18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Odds på næste Liverpool manager? Bookmakerne har fundet deres favorit

Jürgen Klopp har gjort det klart – det er slut på en æra efter den nuværende Premier League sæson. Otte trofæer har han vundet som Liverpool træner og deriblandt Champions League, Premier League og FA Cuppen. Det er nogle store sko den næste Liverpool manager skal udfylde, men spørgsmålet er hvem det skal være? Bookmakerne har i hvert fald fundet deres favorit.

Hvem bliver den næste Liverpool manager?

Player Props Udbyder Odds
Amorim, Ruben Unibet
1.35
De Zerbi, Roberto Unibet
8.00
Nagelsmann, Julian Unibet
9.00
Lijnders, Pepijn Unibet
13.00
Alonso, Xabi Unibet
13.00
Postecoglu, Ante Unibet
21.00
Zidane, Zinedine Unibet
29.00
Enrique, Luis Unibet
21.00
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 11. apr. 13:08.

Amorim, Ruben

Ud af det blå kom et navn, som ikke mange havde forestillet sig, Rúben Amorim. Den nuværende Sporting træner vandt forrige år mesterskabet i Portugal, og har to år i streg vundet Liga Cuppen – men er det nok? Portugiseren var længe rygtet til Barcelona, da den nuværende sportsdirektør i Barcelona, Deco, havde et godt øje til sin landsmand. De har dog meldt sig ud af kampen, grundet en for høj frikøbsklausul af træneren. Spørgsmålet er blot om Liverpool virkelig er så forelsket i Amorim som træner, som oddsene giver udtryk for. I Champions League nåede han sidste år 1/16-finalerne, men blev slået ud af Atalanta og i år røg de ud af en pulje med Tottenham, Frankfurt og Marseille – er det gode nok resultater til at være favorit til at blive Liverpool træner?

Spil på Rúben Amorim her ->>*

De Zerbi, Roberto

Efter Brightons opgør mod Liverpool, blev De Zerbi spurgt til hans fremtidsplaner – og her røg spekulationerne endnu højere i vejret. Normalt ville en træner, der allerede har et job, nok prøve at komme med politiker udmelding om, at han er glad hvor han er. I stedet brugte De Zerbi dog tiden på, at snakke omkring hans ambitioner som træner og at han skulle have en snak med Tony Bloom (Brighton ejer). Der er ingen tvivl om, at De Zerbi har vist nogle fantastiske takter med Brighton og at hans taktiske niveau godt kan matche Liverpool hylden. Spørgsmålet er dog om han kan lede en stor klub som Liverpool, og om der frygtes at det bliver en ny Graham Potter fadæse.

Spil på Ruben De Zerbi her ->>*

Nagelsmann, Julian

Som blot 33-årig blev Julian Nagelsmann gjort til Bayern München træner, efter at han havde vist enormt flotte resultater i RB Leipzig. Spoler man tiden tilbage til 2021, var der nok ingen tvivl om, at den tyske herre, var verdens største trænertalent. Men efter at Nagelsmann blev udnævnt til tysk landstræner i september 2023, så er det svært at se ham klippe båndet allerede nu.

Spil på Julian Nagelsmann her ->>*

Skriv første kommentar

Skriv et svar