18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Newcastle – Arsenal: Odds og optakt den 2.maj 2021

Foto: Bildbyrån

Newcastle har virkelig fundet formen på det sidste, nedrykningsstregen er pludselig på god afstand og med en sejr søndag imod Arsenal, vil nedrykningsspøgelset være helt væk. Kan de overvinde The Gunners, som formentlig har et halvt øje på Europa League-semifinalen? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Newcastle – Arsenal. Der er kampstart søndag d. 2. maj 2021 kl. 15:00. Se kampen på Viaplay eller på Xee.

GÅ TIL


Newcastle – Arsenal: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Mike Dean
Stadion: St James’ Park, Newcastle
Vejret: 12° og svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Newcastle United
Arsenal
Odds are subject to change. Last updated 2. maj 2021 15:03.


Optakt til Newcastle – Arsenal: Skader, karantæner og startopstillinger

Det var lige ved at begynde at se faretruende ud for Newcastle, det blev ikke til nok point og Fulham kom jagtende bagfra… Men nervøsiteten nåede aldrig at forplante sig for alvor, og med comeback til deres bærende offensive profiler, så har Newcastle faktisk ramt en rigtig pæn periode, både pointmæssigt og spillemæssigt. Det er kun blevet til et enkelt nederlag i de seneste otte spillerunder, og med runder tilbage af Premier League er forspringet ned til Fulham oppe på 9 point. I sidste weekend fik de et flot X imod Liverpool, weekenden før blev det til en sejr over Champions League-aspiranterne fra West Ham, så selvtilliden må være høj i Newcastle på trods af fravær i de bagerste geledder.

Arsenal finder vi på en skuffende 10. plads i Premier League, de har aldrig rigtig formået at indfri de høje forventninger, som fansene har til klubben, og de må tage til takke med endnu en middelmådig sæson. Som det ser ud nu, har de 7 point op til rivalerne fra Totteham, som sidder på den nærmeste Europa League-billet, så det begynder efterhånden at virke usandsynligt med blot fem kampe tilbage. Det der kan redde hele sæsonen for The Gunners er Europa League-trofæet, de var i kamp torsdag i Villarreal, hvor de måtte se sig slået med 2-1 i det første ud af to semifinaleopgør. Returopgøret venter i London på torsdag, så der er spået pauser til et par af de bærende profiler, som kun lige er kommet tilbage fra skade. Det skal blive spændende at se hvor store rotationerne bliver til dette opgør.

Newcastle:

 • Ryan Fraser (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
 • Jamaal Lascelles (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Isaac Hayden (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Karl Darlow (Målmand, Fast) – Skadet
 • Joseph Willock (Kant, Fast/Reserve) – Ikke tilgængelig
 • Fabian Schar (Forsvar, Fast) Tvivlsom

Arsenal:

 • Alexandre Lacazette (Angreb, Fast) – Tvivlsom
 • Kieran Tierney (Back, Fast) – Tvivlsom

Newcastle forventet startopstilling: Dubravka; Murphy, Fernandez, Clark, Dummett, Ritchie; Shelvey, Longstaff; Almiron; Wilson, Saint-Maximine

Arsenal forventet startopstilling: Leno; Bellerin, Holding, Magalhaes, Soares ; Xhaka, Elneny, Ceballos; Martinelli, Nketiah, Willian.

Odds på Newcastle – Arsenal

Oddsene peger på en klar favoritværdighed til Arsenal. 

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 2. maj 2021 15:03.


Odds-forslag: Tankerne er et andet sted

Arsenal har nok at se til i disse dage! Som nævnt i optakten, så er drømmen om at spille sig i Europa gennem en 7.plads i ligaen, så småt ved at fordufte. Til gengæld har de stadig mulighed for succes i indeværende sæsons Europa League, hvor et godt resultat i returopgøret imod Villarreal på torsdag, kan sikre dem finale-billetten og måske en mulig Champions League-billet til næste sæson, hvis de går hele vejen. Mulighederne for succes i Europa League vs. ligaen er meget større for Arsenal lige nu, så jeg kan ikke forestille mig andet end at dette opgør bliver nedprioriteret i forhold til returopgøret torsdag.

En reservespækket startellever hos Arsenal, kan blive det rene guf for Newcastle, som har de vigtigste offensive esser tilbage i fuld vigør og som har leveret det ene flotte resultat efter det andet på det sidste. Der er stadig lidt at spille om for Newcastle, for de er endnu ikke sikret overlevelse, men med en sejr her kan de da være helt roligt. Motivationsfaktoren til dette opgør er én ting, men oveni det, så har Arsenal ikke vist sig specielt godt frem efter at have været i aktion i midtugen. De 12 kampe de har spillet efter en midtugekamp er endt med kun 4 sejre, 2 uafgjorte og hele 6 nederlag. Nu er vi så noget til et punkt i sæsonen hvor der endda ikke er meget mere at spille for i Premier League, så jeg har svært ved at forestille mig, at denne kamp ikke blive nedprioriteret en hel del. Newcastle er godt kørende, de skal bruge pointene for endegyldigt at sikre sig overlevelse, og Arsenal er fløjtende ligeglade.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
3,75
1-tallet
Besøg Unibet *


Newcastle – Arsenal: Statistik, topscorer og H2H

 • Newcastle har vist sig godt frem på det sidste, så godt at de har øget forspringet ned til Fulham under stregen til 9 point.
 • Arsenal finder vi på 10.pladsen, de har i skrivende stund 7 point op til Tottenham på 7.pladsen, som kommer til at give Europa League til næste sæson.
 • Callum Wilson har været hårdt ramt af skader i denne sæson, men topper stadig den interne topscorerliste i Newcastle med hans 10 ligamål.
 • Alexandre Lacazette har været mest målfarlige Arsenal-spiller i Premier League, franskmanden står noteret for 13 træffere indtil videre, men han er desværre meldt tvivlsom til søndagens kamp.
 • Arsenal har vundet de seneste 6 kampe imod Newcastle, de fire seneste uden at indkassere mål.Expected Goals: Newcastle – Arsenal – de seneste tre kampe

ChelseaResultatxGFulhamResultatxG
Liverpool – Newcastle United(1-1)3,15 – 0,85Villarreal – Arsenal(2-1)1,2 – 1,82
Newcastle United – West Ham(3-2)1,97 – 1,61Arsenal – Everton(0-1)1,05 – 1,14
Burnley – Newcastle United(1-2)2,36 – 1,8Arsenal – Fulham(1-1)3,22 – 1,01
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar