18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Manchester United – Newcastle United: Odds og optakt den 16. oktober 2022

Cristiano Ronaldo forsøgte flittigt mod Omonia Nicosia, men ind ville bolden ikke. Portugiseren prøver igen søndag mod Newcastle United. (Foto: Bildbyrån)

Manchester United tager søndag mod Newcastle United på Old Trafford. Det er tabellens nummer fem mod nummer seks, og hvis nogen af dem drømmer om top 4, har de ikke råd til nederlag her. Manchester United vandt med nød og næppe 1:0 mod Omonia Nicosia i torsdags, mens Newcastle United har haft en uge til at forberede sig til denne kamp. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Manchester United – Newcastle United. Der er kampstart søndag d. 16. oktober 2022 kl. 15:00. Se kampen på See eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout


Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.

Manchester United – Newcastle United: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Craig Pawson
Stadion: Old Trafford, Manchester, England
Vejret: 13° og let til jævn vind

Manchester United – Newcastle United: Skader, karantæner og startopstillinger

Det er blevet til tre sejre på stribe for Manchester United siden den der unævnelige kamp mod Manchester City. 3:2 over Omonia på udebane og 2:1 på Goodison Park mod Everton FC, før de på Old Trafford i torsdags igen slog Omonia, men der skulle en scoring til i kampens slutfase af McTominay for at sikre 1:0-sejren. Det positive er jo det rene bur. Det negative er, at McTominay sidder ude med karantæne i denne kamp. 

Til gengæld kan der måske blive plads til Cristiano Ronaldo i front. Han har ikke været helt urimeligt skarp, når han har spillet, men det er måske tiden at give ham chancen i front. Træner ten Hag kunne godt bruge lidt flere spillere med mål i støvlerne, for det bliver ensidigt, hvis det er Rashford, der skal score dem alle sammen. Flair og teknisk finesse er der masser af med Antony på kanten, Fernandes som 10’er og Eriksen i en mere tilbagetrukket position. De skal bare finde en måde at profitere foran mål. Og så er vi tilbage ved Ronaldo.

Hos Newcastle United har de hentet Alexander Isak til den del med målene, men svenskeren har døjet med skader. Han er dog måske klar her, og det er et fint tidspunkt at træde ind i start-11 på, for de kommer fra to flotte sejre på 4:1 mod Fulham FC og senest 5:1 hjemme mod Brentford FC. Det er ikke nødvendigvis med deciderede kvantespring, men det går hele tiden med små skridt i den rigtige retning for træner Howe og hans flok. 

De er ikke specielt lykkelige for at spille på Old Trafford, hvor de ikke har vundet siden 2013. De følgende syv kampe har de blot formået at hente et point, men de har trods alt scoret i seks af de syv kampe. Tre mål af Almiron og to af Guimaraes har båret en del af mållæsset de seneste to kampe, men hvis Isak er klar, er det oplagt, at han træder til på den front og byder ind med mål på Old Trafford.


Manchester United:

 • Martin Dubravka (Mål, Reserve) – Spærret
 • Harry Maguire (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Brandon Williams (Back, Reserve) – Skadet
 • Aaron Wan-Bissaka (Back, Reserve) – Skadet
 • Donny van de Beek (Midtbane, Reserve) – Skadet
 • Scott McTominay (Midtbane, Fast) – Karantæne
 • Mason Greenwood (Kant, Reserve) – Suspenderet
 • Anthony Martial (Angreb, Fast) – Tvivlsom


Newcastle United:

 • Karl Darlow (Mål, Reserve) – Skadet
 • Emil Krafth (Back, Fast/Reserve) – Skadet
 • Jonjo Shelvey (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
 • Matt Ritchie (Midtbane, Reserve) – Skadet
 • Alexander Isak (Angreb, Fast) – Tvivlsom

Manchester United forventet startopstilling: De Gea; Dalot, Varane, Martinez, Malacia; Casemiro, Eriksen; Antony, Fernandes, Rashford; Ronaldo.

Newcastle United forventet startopstilling: Pope; Trippier, Schär, Botman, Burn; Longstaff, Guimaraes, Willock; Almiron, Wilson, Joelinton.


Odds på Manchester United – Newcastle United

Kampens odds afslører, at værterne er favoritter. 


Odds-forslag: Vaklende hjemmehold mod mere og mere stilsikre gæster

Det er svært at klandre Manchester United for at vinde tre kampe på stribe. Men de to sejre mod cypriotiske Omonia Nicosia var langt fra imponerende. Og alle tre sejre har været med blot et enkelt mål. Det kan vidne om stor moral og modstandskraft, hvis det sker i lidt bedre perioder. Nu virker det ustabilt og tøvende. For reelt skal Manchester United være en hel del bedre end den aktuelle forsvarende cypriotiske mester. 

Newcastle United ser ud til at komme tættere og tættere på at fuldbyrde deres potentiale. Og det ser ud til at være stort. De har lukket ni mål ind i sæsonens første ni kampe, og de har blot tabt en enkelt. Og her kommer de med to sejre i træk og formentlig Isak tilbage i truppen. Det er en meget fin mulighed for Newcastle United til endelig igen at rejse sejrrige fra Old Trafford. 

Selv om Manchester United holdt buret rent i torsdags, vil de få svært ved at gentage den bedrift søndag eftermiddag. I de fem seneste indbyrdes opgør har begge hold været på tavlen. I ni af de seneste 10 indbyrdes møder i Manchester har begge hold været på tavlen. Og i tre af Manchester Uniteds seneste fire kampe og i de tre seneste for Newcastle Uniteds vedkommende har begge hold været på tavlen.

Du aner, hvor det bærer hen? Vi går med begge hold på tavlen her.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Nordicbet
1,62
Begge hold scorer
Gå til Nordicbet *


Manchester United – Newcastle United: Statistik, topscorer og H2H

 • Manchester United er på 5. pladsen i Premier League med 15 point efter 8 runder. 

 • Manchester Uniteds statistik er 5-0-3 og 13:15.

 • Newcastle United er nummer 6 i tabellen, og de har 14 point efter 9 kampe.

 • Tallene for Newcastle United siger 3-5-1 med scoren 17:9.

 • Hos Manchester United har Marcus Rashford scoret mest indtil nu med 3 pletskud.

 • Newcastle Uniteds topscorer er Miguel Almiron, der har nettet 4 gange.


Expected Goals: Manchester United vs. Newcastle Unitedde seneste tre kampe:

Manchester UnitedResultatxGNewcastle UnitedResultatxG
Manchester United – Omonia Nicosia(0-0)5,05 – 0,21Newcastle United – Brentford FC (5-1) 2,75 – 1,19 
Everton FC – Manchester United (1-2) 0,56 – 1,12Fulham FC – Newcastle United  (1-4)0,49 – 4,41
Omonia Nicosia – Manchester United(2-3)1,16 – 3,52Newcastle United – AFC Bournemouth (1-1) 2,00 – 0,91 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Manchester United – Newcastle United?

Manchester United – Newcastle United spilles søndag den 16. oktober 2022 klokken 15:00.

Hvor spilles Manchester United – Newcastle United?

Manchester United – Newcastle United spilles på Old Trafford i Manchester i England.

Skriv første kommentar

Skriv et svar