18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Manchester United – Tottenham Hotspur: Odds og optakt den 12. marts 2022

Direkte duel om at være førsteudfordrer til top 4 i Premier League

Svenske Kulusevski har haft rigtig godt af at komme væk fra Juventus. Han hygger sig hos Tottenham Hotspur (Foto: Bildbyrån)

Der er meget på spil på Old Trafford i Manchester, når Manchester United tager mod Tottenham Hotspur lørdag aften. De er henholdsvis nummer fem og nummer syv, og deres mål er at kravle ind i top 4. Gæsterne står bedst i det spil, for de har to kampe i hånden og er blot to point efter værterne. Problemet er, at Arsenal FC på fjerdepladsen har endnu bedre kort. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Manchester United – Tottenham Hotspur. Der er kampstart lørdag d. 12. marts 2022 kl. 18:30. Se kampen på TV3+ eller på Viaplay. 

GÅ TIL


Manchester United – Tottenham Hotspur: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jonathan Moss
Stadion: Old Trafford, Manchester
Vejret: 9° og let vind

Manchester United – Tottenham Hotspur: Skader, karantæner og startopstillinger

Der var ellers masser af trøst at hente i statistikken for træner Ralf Rangnick og hans Manchester United-mandskab forud for derbyet mod Manchester City i søndags. Men på banen viste det sig, at City ingen respekt havde for statistikkerne, for rivalerne fra United blev blæst ud med 4:1. Dét kan ske. Men attituden fra United i kampens sidste fjerdedel har retfærdigvis fået ekstra meget kritik.

Så der er et reparationsarbejde i forhold til udtrykket for værterne, og så skal de jo altså samtidig også tumle et Tottenham Hotspur-hold, der er i ganske fin form. Å ja, og så spiller Manchester United allerede tirsdag returkamp i Champions League mod Atletico Madrid. Efter 1:1 på Wanda Metropolitano i det første opgør er der fine chancer for en plads i kvartfinalen. Men bliver det så på bekostning af dette opgør? Det er en vanskelig balance at give den fuld gas i CL og samtidig sikre, at de er med igen næste sæson. 

Tottenham Hotspur har ikke den slags luksusovervejelser, for de er ude af alt, der kan forstyrre. De røg ud af gruppespillet i Conference League efter et nederlag ved skrivebordet på grund af corona. De røg ud af FA Cuppen mod Middlesbrough FC, og i Carabao Cuppen blev semifinalen endestationen i januar. Så de har bare ligaen tilbage. 

Her har det længe været så svingende, at træner Conte har udtalt sig, så man er blevet helt bekymret for hans mentale tilstand. Og af og til har det lydt, som om han var klar til at opgive det hele og forlade klubben. Men i takt med at Conte lyder mere og mere modløs, begynder spillet på banen sådan set at se bedre og bedre ud. De seneste to kampe har givet to sejre på samlet 9:0. Med tre point op til Arsenal FC og blot en kamp mere er Tottenham Hotspur lige nu nærmeste konkurrent til top 4.


Manchester United:

  • Mason Greenwood (Midtbane, Fast) – Suspenderet
  • Cristiano Ronaldo (Angriber, Fast) – Tvivlsom
  • Edinson Cavani (Angriber, Fast/Reserve) – Tvivlsom


Tottenham Hotspur:

  • Japhet Tanganga (Forsvar, Fast/Reserve) – Tvivlsom
  • Oliver Skipp (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet

Manchester United forventet startopstilling: De Gea; Wan-Bissaka, Varane, Maguire, Shaw; Fred, Pogba; Rashford, Fernandes, Sancho; Ronaldo.

Tottenham Hotspur forventet startopstilling: Lloris; Romero, Dier, Davies; Doherty, Højbjerg, Bentancur, Reguillon; Kulusevski, Son; Kane.


Odds på Manchester United – Tottenham Hotspur

Oddsene peger på, at favoritrollen hviler hos værterne. 


Odds-forslag: Der er udsigt til mål i Manchester

For knap halvandet år siden mødtes de to senest på Old Trafford. Dengang vandt Tottenham Hotspur 6:1 efter at Bruno Fernandes havde bragt værterne på 1:0 i kampens indledning. Men efter 28 minutter fik Anthony Martial rødt kort, og da var stillingen allerede 2:1 til gæsterne, som altså fortsatte hele vejen, til de nåede seks mål. 

Siden har de mødtes to gange i London, og sammenlagt er de to kampe endt 6:1 til Manchester United, så måske er det ikke en fordel at have hjemmebane i denne duel. To af de tre seneste møder på Old Trafford er i hvert fald vundet af gæsterne. Og den korte formkurve på seneste kampe peger mere mod Spurs end hjemmeholdet. 

Forud for nederlaget til Manchester City havde Rangnicks mandskab otte ubesejrede ligakampe med fire sejre og fire uafgjorte, mens Tottenham Hotspur er på tre sejre og 12 scoringer i deres seneste fire kampe. Det bliver formentlig meget intenst, og med mindre Conte får lagt en defensiv hånd på kampen, kan det blive levende og underholdende. Gæsterne virker en anelse bedre formmæssigt, men værterne er til gengæld på hjemmebane. Anbefalingen tror på scoringer i begge ender. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bwin
1,65
Begge hold scorer
Gå til Bwin *


Manchester United – Tottenham Hotspur: Statistik, topscorer og H2H

  • Manchester United er aktuelt nummer 5 i Premier League med 47 point for 28 kampe. 

  • Tallene for Manchester United lyder på 13-8-7 med scoren 45:38.

  • Tottenham Hotspur er nummer 7 med 45 point for 26 kampe. 

  • Tottenham Hotspurs statistik er 14-3-9, mens deres måldifference er 40:32.

  • Hos Manchester United er det Bruno Fernandes og Cristiano Ronaldo, der er topscorere med hver 9 basser. 

  • Tottenham Hotspurs topscorer er Son Heung-Min, som har scoret 11 gange. 


Expected Goals: Manchester United – Tottenham Hotspur de seneste tre kampe:

Manchester UnitedResultatxGTottenham HotspurResultatxG
Manchester City – Manchester United (4-1)3,02 – 0,41Tottenham Hotspur – Everton FC (5-0) 2,51 – 0,08 
Manchester United – Watford FC (0-0) 1,98 – 0,79Middlesbrough FC – Tottenham Hotspur (1-0) 1,41 – 1,80
Atletico Madrid – Manchester United (1-1) 1,44 – 0,36Leeds United – Tottenham Hotspur(0-4) 2,54 – 1,66
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Manchester United – Tottenham Hotspur?

Manchester United – Tottenham Hotspur spilles lørdag den 12. marts 2022 klokken 18:30.

Hvor spilles Manchester United – Tottenham Hotspur?

Manchester United – Tottenham Hotspur spilles på Old Trafford i Manchester i England.

Skriv første kommentar

Skriv et svar