18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Manchester United – Tottenham: Odds og optakt den 19. oktober 2022

Harry Kane er brandvarm for tiden. Englænderen står allerede noteret for ni Premier League-scoringer i denne sæson. (Foto: Bildbyrån)
Harry Kane er brandvarm for tiden. Englænderen står allerede noteret for ni Premier League-scoringer i denne sæson. (Foto: Bildbyrån)

Rundens brag fra Premier League løber af stablen onsdag aften, når Manchester United byder Tottenham op til dans på Old Trafford. De to klubber kæmper om vigtige point til topstriden, og forhåbentlig får vi æren af en dansk duel på midtbanen mellem Eriksen og Højbjerg. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Manchester United – Tottenham. Der er kampstart onsdag d. 19. oktober 2022 kl. 21:15. Se kampen på See eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout


Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.

Manchester United – Tottenham: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Simon Hooper
Stadion: Old Trafford, Manchester
Vejret: 13°, regn og let vind

Manchester United – Tottenham: Skader, karantæner og startopstillinger

Manchester United og Tottenham får en pause fra henholdsvis Europa League og Champions League i denne uge, men det betyder ikke, at de bare kan slå benene op på sofaen i midtugen. Den står nemlig på Premier League onsdag aften, og der er vigtige point på spil til topstriden. De Røde Djævle indtager i skrivende stund 5.pladsen med 16 point i ni kampe, mens Spurs er helt fremme på 3.pladsen med 23 point i ti kampe. Forhåbentlig bliver det også til et danskermøde i dette opgør, da Eriksen og Højbjerg er faste startere på hver sit mandskab. Førstnævnte var dog syg til weekendens kamp, og meldes også tvivlsom her.

Manchester United skuffede i weekenden, da det blot blev til 0-0 hjemme mod Newcastle på Old Trafford. Eriksen var fraværende på midtbanen, og ham savnede Ten Hag nok gevaldigt. Det kneb nemlig gevaldigt med at blive farlige på den sidste tredjedel af banen, og her kunne De Røde Djævle godt have brugt danskerens fine blik for spillet. Det er som om der mangler en klar gameplan og ideer, når United skal spille etableret angrebsfodbold. Det har været en underlegen start på sæsonen for den engelske storklub, selvom resultater og præstationer er langt bedre nu end i de første kampe.

Spillemæssigt har Tottenham ikke ramt et tårnhøjt niveau indtil videre i sæsonen, men pointmæssigt kan de være fint tilfreds. Ti spillerunder inde i sæsonen deler Contes mandskab 2.pladsen med Manchester City, og faktisk har gæsterne aldrig haft så mange point efter ti kampe som tilfældet er det lige nu. En historisk flot start, selvom det ikke er lige prangende hver gang. Harry Kane har været brandvarm foran kassen, hvor han allerede står noteret for ni ligascoringer. Noget som der ikke bliver snakket så meget om, fordi at Haaland allerede har lavet 6 mål flere… Spurs har vundet tre kampe på stribe på tværs af Premier League og Champions League, og her bør der også være udmærkede muligheder for det kontrastærke mandskab.


Manchester United:

 • Harry Maguire (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Brandon Williams (Back, Reserve) – Skadet
 • Aaron Wan-Bissaka (Back, Reserve) – Skadet
 • Donny van de Beek (Midtbane, Reserve) – Skadet
 • Anthony Martial (Angreb, Fast) – Tvivlsom
 • Christian Eriksen (Midtbane, Fast) – Tvivlsom


Tottenham:

 • Japhet Tanganga (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Emerson Royal (Back, Fast) – Karantæne
 • Dejan Kulusevski (Kant, Fast) – Tvivlsom
 • Richarlison (Kant, Fast) – Skadet

Manchester United forventet startopstilling: De Gea; Dalot, Varane, Martinez, Malacia; Casemiro, Eriksen; Antony, Fernandes, Rashford; Ronaldo.

Tottenham forventet startopstilling: Lloris; Romero, Dier, Davies; Doherty, Højbjerg, Bissouma, Bentancur, Perisic; Son, Kane


Odds på Manchester United – Tottenham

Kampens odds afslører, at Manchester United er favoritter. 


Odds-forslag: Den her passer perfekt til Contes kontramaskine

Tottenham er aldrig kommet så godt ud af starthullerne som tilfældet er det i denne sæson. 23 point i de ti første kampe har bragt Contes mandskab op på rækkens 3.plads, hvorfra der er 7 point ned til United på 5.pladsen, som dog har en kamp i hånden. Det er derfor også hjemmeholdet, som er hårdest presset i forhold til point her, da et nederlag vil se Tottenham stikke yderligere af.

Både Manchester United og Tottenham er normalt farligst, når de ikke skal sidde på alt initiativet i de fodboldkampe de spiller. Det så vi fra United så sent som i weekenden, hvor de i 2.halvleg skulle frem at jagte sejren mod Newcastle, men ikke lykkedes med at blive farlige i det etablerede angrebsspil. Det har Antonio Conte hos Tottenham formentlig også noteret sig, hvorfor gæsterne formentlig kommer til Old Trafford med et defensivt udgangspunkt.

Det er United, som har mest travlt i forhold til at komme frem og jagte sejren, men det kan komme til at gøre ondt mod Spurs, som elsker kampe, hvor de kan spille på omstillinger til Son og Kane. United havde overtaget i de indbyrdes dueller i sidste sæson, men det forventede kampbillede her passer bare så godt til Tottenhams spillespil, at anbefalingen går på en udesejr.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
3,00
Tottenham vinder
Gå til unibet *


Manchester United – Tottenham: Statistik, topscorer og H2H

 • Manchester United er på 5. pladsen i Premier League med 16 point efter ni runder. Statistikken er 5-1-3 og 13:15.

 • Tottenham er nummer 3 med 23 point efter ti kampe. Statistikken hos gæsterne er 7-2-1 og målscoren 22:10

 • Hos Manchester United har Marcus Rashford scoret mest indtil nu med tre pletskud.

 • Harry Kane er virkelig i målform i denne sæson. Englænderen står allerede noteret for ni ligamål.

 • Manchester United vandt begge indbyrdes opgør over Tottenham i sidste sæson. 3-2 hjemme og 3-0 ude.


Expected Goals: Manchester United vs. Tottenhamde seneste tre kampe:

Manchester UnitedResultatxGTottenhamResultatxG
Manchester United – Newcastle(0-0)1,35 – 1,57Tottenham – Everton(2-0) 2,56 – 0,24 
Manchester United – Omonia Nicosia(1-0)5,05 – 0,21Tottenham – Frankfurt(3-2)3,3 – 1,23
Everton – Manchester United (1-2) 0,56 – 1,12Brighton – Tottenham(0-1) 0,7 – 0,86 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Manchester United – Tottenham?

Manchester United – Tottenham spilles onsdag den 19. oktober 2022 klokken 21:15.

Hvor spilles Manchester United – Tottenham?

Manchester United – Tottenham spilles på Old Trafford i Manchester.

Skriv første kommentar

Skriv et svar