18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Newcastle United – Aston Villa FC: Odds og optakt den 13. februar 2022

Bruno Guimaraes er et af de mange nye navne hos Newcastle United efter et travlt januarvindue. (Foto: Bildbyrån)

Det er to mandskaber i mere end godkendt form, der mødes søndag eftermiddag på St. James’ Park, når Newcastle United tager mod Aston Villa FC. Værterne er nu på fire ligakampe i træk uden nederlag og har bevæget sig over nedrykningsstregen, mens gæsterne med tre kampe uden nederlag også ser ud til at være i bedring. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Newcastle United – Aston Villa FC. Der er kampstart søndag d. 13. februar 2022 kl. 15:00. Se kampen på Viaplay. 

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Newcastle United – Aston Villa FC: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Craig Pawson
Stadion:  St. James’ Park, Newcastle
Vejret:  7° og mild vind


Optakt til Newcastle United – Aston Villa FC: Skader, karantæner og startopstillinger

Op mod trekvart milliard kroner sendt Newcastle United afsted i januars transfervindue. Og det ser ud til at have givet pote. Holdet har forbedret sig langsomt men trinvist under Eddie Howe, der med de nye forstærkninger ser ud til at have fået et slagkraftigt mandskab, der forholdsvis hurtigt bør kravle fri af den truende nedrykning og måske endda kan kravle helt op i nærheden af en placering i den bedste halvdel, hvis de fortsætter den nuværende form, 

Sejre over Everton FC og Leeds United i de seneste to kampe holder i hvert fald snor i hold umiddelbart foran dem i tabellen, og med 18 point har Newcastle United lige nu 10 point op til Southampton FC på 10. pladsen. Lige efter Southampton FC ligger Aston Villa FC, som aktuelt er ni point foran Eddie Howes mandskab. En sejr her vil klart give dem mod på at kigge op i tabellen. Men der er selvfølgelig heller ikke mange hold under dem at kigge efter. De må formentlig stadig undvære topscorer Wilson, og Kieran Trippier er meldt tvivlsom til opgøret. 

Hos gæsterne fra Aston Villa FC har der også været et par fine tilføjelser i januar-vinduet, hvor Lucas Digne nu passer på venstrebacken, mens træner Gerrards tidligere holdkammerat fra Liverpool FC, Coutinho, er kommet på leje fra FC Barcelona. Og Coutinho har været brandvarm i sine første kampe med scoringer og assists, og det ligner et virkelig godt match, som Aston Villa FC kan få stor glæde af.  

Da Aston Villa FC viste træner Dean Smith døren tilbage i november og hentede Gerrard i Rangers FC, kom holdet direkte fra fem nederlag i rap, så der skulle ikke meget til, for at det så bedre ud resultatmæssigt, men nu ser det ud til, at der er kommet bedre facon på offensiven og med tilgangen af Coutinho også en gnist af ekstra kreativitet. Så skal Aston Villa FC så bare have fundet ud af, hvordan de lukker bedre af bagude. 

Newcastle United:

 • Paul Dummet (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Federico Fernandez (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Kieran Trippier (Back, Fast) – Tvivlsom
 • Matt Targett (Back, Fast) – Spærret
 • Isaac Hayden (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Jamal Lewis (Midtbane, Reserve) – Skadet
 • Matt Ritchie (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Callum Wilson (Angreb, Fast) – Skadet

Aston Villa FC:

 • Ezri Konsa (Forsvar, Fast) – Karantæne
 • Marvelous Nakamba (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
 • Emiliano Buendia (Midtbane, Fast) – Tvivlsom
 • Philippe Coutinho (Midtbane, Fast) – Tvivlsom
 • Bertrand Isidore Traoré (Kant, Reserve) – Africa Cup of Nations
 • Leon Bailey (Angreb, Fast/Reserve) – Tvivlsom

Newcastle United forventet startopstilling: Dubravka; Trippier, Lascelles, Schär, Manquillo; Willock, Shelvey, Guimaraes; Fraser, Wood, Saint-Maximin.

Aston Villa FC forventet startopstilling: Martinez; Cash, Chambers, Mings, Digne; McGinn, Luiz, Ramsey; Buendia, Watkins, Coutinho.


Odds på Newcastle United – Aston Villa FC

Bookmakernes odds indikerer en meget lige affære, men de viser også en lille favoritværdighed til gæsterne.


Odds-forslag: To potente offensiver mod tøvende defensiv indsats

Der er godt nok meget, der tyder på, det kan blive en rigtig fornøjelig fodboldkamp. Selv uden topscorer Callum Wilson er der meget at byde ind med for hjemmeholdet, der med portugisiske Guimaraes har gjort et stærkt køb til midtbanen. Samtidig har Saint-Maximin spillet så forrygende de seneste par kampe, at Everton FCs træner Lampard nærmest gav udtryk for, at det var umuligt at stoppe ham. 

Det samme kan man vist sige om Coutinho hos Aston Villa FC. Brasilianeren er noteret for to mål og to assist i de første tre kampe for Birmingham-holdet, og der er rigeligt med legekammerater i en potent offensiv, der har scoret seks mål i de seneste tre kampe. De er næsten lige så gavmilde defensivt, som de er gode offensivt, og det er ofte ganske underholdende for neutrale tilskuere.

Derfor hælder anbefalingen da også til et opgør med ramasjang, for Newcastle United virker også stadig skarpest fremme på banen, mens træner Howe stadig har et par justeringer at gøre, før defensiven også er på plads. Tre af de seneste fire kampe i ligaen for Newcastle United og fire af de seneste fem for Aston Villa FC har haft begge mandskaber på tavlen. Det går vi med søndag eftermiddag.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,68
Begge hold scorer
Gå til Marathonbet *


Newcastle United – Aston Villa FC: Statistik, topscorer og H2H

 • Newcastle United er aktuelt nummer 17 i Premier League med 18 point efter 22 kampe.

 • Tallene for Newcastle United siger 3-9-10 med scoren 24:44.

 • Aston Villa FC er nummer 11 i tabellen, og de har 27 point for 22 runder. 

 • Aston Villa FCs statistik er 8-3-11, mens deres målforskel er 31:35.

 • Newcastle Uniteds topscorer er Callum Wilson, der er noteret for 6 træffere.

 • Hos Aston Villa FC er ivrigste mænd i målfeltet  Jacob Ramsey og Ollie Watkins, der hver har scoret 5 mål.


Expected Goals: Newcastle United vs. Aston Villa FC – de seneste tre kampe

Newcastle UnitedResultatxGAston Villa FCResultatxG
Newcastle United – Everton FC (3-1) 3,12 – 0,73Aston Villa FC – Leeds United (3-3) 1,65 – 1,99 
Leeds United – Newcastle United (0-1) 1,21 – 1,37Everton FC – Aston Villa FC(0-1)1,47 – 0,39 
Newcastle United – Watford FC (1-1) 1,15 – 1,40 Aston Villa FC – Manchester United(2-2) 2,18 – 0,98
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Everton FC – Leeds United?

Newcastle United – Aston Villa FC spilles søndag den 13. februar 2022 klokken 15:00.

Hvor spilles Everton FC – Leeds United?

Newcastle United – Aston Villa FC spilles på St. James’ Park i Newcastle i England.

Skriv et svar