18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Manchester United – Manchester City: Odds og optakt den 6. november 2021

Foto: Bildbyrån

Tidligt lørdag eftermiddag er der Manchester-derby for 186. gang. Manchester United er på hjemmebanen Old Trafford og tager mod Manchester City. Det er samtidig et møde mellem Premier Leagues aktuelle nummer fem og nummer tre. Og seneste sæsons nummer to og nummer et. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Manchester United – Manchester City. Der er kampstart lørdag d. 6. november 2021 kl. 13:30. Se kampen på TV3+ eller på Viaplay. 

GÅ TIL


Manchester United – Manchester City: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Michael Oliver
Stadion:  Old Trafford, Manchester
Vejret: 10° og frisk vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er desværre ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 29. november 2021 09:34.

Optakt til Manchester United – Manchester City: Skader, karantæner og startopstillinger

Det er svært at ryste fornemmelsen af sig, at det der foregår for Ole Gunnar Solskjær i Manchester Uniteds trænersæde er en lang rallen mod den uundgåelige fyring. Men lige når det går så skidt, at man tænker, nu ryger nordmanden, så hiver han og holdet et resultat frem, som vækker en smule optimisme. 

De lukkede september med nederlag til West Ham United og Aston Villa FC. Så slog de Villarreal i CL-gruppen. Lille pil op. Derefter delte de med Everton FC og fik stryg af Leicester City. Stor pil ned. Så vendte de 0:2 ved pausen til 3:2 sejr mod Atalanta på et Ronaldo-mål i overtiden. Nu vender det! Men ak, runden efter blev de klædt af på hjemmebane og tabte 5:0 til Liverpool FC. Nu må nordmanden da ryge? Men de fulgte op med flotte 3:0 ude mod Tottenham Hotspur, og da de var ved at tabe tirsdagens CL-kamp i Bergamo mod Atalanta, var det igen Ronaldo, der med en scoring i overtiden sørgede for tålelige 2:2.

Nu gælder det så lokalopgøret mod Manchester City, og her har Manchester United ret godt fat. De seneste fem indbyrdes møder er tre i ligaen og to i Carabao Cuppen, og her har de røde vundet tre og kun tabt én. I fire af de fem kampe har de endda holdt rivalerne fra scoring. Men til opgøret her må de igen undvære Raphäel Varane, der måtte udgå af kampen mod Atalanta og er meldt ude i op til fire uger. Formentlig må han se til sammen med svenske Lindelöf, mens Paul Pogba har karantæne.

Hos gæsterne er der også en mand i karantæne i form af Aymeric Laporte, og de må stadig undvære Mendy på backen, Torres længere fremme ligesom angrebsreserven Delap også er skadet. Det giver dog stadig mange muligheder for træner Guardiola til at stille et slagkraftigt mandskab, og igen i denne sæson roterer spanieren så flittigt, at det kan være vanskeligt helt at gennemskue, hvem der er hans foretrukne 11. Men der er så også så stor kvalitet i truppen, at det måske ikke er så vigtigt, om det er nummer 14 eller 8, der starter inde. 

I onsdags bankede de for anden gang i træk belgiske Club Brügge – denne gang med 4:1 og sidst var det med cifrene 5:1, og dermed kravlede de forbi franske Paris Saint-Germain i toppen af gruppen. De to mødes på Etihad i Manchester senere på måneden.

Manchester City tabte sæsonpremieren ude mod Tottenham Hotspur, dengang de stadig holdt af Nuno Espirito Santo hos Spurs, men siden hentede City seks sejre og to uafgjorte i de følgende otte kampe, før de senest tabte 2:0 på hjemmebane til Crystal Palace. Dermed er de fem point efter Chelsea FC i toppen af tabellen, så de har virkelig brug for en sejr her for at holde trit med Tuchels Londondrenge og Klopps scousere.

Manchester United:

 • Victor Lindelöf (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
 • Raphäel Varane (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Paul Pogba (Midtbane, Fast) – Karantæne

Manchester City:

 • Aymeric Laporte (Forsvar, Fast) – Karantæne
 • Benjamin Mendy (Back, Fast) – Suspenderet
 • Ferran Torres (Kant, Fast/Reserve) – Skadet
 • Liam Delap (Angreb, Reserve) – Skadet

Manchester United forventet startopstilling:  De Gea; Wan-Bissaka, Bailly, Maguire, Shaw; Fred, McTominay; Greenwood, Fernandes, Rashford; Ronaldo.

Manchester City forventet startopstilling: Ederson; Walker, Stones, Dias, Zinchenko; De Bruyne, Rodri, Gündogan; Mahrez, Foden, Grealish.


Odds på Manchester United – Manchester City

Så pinefuldt det end må være for Ole Gunnar Solskjær og hans mandskab er Manchester City bookmakernes favorit i denne duel.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Bookmaker1X2
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 29. november 2021 09:34.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Bookmaker1X2
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 25. november 2021 10:13.

Odds-forslag: Gæsterne er store favoritter, men hvem kan stoppe Ronaldo?

Bookmakerne indikerer tydeligt med deres odds, at de tror på sejr til gæsterne. Helt så let bliver det selvfølgelig ikke, men sandt er det, at Manchester City virker en smule mere solide og konsistente i deres præstationer – trods nederlaget i seneste runde mod Crystal Palace. 

For Manchester United er den vildeste rutsjebanetur i denne sæson. Så vinder de overbevisende og lover point og titler. Så taber de helt elendigt og truer med bankerot og nedrykning. Det svinger fra den ene yderlighed til den anden. Cristiano Ronaldo er deres konstant, når det kommer til mål, og han trives med de store kampe. Så det er svært at forestille sig, han ikke har mindst en håndfuld afslutninger og også kommer på tavlen i løbet af kampen. 

Manchester City har ikke været enormt skræmmende på udebane i løbet af sæsonen. De har spillet otte kampe. To af dem har de leveret samlet ni scoringer i – ude mod Club Brügge og Brighton and Hove Albion FC. I de resterende seks er der i alt faldet ni scoringer, og af dem har Manchester City stået for fire. De har tabt to og vundet to af de seks kampe, og en af de uafgjorte mundede ud i et nederlag i Carabao Cuppen til West Ham United. Så de er ikke uovervindelige. Men de har dog kvalitet nok til at få puttet mindst én bold i nettet bag David de Gea, og på den måde lander vi på, at begge hold kommer på tavlen i dette opgør.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bwin
1,63
Begge hold scorer
Gå til Bwin *


Manchester United – Manchester City: Statistik, topscorer og H2H

 • Manchester United er på 5. pladsen i Premier League med 17 point efter 10 runder. 

 • Tallene for Manchester United siger 5-2-3 med en måldifference på 19:15.

 • Gæsterne fra Manchester City er på 3. pladsen med 20 point efter 10 kampe. 

 • Manchester Citys statistik er 6-2-2 og scoren 20:6.

 • Manchester Uniteds topscorertitel deles mellem tre spillere aktuelt, for Bruno Fernandes, Cristiano Ronaldo og Mason Greenwood har hver scoret 3 ligamål.

 • Hos Manchester City kan Phil Foden kalde sig topscorer med sine foreløbige 3 scoringer. 
Info
NavnManchester CityMCI
Land
England
ENG
CheftrænerJosep Guardiola
Websitewww.mcfc.co.uk
Form
Statistik
Turnering
Premier League
Kampe spillet
10
Mål
20
Mål imod
6
Rent bur
6
Gule kort
16
Røde kort
1
Turnering
Carabao Cup
Kampe spillet
2
Mål
6
Mål imod
1
Rent bur
1
Gule kort
1
Turnering
Champions League Grp. A
Kampe spillet
3
Mål
11
Mål imod
6
Gule kort
4


Expected Goals: Manchester United vs. Manchester City de seneste tre kampe:

Manchester UnitedResultatxGManchester CityResultatxG
Atalanta – Manchester United(2-2)1,36 – 1,22Manchester City – Club Brügge(4-1)3,32 – 0,80 
Tottenham Hotspur – Manchester United(0-3)1,10 – 1,51Manchester City – Crystal Palace  (0-2)1,14 – 1,19
Manchester United – Liverpool FC(0-5)1,58 – 3,61 West Ham United – Manchester City(1-0)1,00 – 2,17 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar