18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Manchester United – West Ham: Odds og optakt den 30. oktober 2022

Bliver det til mere rækken tungen for Fernandes og United søndag eftermiddag, eller kan West Ham holde De Røde Djævle hen? (Foto: Oli Scarff/AFP/Ritzau Scanpix)
Bliver det til mere rækken tungen for Fernandes og United søndag eftermiddag, eller kan West Ham holde De Røde Djævle hen? (Foto: Oli Scarff/AFP/Ritzau Scanpix)

Der er vigtige point på spil søndag eftermiddag, når Manchester United tager imod West Ham hjemme på Old Trafford. De Røde Djævle skal forsøge at hænge på topholdene, og det kræver altså sejre, men Moyes’ West Ham er ikke en nem nød at knække. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Manchester United – West Ham. Der er kampstart søndag d. 30. oktober 2022 kl. 17:15. Se kampen på See eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout


100 % bonus på op til 1.000 kroner

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.

Manchester United – West Ham: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Chris Kavanagh
Stadion: Old Trafford, Manchester
Vejret: 13°, svag vind, mulighed for regn

Manchester United – West Ham: Skader, karantæner og startopstillinger

Manchester United og West Ham var begge i aktion torsdag aften i henholdsvis Europa League og Conference League, men opgørene kommer nok ikke til at have meget indflydelse på denne kamp, for hverken Sheriff eller Silkeborg fik de to engelske hold på overarbejde. United vandt 3-0 og West Ham 1-0, og der blev også sparet lidt på profilerne. Begge hold har spillet sig videre fra gruppespillet, og kan for en stund fokusere på at stige i Premier League-tabellen.

Manchester Uniteds fornemmeste mission er pt. at hænge på topholdene i Premier League. Sæsonen startede som bekendt lidt sløjt ud for den engelske storklub, men Ten Hag har fået langt bedre styr på spil og resultater nu. Aktuelt rækker resultaterne til en 6.plads, hvorfra der blot er 3 point op til Spurs på 3.pladsen, som tilmed har en kamp i hånden. United er stadig med, hvor det er sjovt! Balladen med Ronaldo virker de til at have lagt bag sig, den portugiske superstjerne startede nemlig på banen torsdag aften, hvor han tilmed kvitterede med mål og en ny jubelscene. United kommer fra et par besværlige kampe i Premier League mod Newcastle, Tottenham og Chelsea, og dem er de egentlig sluppet pænt fra med 5 point, og nu gælder det så om at få sat en sejrsstime sammen over de næste par uger, hvor modstanderne er af mere overkommelig karakter.

West Ham startede ligesom Manchester United sløjt ud i denne sæson, men også David Moyes’ mandskab har fået langt bedre styr på spil og resultater nu. De seneste fem kampe i ligaen har kastet tre sejre, et X og et enkelt nederlag af sig(ude mod Liverpool), og det ser derfor meget bedre ud, når gæsterne kigger på tabellen nu. West Ham har sneget sig med i Europa to sæsoner i træk(med stor succes iøvrigt), og det må selvfølgelig også være målet i denne sæson. Det virker da også realistisk, at de kan række længere frem end den aktuelle 9.plads, for med deres gode organisation og standhaftige defensiv er The Hammers altid en besværlig størrelse at overkomme.


Manchester United:

 • Brandon Williams (Back, Reserve) – Skadet
 • Raphael Varane (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Axel Tuanzebe (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Anthony Martial (Angreb, Reserve) – Tvivlsom


West Ham:

 • Craig Dawson (Forsvar, Reserve) – Tvivlsom
 • Maxwel Cornet (Kant, Fast) – Tvivlsom

Manchester United forventet startopstilling: De Gea; Dalot, Lindelof, Martinez, Shaw; Casemiro, Eriksen; Antony, Fernandes, Sancho; Rashford.

West Ham forventet startopstilling: Fabianski; Kehrer, Dawson, Zouma, Cresswell; Soucek, Rice; Bowen, Paqueta, Emerson; Scamacca.


Odds på Manchester United – West Ham

Kampens odds afslører, at Manchester United er favoritter. 


Odds-forslag: The Hammers er svære at knække

Det er som regel tæt og målfattigt, når Manchester United og West Ham støder sammen. De seneste indbyrdes opgør er således endt i etmålssejre, fire af dem med cifrene 1-0, og en enkelt 2-1’er. De cifre stemmer meget godt overens med min forventning til kampen, for West Ham forstår virkelig at organisere sig, og Uniteds præstationer i sæsonen har ikke været så overbevisende, at jeg tror, de bare banker så stærk en modstander.

Med al sandsynlighed får et vi et kampbillede, hvor West Ham vil stille sig relativt langt tilbage og overlade der meste af initiativet til Manchester United, for så at stikke afsted i omstillinger. Umiddelbart lyder det ikke som en dum plan! Ten Hags tropper har præsteret udmærket på det seneste, men jeg vil stadig mene, at det forventede kampbillede ikke er livretten. Det er i hvert fald ikke altid, at De Røde Djævle har værktøjerne til at lirke defensivt orienterede mandskaber som West Ham op, og vi har før set, at det kniber med at skabe chancer i etableret angrebsspil.

Som nævnt så er det som regel tæt og målfattigt, når de to mandskaber krydser klinger, og jeg tror ikke dette bliver undtagelsen. Det ligner et opgør, som kan gå begge veje, og jeg forventer i hvert fald ikke en målfest.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,05
Under 2.5 mål
Gå til unibet *


Manchester United – West Ham: Statistik, topscorer og H2H

 • Manchester United er på 6.pladsen i Premier League med 20 point efter 11 kampe. Statistikken er på 6-2-3 og målscoren 16:16

 • West Ham er på 10.pladsen med 14 point for 12 kampe. Statistikken er på 4-2-6 og målscoren 11:12.

 • Marcus Rashford og Anthony deler topscorerværdigheden i Manchester United med 3 mål hver.

 • Scamacca, Bowen og Antonio deler den for gæsterne med 2 mål hver.

 • Begge indbyrdes opgør fra sidste sæson blev vundet snævert af Manchester United med henholdsvis 1-0 og 2-1.


Expected Goals: Manchester United vs. West Hamde seneste tre kampe:

Manchester UnitedResultatxGWest HamResultatxG
Chelsea – Manchester United(1-1)1,16 – 0,96West Ham – Bournemouth(2-0) 2,24 – 0,47
Manchester United – Tottenham(2-0)1,81 – 0,84Liverpool – West Ham(1-0) 1,63 – 1,47
Manchester United – Newcastle(0-0) 1,35 – 1,57Southampton – West Ham(1-1)0,83 – 1,97
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Manchester United – West Ham?

Manchester United – West Ham spilles søndag den 30. oktober 2022 klokken 21:00.

Hvor spilles Manchester United – West Ham?

Manchester United – West Ham spilles på Old Trafford i Manchester.

Skriv et svar