18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Manchester United – Wolves: Odds og optakt den 3. januar 2022

Cristiano Ronaldo er glad for at være vendt retur til Manchester United, men ikke glad for resultaterne i 2021. Det skriver portugiseren på Instagram. Foto: Bildbyrån

Everton har ikke spillet siden midten af december grundet covid-19 og er placeret nede på skuffende 15. plads. Brighton ser endnu engang ud til at levere en godkendt sæson. Bliver det Everton der kan tage et ryk op i tabellen eller kan Brighton rejse fra Liverpool med alle tre point? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Manchester United – Wolves. Der er kampstart mandag den 3. januar 2022 kl. 18:30. Se kampen på TV3 MAX eller Viaplay. 

GÅ TIL

Bonus op til 500 kr. / extrabet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % extrabet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Extrabet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Extrabet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Manchester United – Wolves: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Michael Dean
Stadion: Old Trafford, Manchester
Vejret: 12° og frisk vind


Optakt til Manchester United – Wolves: Skader, karantæner og startopstillinger

For Manchester United er der kun en ting der tæller i denne sæson, og det må være at sikre sig Champions League-deltagelse i næste sæson. Om det så sker via en fjerdeplads, hvilket nok er mest sandsynligt eller at De Røde Djævle vinder pokalen med de store ører og dermed sikre sig deltagelse. Det kører bestemt ikke på skinner for Manchester United. Noget som Cristiano Ronaldo også har sat ord på, på Instagram. Klubben er godt nok ubesejret efter Ole Gunnar er skiftet ud med Ralf Ragnick, men spillet er ikke blevet meget bedre, og det er ikke fordi at Manchester United kører der modstandere over, som de vel egentlig burde med det spillermateriale.

Wolves har haft en problematisk december, hvor de kun har vundet en af fem kampe. Med til historien skal også, at de har mødt de tre tophold, hvor de egentlig har bidt okay fra sig. I hvertfald hvis man kan tale om at bide fra sig defensivt. To 1-0 nederlag til Manchester City og Liverpool og 0-0 mod Chelsea er vel, i og for sig, godkendt.

Nu venter der Wolves endnu en svær kamp, men kan de finde samme defensive disciplin frem og krydre det med lidt offensivt tryllestøv, så er Wolves bestemt ikke uden chance for at få en god start på det nye år.

Manchester United:

  • Victor Lindelöf (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet
  • Paul Pogba (Midtbane, Fast) – Skadet
  • Anthony Martial (Angreb, Reserve) – Tvivlsom

Wolves:

  • Willy Boly (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet
  • Jonny (Back, Fast/Reserve) – Skadet
  • Rayan Ait Nouri (Back, Fast/Reserve) – Skadet
  • Pedro Neto (Kant, Fast) – Skadet
  • Hee-Chan Hwang (Angreb, Fast/Reserve) – Skadet
  • Fabio Silva (Angreb, Reserve) – Tvivlsom

Manchester United forventet startopstilling: De Gea; Wan-Bissaka, Varane, Maguire, Shaw; McTominay, Matic, Greenwood, Fernandes; Ronaldo, Cavani

Wolves forventet startopstilling: Sa; Kilman, Coady, Saiss; Hoever, Neves, Moutinho, Marcal; Traore, Jimenez, Podence


Odds på Manchester United – Wolves

Bookmakerne holder Manchester United som pæne favoritter.


Odds-forslag: Wolves er mestre i målfattige kampe

Wolves’ målscore efter 18 kampe er på sølle 13-14, hvilket efterlader dem med et gennemsnit på blot 1,5 mål pr. kamp de er impliceret i. Blot tre gange er en af de kampe, som Wolves har været en del af, gået over 2,5 mål i sæsonen, hvilket er færrest af alle hold i Premier League. Raul Gimenez har været ude i store dele af sæsonen, og selvom han er tilbage, så er det ikke på samme niveau som tidligere. Derudover er offensive kræfter som topscorer Hee-Chan Hwang og kreatøren Pedro Neto ikke til rådighed, hvilket ikke gør betingelserne nemmere for Wolves. Defensiven har dog leveret en godkendt sæson indtil videre, og som det også er nævnt i optakten, så har de formået at holde de tre tophold mere eller mindre fra fadet.

Manchester United leder stadig efter offensive løsninger og selvom det blev til tre scoringer mod Burnley senest, så virker det mere overladt til den enkelte spillers genialtet eller tilfældighed, når Manchester United kommer til en stor chance. Holdmæssigt har Manchester United ikke formået at løse det, selvom tyske Ralf Ragnick er kommet til.

Med Wolves på en svær udebane, må man forvente et defensivt udgangspunkt fra dem og det kan være svært for Manchester United at dirke det op.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
1,87
Under 2,5 mål
Gå til Marathonbet *


Manchester United – Wolves: Statistik, topscorer og H2H

  • Manchester United indtager aktuelt syvendepladsen i Premier League med 31 point for 18 kampe.

  • Wolves følger lige efter på ottendepladsen med 25 point.

  • Cristiano er Uniteds topscorer med otte sæsonmål.

     
  • Hee-Chan Hwang er Wolves’ topscorer med fire mål.


Expected Goals: Manchester United vs. Wolves – de seneste tre kampe

Manchester UnitedResultatxGWolvesResultatxG
Manchester United – Burnley(3-1) 2,44 – 1,64Wolves – Chelsea(0-0) 0,17 – 0,96
Newcastle – Manchester United(1-1)1,07 – 1,23Brighton – Wolves(0-1)0,82 – 1,08
Norwich – Manchester United(0-1) 0,96 – 1,91Manchester City – Wolves(1-0) 3,53 – 0,28
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Manchester United – Wolves?

Manchester United – Wolves spilles mandag den 3. januar 2022 klokken 13:30.

Hvor spilles Manchester United – Wolves?

Manchester United – Wolves spilles på Old Trafford i Manchester.

Skriv første kommentar

Skriv et svar