18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Newcastle – Liverpool: Odds og optakt den 30. april 2022

Newcastle har vundet fire kampe i streg, men kan de stille noget op imod ligeledes formstærke Liverpool? (Foto: Bildbyrån)
Newcastle har vundet fire kampe i streg, men kan de stille noget op imod ligeledes formstærke Liverpool? (Foto: Bildbyrån)

Liverpool jagter stadig Manchester City i toppen af rækken, men denne gang venter en svær opgave, når de gæster formstærke Newcastle, som har vundet de seneste fire kampe. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Newcastle – Liverpool. Der er kampstart lørdag d. 30. april 2022 kl. 13:30. Se kampen på TV3 MAX eller Viaplay.

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout
Spil for 1.000 kr. og få 1.000 kr.

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.

Newcastle – Liverpool: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Andre Marriner
Stadion: St. James’ Park, Newcastle
Vejret: 16°, svag vind

Optakt til Newcastle – Liverpool: Skader, karantæner og startopstillinger

To af Premier Leagues mest formstærke mandskaber krydser klinger i den tidlige lørdagskamp, når Newcastle byder Liverpool velkommen på St. James Park. Hjemmeholdet har vundet fire kampe i streg, så der venter ikke umiddelbart Klopp og co. en nem opgave her.

Nyrige Newcastle har virkelig fået luftet under vingerne siden årsskiftet, og en placeringen tæt på den faretruende nedrykningsstreg er byttet ud med en placering i den bedste halvdel af rækken. Stærkt comeback, som kan tilskrives Eddie Howe ved roret og et fornuftigt transfervindue i vinters. 15 kampe i 2022 har kastet hele 11 sejre af sig, og det må siges at være en helt forrygende pointhøst. De seneste fire kampe er alle blevet vundet, så selvtilliden er høj forud for dette møde. Men kan de virkelig hamle op med Liverpool?

Klopp og co. jagter pt. en vanvittig ‘quadruple’ – de har allerede vundet Carabao Cuppen, i FA-cuppen venter en finale mod Chelsea, de har det ene ben i Champions League-finalen, og her i Premier League er de kun 1 point bag Manchester City på 1.pladsen. Liverpool er vanvittigt gode i denne sæson, og muligheden for at vinde hele fire trofæer på én sæson taler sit tydelig sprog. Onsdag var Liverpool i aktion i Champions League, hvor de hentede en sikker 2-0 hjemme over Villarreal i første af to semifinaleopgør. Returopgøret spilles tirsdag, så der er altså nok at se til for de røde. Spørgsmålet er, om de kan holde dampen oppe på alle fronter eller om trætheden begynder at melde sig på et tidspunkt?


Newcastle:

  • Jamal Lewis (Back, Reserve) – Skadet
  • Kieran Trippier (Back, Fast)-  Skadet
  • Isaac Hayden (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
  • Callum Wilson (Angreb, Fast) – Skadet


Liverpool:

  • Roberto Firmino (Angreb, Reserve) – Tvivlsom

Newcastle forventet startopstilling: Dubravka; Krafth, Schar, Burn, Targett; Shelvey, Guimaraes, Joelinton; Almiron, Wood, Saint-Maximin

Liverpool forventet startopstilling: Alisson; Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson; Henderson, Fabinho, Keita; Salah, Mane, Jota


Odds på Newcastle – Liverpool

Bookmakerne har Liverpool som favoritter.


Odds-forslag: Formstærke Newcastle vil lege med

Det er en fed kamp vi har i vente fra Premier League i den tidlige lørdagskamp. Newcastle er helt varme, og har været det siden årsskiftet med 11 sejre i 15 kampe. Her kommer de dog på deres hidtil sværeste opgave i 2022, når et vanvittigt skarpt Liverpool-mandskab gæster St. James Park.

Liverpool er spændt overordentlig hårdt for i disse tider fordi de er med fremme i alle turneringer de deltager i. Indtil videre har der kun været sporadiske træthedstegn, som i seneste spillerunde mod Everton, hvor det tog lidt tid at komme i gang, men det er meget svært at sætte en finger på præstationer eller resultater.

Klopps tropper skal bruge sejren, hvis de fortsat vil drømme om at indhente Manchester City i toppen af rækken, men det er ikke sikkert, at det blive helt problemfrit lørdag. Newcastle på eget græs med masser af selvtillid og med en placering midt i rækken, hvorfra de hverken kan gøre fra eller til – de bør da gå efter overraskelsen her. Anbefalingen lyder på et åbent opgør med mål i begge ender.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
1,95
Begge hold scorer
Gå til bet365 *


Newcastle – Liverpool: Statistik, topscorer og H2H

  • Newcastle er nummer 9 i Premier League med 43 point. Statistikken er på 11-10-13 og målscoren 40:55.

  • Liverpool er nummer 2 med 79 point. Statistikken er på 24-7-2 og målscoren 85:22.

  • Callum Wilson er topscorer for hjemmeholdet med 6 kasser.

  • Mohamed Salah er topscorer for Liverpool med 22 ligascoringer.

  • Liverpool vandt det omvendte opgør med 3-1 efter de ellers kom tidligt bagud på en scoring af Jonjo Shelvey.


Expected Goals: Newcastle vs. Liverpool de seneste tre kampe:

NewcastleResultatxGLiverpoolResultatxG
Norwich – Newcastle(0-3) 0,61 – 2,68Liverpool – Villarreal(2-0) 1,2 – 0,1 
Newcastle – Crystal Palace(1-0) 1,13 – 0,85 Liverpool – Everton(2-0)2,68 – 0,6 
Newcastle – Leicester(2-1) 2,17 – 0,69 Liverpool – Manchester United(4-0) 1,92 – 0,11 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Newcastle – Liverpool?

Newcastle – Liverpool spilles lørdag den 30. april 2022 klokken 13:30.

Hvor spilles Newcastle – Liverpool?

Newcastle – Liverpool spilles på St. James’ Park i Newcastle

Skriv et svar