18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Newcastle United – Chelsea FC: Odds og optakt den 30. oktober 2021

Foto: Bildbyrån

Newcastle United tager lørdag eftermiddag mod Chelsea FC i Premier League. Værterne har stadig ikke vundet en kamp i sæsonen – ikke engang en lillebitte pokalkamp – mens Chelsea FC topper tabellen, gik videre i Carabao Cuppen i midtugen og er nummer to i deres CL-gruppe. Det er en enorm opgave for værternes midlertidige manager Graeme Jones. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Newcastle United – Chelsea FC. Der er kampstart lørdag d. 30. oktober 2021 kl. 16:00. Se kampen på Viaplay. 

GÅ TIL

Bonus op til 500 kr. / extrabet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % extrabet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Extrabet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Extrabet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Newcastle United – Chelsea FC: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Paul Tierney
Stadion: St. James’ Park, Newcastle
Vejret: 9° og let vind

Optakt til Newcastle United – Chelsea FC: Skader, karantæner og startopstillinger

Mens der sikkert bliver drukket fancy lattes og spist ekstra mange Napoleonshatte på regnskabsgangen hos Newcastle United for tiden, så står den på postevand og rester fra gårsdagen i den sportslige sektor. For måske ser fremtiden lys ud med de mange, mange, mange millioner pund, der er i udsigt for klubben efter mellemøstlig overtagelse, men nutiden – helt aktuelt her og nu – ser det kulsort ud. Næsten sort som olie, kan man sige. Ni kampe i Premier League har givet fire point via fire uafgjorte kampe og en aktuel placering som nummer 19. I Carabao Cuppen blev det til exit i første forsøg trods hjemmebane mod overkommelige Burnley FC. 

Nu har klubben sagt farvel til træner Steve Bruce, og hans tidligere assistent Graeme Jones har sagt ja til at tage tøjlerne i to kampe. Den første endte 1:1 mod Crystal Palace, og nu gælder det så de forsvarende CL-vindere og tabelduksene fra Chelsea FC. En kæmpe opgave men selvfølgelig også en chance for Jones til at udødeliggøre sig selv som en ydmyg hverdagens helt, der lige sørger for, klubben kommer ud af dødvandet og så vender tilbage til sin stille hverdag i anden eller tredje række. Jo, eventyr sker. Men spørgsmålet er, om de sker denne gang, for det er jo reelt ikke fornemmelsen, at det nødvendigvis var manageren, den var gal med hos Newcastle United. Spillertruppen ser ikke skræmmende ud. 

Omvendt ser det ud for Chelsea FC, som i den grad har en skræmmende spillertrup, og som også får udbytte af den på banen. Syv sejre og blot et enkelt nederlag i sæsonens første ni kampe, og onboardingen af den tidligere kollega Romelu Lukaku er gået helt glat. Men nu er belgieren ude med en skade. Og det er hans tyske Robin Timo Werner også. Mod Norwich City hamrede Mason Mount da bare tre kasser i nettet i stedet, og i tirsdagens Carabao Cup mod Southampton var det Kai Havertz, der stod for den enlige scoring. Men de vil selvfølgelig savne primært Lukaku og i hans fravær jo også og endnu mere Timo Werner. 

Allerede på tirsdag spiller Chelsea FC CL-bold igen, når der er returmøde med svenske Malmö FF, der endnu ikke har været i stand til at banke en bule i en blød hat i gruppen med tre kampe, 0 point og en score på 0:11. Dem bør Chelsea FC være i stand til at ondulere endnu engang. Så der kan være fuldt fokus på dette opgør, og det vil træner Tuchel også vide at holde, for det vil være tudetosset at smide point i denne duel, når nu Newcastle United er så ringe kørende. Skadeslisten hos Chelsea FC ser hovedpinefremkaldende lang ud og inkluderer ud over Lukaku og Werner også de endnu ikke klarmeldte Andreas Christensen, Azpilicueta, Kanté og Loftus-Cheek. Truppen er bred, men der er trods alt grænser for rotationen, må man tro. 

Newcastle United:

  • Frederick Woodman (Mål, Reserve) – Tvivlsom
  • Martin Dubravka (Mål, Fast) – Skadet
  • Paul Dummett (Back, Reserve) – Skadet

Chelsea FC:

  • Andreas Christensen (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
  • Cesar Azpilicueta (Back, Fast) – Tvivlsom
  • N’Golo Kanté (Midtbane, Fast) – Tvivlsom
  • Ruben Loftus-Cheek (Midtbane, Reserve) – Tvivlsom
  • Christian Pulisic (Kant, Fast/Reserve) – Tvivlsom
  • Timo Werner (Angreb, Fast/Reserve) – Skadet
  • Romelu Lukaku (Angreb, Fast) – Skadet

Newcastle United forventet startopstilling: Darlow; Manquillo, Krafth, Lascelles, Clark, Ritchie; Hayden, Longstaff, Fraser; Wilson, Saint-Maximin.

Chelsea FC forventet startopstilling: Mendy; Rüdiger, Christensen, Chalobah; Chilwell, Kovacic, Jorginho, James; Mount, Hudson-Odoi; Havertz.


Odds på Newcastle United – Chelsea FC

Kigger vi på oddsene til kampen, viser de i retning af sejr til Chelsea FC. 

Odds-forslag: Ottende gang i træk for Newcastle United?

I de seneste 17 indbyrdes møder mellem de her to mandskaber er det kun to gange lykkes for udeholdet at hente sejren. Og bare én er endt uafgjort. Det er altså 14 af 17 mulige hjemmesejre, men de to sejre var trods alt til Chelsea FC på St. James’ Park. 

Chelsea FC vandt begge de indbyrdes opgør i sidste sæson, men vi skal bare tilbage til januar 2020 for at finde den seneste sejr til Newcastle United. Om det er nok til at give dem optimisme og tro på tingene er vel tvivlsomt, men på et tidspunkt skal de jo ramme den første sejr. Værterne har fire uafgjorte og tre nederlag i de seneste syv kampe, og i alle kampene har begge hold været på tavlen. De kan altså sagtens score mål, men det kniber bare så gudsjammerligt med at holde buret rent. 

Det døjer de ikke med hos Chelsea FC, der i 8 af sæsonens 15 kampe har holdt modstanderen fra scoring. En smule rotation kan dog give en anelse uro og måske tillade Newcastle United at sende en bold i nettet. Det vil vise sig. Anbefalingen tror på, at det bliver til ottende kamp på stribe for værterne med begge hold på tavlen. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
2,06
Begge hold scorer
Gå til Marathonbet *


Newcastle United – Chelsea FC: Statistik, topscorer og H2H

  • Newcastle United er næstsidst på 19. pladsen med 4 point for deres første 9 kampe.

  • Newcastle Uniteds statistik siger 0-4-5 og scoren 11:20.

  • Chelsea FC er nummer 1 i Premier League med 22 point efter 9 runder. 

  • Tallene for Chelsea FC er 7-1-1, mens deres måldifference lyder på 23:3.

  • Hos værterne fra Newcastle United er Callum Wilson topscorer med 4 fuldtræffere.

  • 3 spillere hos Chelsea FC deler pladsen som topscorer med hver 3 mål: Mason Mount, Ben Chilwell og Romelu Lukaku.


Expected Goals: Newcastle United vs. Chelsea FC de seneste tre kampe:

Newcastle UnitedResultatxGChelsea FCResultatxG
Crystal Palace – Newcastle United (1-1) 1,75 – 1,15Chelsea FC – Southampton FC  (0-0) 1,18 – 2,14
Newcastle United – Tottenham Hotspur (2-3) 0,58 – 1,45Chelsea FC – Norwich City (7-0) 2,64 – 0,18
Wolverhampton Wanderers – Newcastle United (2-1) 0,60 – 1,07 Chelsea FC – Malmö FF (4-0) 2,63 – 0,07
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv første kommentar

Skriv et svar