18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold

Manchester United – Southampton FC: Odds og optakt den 12. februar 2022

Paul Pogba scorede det enlige mål for Manchester United, da de spillede 1:1 mod Burnley FC. (Foto: Bildbyrån)

Manchester United tager tidligt lørdag mod Southampton FC. Værterne spillede i tirsdags 1:1 mod Burnley FC og har stadig brug for point i ræset om top 4-placeringerne, mens gæsterne onsdag aften hentede en stærk 3:2-sejr på udebane mod Tottenham Hotspur. Med sådan et boost gør det næppe alverden, at de altså har haft et døgns kortere tid til at restituere efter midtugerunden. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Manchester United – Southampton FC. Der er kampstart lørdag d. 12. februar 2022 kl. 13:30. Se kampen på TV3+ eller på Viaplay. 

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Manchester United – Southampton FC: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Stuart Attwell
Stadion:  Old Trafford, Manchester
Vejret:  6° og frisk vind

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Manchester United
Southampton
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 9. februar 2022 12:45.


Optakt til Manchester United – Southampton FC: Skader, karantæner og startopstillinger

Det var vel i virkeligheden en klassisk Manchester United-indsats under træner Rangnick, da de i tirsdags spillede 1:1 på udebane mod bundholdet Burnley FC. Der er i glimt tegningen til noget meget imponerende, men der er også lange faser, hvor det er alt andet end imponerende. Paul Pogba fik scoret, og kan den lange franskmand finde formen, vil der givet være en gevinst at grave frem her for Rangnick. 

De næste tre opgaver for Manchester United er denne, Brighton and Hove Albion og Leeds United. Tre mandskaber, der er placeret fra ni til 15 i tabellen, og det betyder, der bør ligge mindst syv og allerhelst ni point til Manchester United her, hvis de for alvor vil byde sig til i toppen. Med en kamp i hånden har de mulighed for at reducere afstanden til Chelsea FC til blot fem point. Bailly er tvivlsom i forsvaret, mens Telles og Fred formentlig stadig er ude med sygdom. Mason Greenwood … [suk], det kan være svært at spå, hvad der ske i den sag. 

Southampton FC havde haft et par opmuntrende oplevelser forud for onsdagens møde med Tottenham Hotspur i London. Først hapsede træner Hasenhüttls mandskab et point mod Manchester City – det er ikke alle forundt – og så slog de sig videre om end med besvær i FA Cuppen, hvor Coventry City tvang dem i forlængelse, før de gav fortabt. 

Onsdag fortsatte de gode oplevelser med 3:2 ude mod Tottenham Hotspur, og nu er der 11 point ned til de farlige pladser i bunden, og der er 11 point op til Manchester United på femtepladsen. Det ligner en sæson i forholdsvis ufarlig tryghed i midten af rækken for Southampton FC. 

Manchester United:

 • Eric Bailly (Forsvar, Reserve) – Tvivlsom
 • Alex Telles (Back, Reserve) – Sygdom
 • Fred (Midtbane, Fast) – Sygdom
 • Mason Greenwood (Midtbane, Fast) – Suspenderet

Southampton FC:

 • Alex McCarthy (Mål, Fast) – Skadet
 • Lyanco Silveira Neves Vojnovic (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
 • William Smallbone (Midtbane, Reserve) – Tvivlsom
 • Nathan Tella (Kant, Fast/Reserve) – Tvivlsom
 • Armando Broja (Angreb, Fast) – Tvivlsom

Manchester United forventet startopstilling: De Gea; Dalot, Varane, Maguire, Shaw; Pogba, McTominay; Rashford, Fernandes, Sancho, Ronaldo.

Southampton FC forventet startopstilling: Forster; Walker-Peters, Bednarek, Salisu, Perraud; Redmond, Ward-Prowse, Romeu, Armstrong; Broja, Adams.


Odds på Manchester United – Southampton FC

Bookmakerne tror på sejr til hjemmeholdet i denne duel.

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds kan ændre sig. Senest opdateret 9. februar 2022 12:45.


Odds-forslag: Southampton FC kan vel godt gøre det bedre end sidste års 0:9

For en lille smule mere end et år siden mødtes de to senest på Old Trafford. Det blev et mareridt for gæsterne, der fik Bednarek smidt ud i kampens indledning, og så gik det slag i slag, til der stod 9:0 på måltavlen, da dommer Mike Dean afsluttede ydmygelsen. Og også de foregående fem besøg i Manchester er opført uden sejr til gæsterne, men med tre nederlag på 3:2, 3:2 og 2:0 og uafgjorte 0:0 og 2:2 har det set en del bedre ud for Southampton FC. 

Det ender næppe 9:0 igen. Faktisk er det tvivlsomt, om det overhovedet bliver til hjemmesejr. Gæsterne har godt nok kun vundet tre af deres 12 udekampe i Premier League-sæsonen, hvor det er blevet til seks nederlag, men de seneste fem udekampe i alle turneringer har de blot tabt én, og de har scoret 12 mål i de fem kampe, og onsdag slog de Tottenham Hotspur i London med 3:2. Det er ikke Mission Impossible for gæsterne. 

Det er det naturligvis heller ikke for Manchester United, men deres seneste hjemmekamp var exit fra FA Cuppen mod Middlesbrough FC fra Championship. Og så tirsdagens 1:1 mod Burnley FC. Anbefalingen tror på gæsterne kan lege med på Old Trafford, så vi går med begge hold på tavlen. Det var udfaldet i gæsternes seneste fire udekampe, og det har været tilfældet i fire af de fem seneste Manchester United-kampe ude/hjemme.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bwin
1,83
Begge hold scorer
Gå til Bwin *


Manchester United – Southampton FC: Statistik, topscorer og H2H

 • Manchester United er aktuelt på 5. pladsen i Premier League med 39 point efter 23 runder. 

 • Manchester Uniteds statistik lyder på 11-6-6, mens deres målscore er 37:31.

 • Gæsterne fra Southampton FC er nummer 10 i stillingen med 28 point efter 23 kampe. 

 • Tallene for Southampton FC er 6-10-7 og 29:36.

 • Hos Manchester United er Cristiano Ronaldo topscorer med 8 mål.

 • Southampton FCs hyppigste mand på måltavlen er James Ward-Prowse, som har scoret 6 gange.Expected Goals: Manchester United vs. Southampton FC – de seneste tre kampe

Manchester UnitedResultatxGSouthampton FCResultatxG
Burnley FC – Manchester United(1-1)0,61 – 1,78Tottenham Hotspur – Southampton FC (2-3)1,38 – 2,22
Manchester United – Middlesbrough FC(1-2)4,80 – 1,26Southampton FC – Coventry City(2-1)1,26 – 2,01 
Manchester United – West Ham United(1-0)
1,86 – 0,43 Southampton FC – Manchester City(1-1)1,33 – 1,61 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Manchester United – Southampton FC?

Manchester United – Southampton FC spilles lørdag den 12. februar 2022 klokken 13:30.

Hvor spilles Manchester United – Southampton FC?

Manchester United – Southampton FC spilles på Old Trafford i Manchester i England.

Skriv et svar