18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Newcastle United – AFC Bournemouth: Odds og optakt den 17. september 2022

Alexander Isak og Newcastle United har ikke vundet de seneste fem kampe. (Foto: Bildbyrån)
Alexander Isak og Newcastle United har ikke vundet de seneste fem kampe. (Foto: Bildbyrån)

Newcastle United tager lørdag eftermiddag mod AFC Bournemouth. Værterne har blot tabt en kamp ud af de første seks, mens gæsterne har tre klare nederlag på samlet 0:16 at vise frem. Men de vandt senest, og i tabellen skiller bare to pladser de to mandskaber med vidt forskellige ambitioner. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Newcastle United – AFC Bournemouth. Der er kampstart lørdag d. 17. september 2022 kl. 16:00. Se kampen på TV3+ eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout

Spil for 1.000 kr. og få 1.000 kr.

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Newcastle United – AFC Bournemouth: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Craig Pawson
Stadion: St. James’ Park, Newcastle
Vejret: 14° og jævn vind

Optakt til Newcastle United – AFC Bournemouth: Skader, karantæner og startopstillinger

Newcastle United åbnede sæsonen solidt med 2:0 mod Nottingham Forest, men siden er det blevet til fire uafgjorte og et enkelt nederlag. Det giver syv point og en skuffende placering som nummer 11. I den dårligste halvdel af tabellen! Træner Howe gjorde et stort stykke arbejde med tvivlsomt materiale i sidste sæson, men nu er der ikke så mange dikkedarer længere. Der skal være fremgang at spore, og holdet er mindst stærkt nok til at lege med i subtoppen. 

Denne sommer brugte klubben en milliard på at hente Pope i buret, Botman og Targett i defensiven og Isak som frontløber. Stærke indkøb, der da også umiddelbart har forstærket holdet fra første dag. Isak scorede i sin debut, og seks indkasserede mål i seks kampe er godkendt for defensiven. Men nu går den ikke længere. De skal bruge tre point. 

Det skal AFC Bournemouth sådan set også, og selv om det ser helt forfærdeligt ud med 0:16 for tre kampe, så var det trods alt mod Liverpool FC, Arsenal FC og Manchester City. Ser vi bort fra de tre kampe, har sæsonens tre øvrige opgør budt på sejre mod Aston Villa FC og Nottingham Forest samt uafgjort mod Wolverhampton Wanderers. Det er faktisk ikke helt skidt. Men det var skidt nok til at koste Scott Parker jobbet, så de fire point i de to seneste kampe er kommet i hus med den midlertidige afløser Gary O’Neil på linjen. 

The Cherries har formentlig kunnet bruge pausen til at træne den vaklende defensiv, men de havde nok foretrukket at holde fast i momentum fra det flotte comeback mod Nottingham Forest senest. En foreløbig 13. plads og syv point er ikke decideret skidt for AFC Bournemouth, men de er trods alt stadig bare tre point fra nedrykningsstregen, og det vil polstre humøret bedst, hvis de kan undgå nederlag i sidste kamp før landskampshalløjet. 


Newcastle United:

 • Karl Darlow (Mål, Reserve) – Skadet
 • Emil Krafth (Back, Fast/Reserve) – Skadet
 • Jonjo Shelvey (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
 • Bruno Guimaraes (Midtbane, Fast) – Tvivlsom
 • Allan Saint-Maximin (Kant, Fast) – Tvivlsom
 • Callum Wilson (Angreb, Fast) – Tvivlsom


AFC Bournemouth:

 • David Brooks (Midtbane, Reserve) – Skadet
 • Ben Pearson (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Joe Rothwell (Midtbane, Reserve) – Skadet
 • Junior Stanislas (Midtbane, Fast/Reserve) – Tvivlsom

Newcastle United forventet startopstilling: Pope; Trippier, Schär, Botman, Targett; Guimaraes, Longstaff, Joelinton; Almiron, Isak, Saint-Maximin.

AFC Bournemouth forventet startopstilling: Neto; Smith, Mepham, Kelly, Zemura; Cook, Lerma; Christie, Billing, Tavernier; Solanke.


Odds på Newcastle United – AFC Bournemouth

Oddsene peger på Newcastle United som store favoritter i kampen. 


Odds-forslag: Cirkus Newcastle skylder en god aften i ‘teltet’

De seneste fem indbyrdes møder har haft begge hold på tavlen og budt på mindst tre mål. Der er i alt faldet 19 mål i de fem kampe, der altså holder et nydeligt snit på 3,8 mål per kamp. Newcastle United har trods alt blot lukket seks mål ind i sæsonen, så skal der falde så mange mål igen, skal de nok overvejende komme fra hjemmeholdet. 

AFC Bournemouth scorede godt nok tre gange på City Ground mod Nottingham Forest, men det er et helt anderledes solidt forsvar, de skal op mod her. Træner Eddie Howe kan læne sig op af en stærk statistik siden årsskiftet, for her er det i 12 hjemmekampe blevet til otte sejre og blot et enkelt nederlag på knebne 0:1 mod Liverpool FC tilbage i april. Scoren for de 12 kampe? 18:8 i Newcastle Uniteds favør. 

Anbefalingen har tillid til værterne. Der er kvalitet og klasse over truppen, og de har i træner Howe en mand, der formår at hjælpe dem taktisk og motivationsmæssigt. Derfor går vi med hjemmesejr på mindst to overskydende mål. De trænger til – og fortjener – et show på St. James’ Park efter seneste 0:0-kamp mod Crystal Palace FC.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Nordicbet
2,34
Newcastle United – 1,5
Gå til Nordicbet *


Newcastle United – AFC Bournemouth: Statistik, topscorer og H2H

 • Newcastle United indtager en plads som nummer 11 i Premier League efter 6 runder, hvor de har hentet 7 point. 

 • Newcastle Uniteds statistik er 1-4-1 og 7:6.

 • Gæsterne fra AFC Bournemouth er nummer 13 i stillingen, og de har også 7 point efter 6 kampe.

 • Tallene for AFC Bournemouth siger 2-1-3, mens deres målforskel er 5:18.

 • Newcastle Uniteds ivrigste målscorer indtil nu er Callum Wilson, der er noteret for 2 pletskud.

 • Hele 4 forskellige spillere har hver scoret 1 mål og der dermed delte AFC Bournemouth-topscorere: Dominic Solanke, Philip Billing, Jefferson Lerma og Jaidon Anthony.

Expected Goals: Newcastle United – AFC Bournemouthde seneste tre kampe:

Newcastle UnitedResultatxGAFC BournemouthResultatxG
Newcastle United – Crystal Palace(0-0) 3,05 – 1,60Nottingham Forest – AFC Bournemouth(2-3)2,17 – 0,75 
Liverpool FC – Newcastle United (2-1) 2,29 – 0,73AFC Bournemouth – Wolverhampton Wanderers (0-0) 0,55 – 1,42 
Wolverhampton Wanderers – Newcastle United(1-1) 1,33 – 1,18 Liverpool FC – AFC Bournemouth(9-0) 4,78 – 0,47 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Newcastle United – AFC Bournemouth?

Newcastle United – AFC Bournemouth spilles lørdag den 17. september 2022 klokken 16:00.

Hvor spilles Newcastle United – AFC Bournemouth?

Newcastle United – AFC Bournemouth spilles på St. James’ Park i Newcastle i England.

Skriv et svar