18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Newcastle United – Chelsea FC: Odds og optakt den 12. november 2022

Newcastle United har vist sig svære at besejre, og de er på kun ét nederlag efter 14 runder. (Foto:Scott Heppell / Reuters / Ritzau Scanpix)
Newcastle United har vist sig svære at besejre, og de er på kun ét nederlag efter 14 runder. (Foto:Scott Heppell / Reuters / Ritzau Scanpix)

Newcastle United tager lørdag aften mod Chelsea FC i en kamp mellem Premier Leagues aktuelle nummer tre og nummer syv. Værterne gik sidste sæson fra at være en nedrykningstruet og hårdt kæmpende klub til at blive en af planetens rigeste, og det har trukket dem ud af dyndet i bunden og op i toppen af tabellen. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Newcastle United – Chelsea FC. Der er kampstart lørdag d. 12. november 2022 kl. 18:30. Se kampen på TV3 Max eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout


Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.

Newcastle United – Chelsea FC: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Robert Jones
Stadion: St. James’ Park, Newcastle, England
Vejret: 11° og let vind

Newcastle United – Chelsea FC: Skader, karantæner og startopstillinger

Eddie Howe har gjort et imponerende stykke arbejde i Newcastle United. Først hev han dem – med indkøb i den tunge ende af skalaen – ud af nedrykningsfare. Og det er fortsat efter flere indkøb i sommerpausen, for nu er Newcastle United nummer tre i tabellen, og 14 kampe inde i sæsonen har de blot tabt én kamp. 

I midtugen slog de sig videre i Carabao Cup efter straffespark mod Crystal Palace FC, og kan de vinde denne kamp, kan de holde VM-pause med god samvittighed.

Det spændende spørgsmål er vel, om de i januars transfervindue for tredje gang i træk skal handle stort ind til truppen. For de mangler næppe mange centimeter i for alvor at blive en udfordrer i guldkampen, selv om de lige nu er henholdsvis fem og syv point efter Arsenal FC og Manchester City, der endda begge har spillet en kamp færre. 

Chelsea FC er godt nok seks point efter Newcastle United i tabellen, men de har også en kamp på hånden. Så med sejr her vil de udligne hullet mellem de to mandskaber. Men der er dog ikke meget, der tyder på, at Chelsea FC i deres nuværende form skal drømme om sejr på St. James’ Park. 

De seneste fire kampe i ligaen har Chelsea FC blot fået to point, mens de i Carabao Cuppen tabte 2:0 til Manchester City og altså måtte forlade turneringen allerede i tredje runde. Længe før det bliver sjovt.

Sjovt var det måske at gå videre i Champions League, hvor de godt nok tabte første kamp ude mod Dinamo Zagreb, men siden vandt fire og spillede en uafgjort og endte øverst foran blandt andre AC Milan.


Newcastle United:

  • Paul Dummet (Mål, Reserve) – Skadet
  • Emil Krafth (Back, Reserve) – Skadet
  • Matt Ritchie (Midtbane, Reserve) – Skadet
  • Ryan Fraser (Angreb, Reserve) – Skadet
  • Alexander Isak (Angreb, Fast) – Skadet
  • Callum Wilson (Angreb, Fast) – Sygdom


Chelsea FC:

  • Kepa Arrizabalaga (Mål, Fast) – Skadet
  • Wesley Fofana (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Reece James (Back, Fast) – Skadet
  • Ben Chilwell (Back, Fast) – Skadet
  • Jorginho (Midtbane, Fast) – Tvivlsom
  • N’Golo Kanté (Midtbane, Fast) – Skadet
  • Carney Chukwuemeka (Midtbane, Reserve) – Skadet

Newcastle United forventet startopstilling: Pope; Trippier, Schär, Botman, Targett; Longstaff, Guimaraes, Willock; Almiron, Wood, Saint-Maximin.

Chelsea FC forventet startopstilling: Mendy; Azpilicueta, Chalobah, Silva, Cucurella; Loftus-Cheek, Kovacic; Mount, Aubameyang, Sterling.


Odds på Newcastle United – Chelsea FC

Værterne fra Newcastle United er bookmakernes favoritter.


Odds-forslag: Newcastle United fortsætter den flotte form

De har mange uafgjorte i deres flotte statistik hos Newcastle United. Syv sejre og hele seks uafgjorte i sæsonens første 14 kampe. Kalder det på et kryds i denne duel? Well, Toons har fem sejre og en uafgjort i de seneste seks ligakampe. 20:4 i score. Inklusive 0:0 på Old Trafford og 2:1 på Tottenham Hotspur Stadium. De er temmeligt imponerende for tiden. 

Det er Chelsea FC ikke. To nederlag i rap i ligaen. Før det to uafgjorte. Og så altså nederlag til Manchester City i Carabao Cuppen. Det ser frygteligt ud, og den aktuelle syvendeplads kan naturligvis forbedres med en kamp på hånden, men hvis man ikke vinder kampene, er der ikke meget ved at have dem på hånden. 

Selv om gæsterne formentlig kommer i stærkeste i forhold til rotationerne i Carabao Cup-nederlaget, tror anbefalingen, de får deres sag for her. Kampen vil egentlig lande nydeligt med pointdeling, men vi tror, der stadig er så meget opkomlinge-nu-skal-vi-vise-dem-alle-sammen-sult i Newcastle United, at de vinder denne kamp også Det bliver et 1-tal. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
2,40
Newcastle United
Gå til Marathonbet *


Newcastle United – Chelsea FC: Statistik, topscorer og H2H

  • Newcastle United er på Premier Leagues 3. plads med 27 point efter 14 kampe. 

  • Newcastle Uniteds statistik siger 7-6-1 og 28:11.

  • Chelsea FC befinder sig på tabellens 7. plads, hvor de har 21 point efter 13 runder. 

  • Tallene for Chelsea FC siger 6-3-4 med målforskellen på 17:16.

  • Newcastle Uniteds topscorer er Miguel Almiron, som har hamret 8 bolde i nettet.

  • Hos Chelsea FC scorer Raheem Sterling og Kai Havertz mest med hver 3 mål. 


Expected Goals: Newcastle United vs. Chelsea FC – de seneste tre kampe:

Newcastle UnitedResultatxGChelsea FCResultatxG
Newcastle United – Crystal Palace FC (3-2) 0,77 – 0,45Manchester City – Chelsea FC (2-0) 2,81 – 1,40 
Southampton FC – Newcastle United(1-4) 1,15 – 0,94Chelsea FC – Arsenal FC(0-1) 0,45 – 1,49 
Newcastle United – Aston Villa FC (4-0) 3,15 – 0,43 Chelsea FC – Dinamo Zagreb (2-1) 3,43 – 0,60
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Newcastle United – Chelsea FC?

Newcastle United – Chelsea FC spilles lørdag den 12. november 2022 klokken 18:30.

Hvor spilles Newcastle United – Chelsea FC?

Newcastle United – Chelsea FC spilles på St. James’ Park i Newcastle i England.

Skriv første kommentar

Skriv et svar