Se kampen på TV3 Max eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Bonus op til 500 kr. / extrabet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % extrabet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Extrabet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Extrabet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Newcastle United – Everton FC: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Anthony Taylor
Stadion: St. James’ Park, Newcastle
Vejret:  10° og let vind


Optakt til Newcastle United – Everton FC: Skader, karantæner og startopstillinger

Der er blevet brugt solide summer hos Newcastle United i januars transfervindue. Nu skal de så bevise, at det er nok til at redde livet i Premier League. Forrige weekend hentede de tre point ude mod Leeds United, og det var Newcastle Uniteds kun anden sejr i sæsonens foreløbig 21 kampe. Men med 15 point er der såmænd blot ét point til Norwich City på den anden side af stregen, og Newcastle United har en kamp i hånden i forhold til kanariefuglene. 

Skadeslisten er lang for træner Eddie Howe hos hjemmeholdet, og han kan blive nødt til at bruge de dyrt indkøbte nye navne hurtigere end planlagt. Trippier og Targett forventes at glide direkte ind på de to backpositioner, og Bruno Guimaraes kan snuppe en midtbaneplads i fraværet af flere prominente navne som Hayden og Ritchie. Topscorer Callum Wilson er stadig meldt skadet, så ansvaret hviler endnu engang på Chris Wood, der efter to kampe stadig har sin første scoring for Newcastle United til gode. 

Gæsterne fra Everton FC fik en forrygende begyndelse på livet med Frank Lampard i spidsen for holdet. I FA Cuppen bankede de Brentford FC 4:1, og det var endda uden de nye i truppen, Dele Alli og Donny van de Beek, der begge var spærrede. Men en solid bunke optimisme at tage med fra kampen alligevel, og nu kan de to nye navne så bare være ekstra bonus. 

Og noget skal de ske hos Everton FC, der i de seneste sæsoner mest har opfattet sig selv om bejler til top 4-pladserne eller i det mindste til Europa, men de er altså i skrivende stund blot fire point fra en nedrykningsplads, og de har vundet én kamp i ligaen siden 25. september. 14 kampe har givet én sejr og tre uafgjorte og altså 10 nederlag. Det kostede Benitez trænerposten, og nu skal Lampard så for alvor banke noget humør og ny facon ind i mandskabet. 

Newcastle United:

  • Paul Dummet (Forsvar, Reserve) – Skadet
  • Dan Burn (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
  • Federico Fernandez (Forsvar, Reserve) – Skadet
  • Isaac Hayden (Midtbane, Fast) – Skadet
  • Jamal Lewis (Midtbane, Reserve) – Skadet
  • Matt Ritchie (Midtbane, Fast) – Skadet
  • Callum Wilson (Angreb, Fast) – Skadet

Everton FC:

  • Ben Godfrey (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Abdoulayé Doucouré (Midtbane, Fast) – Skadet
  • Tom Davies (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
  • Fabian Delph (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
  • Dominic Calvert-Lewin (Angreb, Fast) – Tvivlsom

Newcastle United forventet startopstilling: Dubravka; Trippier, Lascelles, Schär, Targett; Willock, Shelvey, Guimaraes; Fraser, Wood, Saint-Maximin.

Everton FC forventet startopstilling: Pickford; Holgate, Keane, Mina; Coleman, Allan, Gomes, Mykolenko; Townsend, Richarlison, Gray.


Odds på Newcastle United – Everton FC

Bookmakerne har svært ved at udråbe en favorit her, men trykker du hårdt nok på mavsen, siger de forsigtigt Newcastle United som kampens favorit. 


Odds-forslag:  Stor aktivitet i transfervinduet hos begge og ny træner hos gæsterne gør det til et tricky opgør

For godt et år siden vandt Newcastle United på Goodison Park i de to holds seneste dyst med 2:0. Forud for det var gået fem kampe i træk med scoringer af begge hold fordel med to sejre til Newcastle United og én til Everton FC, mens de sidste to jo så endte uden vinder. 

De to hold har spillet 41 kampe sammenlagt i sæsonen, og det er blevet til i alt syv sejre. Fem til Everton FC og to til Newcastle United. Men værterne vandt altså deres seneste kamp og er ubesejrede i de tre foregående opgør. Omvendt skal Everton FC ride på The Lampard Wave, og hvor meget rygstød giver sådan én så lige?

Der er masser af offensiv power hos begge mandskaber, men man kan godt frygte en kamp mellem to hold, der allerhelst vil sørge for at undgå at tabe til en direkte rival i bunden. Omvendt kan Guimaraes, Saint-Maximin hos værterne og Richarlison og Gray hos gæsterne sætte fut i offensiven, så det kan vel blive både fugl og fisk. Anbefalingen vælger at halvgardere i en svært læselig kamp og gå med, at gæsterne ikke taber her. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Nordicbet
1,56
X2
Gå til Nordicbet *


Newcastle United – Everton FC: Statistik, topscorer og H2H

  • Newcastle United er næstsidst og nummer 19 i Premier League med 15 point efter 21 runder.

  • Tallene for Newcastle United siger 2-9-10, mens deres måldifference er 21:43.

  • Gæsterne fra Everton FC er på 16. pladsen i tabellen med 19 point for 20 kampe. 

  • Everton FCs statistik er 5-4-11 og scoren 24:35.

  • Newcastle Uniteds topscorer er Callum Wilson, der er noteret for 6 mål. 

  • Hos Everton FC er Demirai Gray flittigste målskytte med 6 kasser.


Expected Goals: Newcastle United vs. Everton FC – de seneste tre kampe

Newcastle UnitedResultatxGEverton FCResultatxG
Leeds United – Newcastle United (0-1) 1,21 – 1,37Everton FC – Brentford FC(4-1) 1,75 – 0,88 
Newcastle United – Watford FC (1-1)1,15 – 1,40 Everton FC – Aston Villa FC (0-1)1,47 – 0,39 
Newcastle United – Cambridge United  (0-1) 2,05 – 1,29Norwich City – Everton FC (2-1)0,54 – 1,84 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Newcastle United – Everton FC?

Newcastle United – Everton FC spilles tirsdag den 8. februar 2022 klokken 20:45.

Hvor spilles Newcastle United – Everton FC?

Newcastle United – Everton FC spilles på St. James’ Park i Newcastle i England.

Skriv første kommentar

Skriv et svar