18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Newcastle – Tottenham: Odds og optakt den 4. april 2021

Newcastle – Tottenham[/resource] Der er vigtige point på spil for Newcastle og Tottenham søndag eftermiddag, hjemmeholdet kæmper en hård kamp for overlevelse i Premier League, mens Tottenham skal holde trit med de andre tophold i kampen om Champions League-billetter. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Newcastle – Tottenham. Der er kampstart søndag d. 4. april 2021 kl. 15:05. Se kampen på Viaplay eller på Xee.

Odds på Newcastle – Tottenham

Oddsene indikerer at gæsterne fra Tottenham er favoritter til dette opgør.

Newcastle – Tottenham: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Craig Pawson
Stadion: St James’ Park, Newcastle
Vejret: 11° og svag vind

Optakt til Newcastle – Tottenham: Skader, karantæner og startopstillinger

Det er ved at blive liiiidt for spændende for Newcastle det her. Efter to at have endt med komfortabel afstand til nedrykningsstregen de seneste par sæsoner, hænger de nu nede på en faretruende 17.plads i Premier League, de har en margin på 2 point ned til Fulham under stregen, dog med en kamp i hånden. Forfølgerne fra Fulham virker langt mere stabile for tiden, og den resterende del af sæsonen bliver helt sikkert nervepirrende! Newcastle måtte lide et bittert nederlag til de direkte konkurrenter fra Brighton i sidste runde før landskampspausen, og det har isoleret hjemmeholdet yderligere i bunden, hvor det nu virker det til at være en direkte kamp imellem dem og Fulham. Newcastle må endnu engang undvære deres to største profiler i offensiven, Saint-Maximin og Wilson forventes ikke at være tilbage i omdrejninger.

Spurs startede sæsonen ud i et fremragende pointmæssigt tempo, men den fine start kan de ikke bruge til noget mere, og ærlig talt står det ret skidt til for udeholdet. De er dumpet helt ned på 6.pladsen i Premier League tabellen, og i Europa League blev de ekspederet ud af Dinamo Zagreb efter en forfærdelig indsats i andet opgør. Det bliver spændende om Tottenham formår at hanke op i sig selv, og gøre sig til en seriøs bejler til 4.pladsen. Utilfredsheden med Mourinho ulmer i krogene, og der skal et noget andet udtryk til hos hans hold, hvis han skal være Tottenham-træner igen til næste sæson. Det er dog blevet til fire sejre i de seneste fem ligakampe for Tottenham, den pointhøst kan man ikke sætte en finger på, selvom sejrene er kommet mod hold fra den nederste del af tabellen. Der er problemer på backpositionen op til denne kamp med hele tre af slagsen ude med skader, i offensiven kommer de desuden til at undvære en af deres vigtigste spillere i Son.

Newcastle:
Martin Dubravka (Målmand, Fast) – Skadet
Allan Saint-Maximin (Kant, Fast) – Skadet
Callum Wilson (Angreb, Fast) – Skadet

Tottenham:
Son Heung-min (Kant, Fast) – Skadet
Ben Davies (Back, Fast) – Skadet
Matt Doherty (Back, Fast) – Tvivlsom
Sergio Reguilon (Back, Fast) – Tvivlsom

Newcastle forventet startopstilling: Darlow; Manquillo, Lascelles, Clark, Dummett; Willock, Shelvey, Hendrick; Joelinton, Almiron, Fraser.

Tottenham forventet startopstilling: Lloris; Tanganga, Sanchez, Rodon, Reguilon; Lo Celso, Ndombele, Hojbjerg, Lucas; Kane, Lamela.

Odds-forslag: HurriKANE har en pind i støvlen

Det er ikke for sjov når det går løs på St. James’ Park søndag eftermiddag, der skal hentes brugbare resultater i en lind strøm for begge mandskaber, hvis de skal indfri forventningerne om henholdsvis overlevelse og top-4. Newcastle har to point ned til den faretruende streg, mens Tottenham har 3 op til top-4.

Det er nok ikke fordi alvoren ikke er gået op for hjemmeholdet, men der er ingenting der tyder på, at de kan højne deres niveau så meget at de for alvor kan sætte Fulham af. De har ikke vundet i de seneste seks kampe, med tre X’er i streg og et forbedret defensivt udtryk så det ellers ud til at det var ved at vende. Men, men, men… Seneste kamp imod Brighton bekræftede dog de bange anelser mange har om Newcastle, for de blev sat eftertrykkeligt til vægs af de direkte konkurrenter i bunden. Med deres offensive fravær til dette opgør, er det svært at forestille sig, at de for alvor kan udfordre Tottenhams defensiv, og når de samtidig viser sig sårbare i defensiven, så er er det ikke meget håb at finde her.

Vi er dog ikke gået med 2-tallet i denne anbefaling, vi har i stedet kastet blikket på en brandvarm målscorer! Harry Kane leverer mål på stribe sæson efter sæson, han er netop vendt hjem fra den engelske landsholdslejr med to mål i to spillede kampe, så selvtilliden må være høj. I de seneste fem kampe for Tottenham står han noteret for 6 mål, og han nærmer sig efterhånden den eftertragtede topscorerværdighed i Premier League. Med Sons fravær til kampen i morgen, vil det i endnu højere grad end normalt, afhænge af Kanes evner i offensiven. Der skal tages ansvar af Tottenham kaptajnen, og med det målsnit han kører med for tiden, så er mulighederne for mål virkelig gode. I det samme opgør i sidste sæson lavede han to mål, og det er ikke utænkeligt, at han gør det igen.

SpilXperten.com anbefaler: Harry Kane scorer til odds 1,98 – SPIL HER >>*

Newcastle – Tottenham: Statistik, topscorer og H2H

  • Værterne fra Newcastle ligger på 17.pladsen i Premier League med en statistik på 7-7-15 og en målscore på 28:48.

  • Tottenham indtager 6.pladsen i ligaen med en statistik på 14-6-9 og en målscore på 49:30.

  • Callum Wilson har vist sig fornemt frem i Newcastle på trods af mange skader. Han står noteret for 10 ligatræffere. Desværre for hjemmeholdet, ser det ikke ud til at han bliver klar til denne kamp.

  • Tottenham råder over en af de mest målfarlige angribere i Europa i de seneste sæsoner, Harry Kane har i denne sæson lavet 16 ligamål.

  • Det første indbyrdes opgør endte i en pointdeler, efter Callum Wilson udlignede til 1-1 i overtiden.

Skriv et svar