18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Manchester United – Liverpool: Odds og optakt den 13. maj 2021

Foto: Bildbyrån

Torsdag aften får vi – måske – afviklet storkampen mellem Manchester United og Liverpool. Værterne er så godt som sikre på andenpladsen i tabellen, mens gæsterne lige nu mangler syv point for at nå Champions League-pladserne. Der er lagt op til stor rotation hos hjemmeholdet, mens gæsterne har tæt på et helt hold på skadeslisten. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Manchester United – Liverpool. Der er kampstart torsdag d. 13. maj 2021 kl. 21:15. Se kampen på Xee eller på Viaplay.

GÅ TILManchester United – Liverpool: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Anthony Taylor
Stadion: Old Trafford, Manchester
Vejret: 10° og meget svag vind med risiko for regn

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Manchester United
Liverpool
Odds are subject to change. Last updated 2. maj 2021 17:26.


Optakt til Manchester United – Liverpool: Skader, karantæner og startopstillinger

Det er tredje kamp på fem dage for Manchester United, som søndag mødte Aston Villa og tirsdag tog mod Leicester City. Og torsdag gælder det så Liverpool. Tager vi sidste torsdags Europa League-kamp mod Roma med, er det altså fire kampe på syv dage. Det er jo et program, der er en håndboldslutrunde værdigt. 

Indtil videre er det trods alt ikke til at aflæse i stort tal på Manchester Uniteds skadesliste, men træner Ole Gunnar Solskjær har udtalt direkte og udlevet i kampen mod Leicester City, at han bliver nødt til at rotere for at skåne sine spillere. Der var 10 nye mand i startopstillingen tirsdag i forhold til søndagens kamp. 

Der findes vel ikke ret mange kampe i engelsk fodbold, der er så prestigefyldte, prægede af historien og indædt rivaliserende som Manchester United-Liverpool. Men det er, som om corona-sæsonen har givet dem begge en mavepuster. Værterne bokser med et ekstremt intenst program, mens gæsterne har 10 mand på skadeslisten – ni af dem er allerede meldt definitivt ude, mens James Milner bare er tvivlsom. Særligt i midterforsvaret, hvor Ozan Kabak og Nathaniel Phillips trods alt efterhånden havde en spirende anciennitet, er det et problem, at Ozan Kabak er ude. For der er ikke mange flere centrale forsvarsspillere i truppen, og måske må Fabinho igen vikariere i bagerste geled. 

Liverpool kan så måske glæde sig over, at det jo ikke er meningen, tingene skal foregå i den ende, for de har meget mere brug for en sejr end hjemmeholdet. Der er 12 point tilbage at spille om for Liverpool, og leger vi med tanken, at de vinder de kampe, de er efter konkurrenterne i top 4, kan de potentielt være inden for tre points afstand af Leicester City med to kampe tilbage. Og den ene kamp for Leicester City vil være mod Chelsea – som potentielt også er indenfor rækkevidde for Liverpool. Det ser ikke helt umuligt for Liverpool, men det kræver en sejr på Old Trafford torsdag aften. 

Manchester United:

 • Phil Jones (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Harry Maguire (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Daniel James (Kant, Reserve) – Skadet
 • Anthony Martial (Angreb, Fast) – Skadet

Liverpool:

 • Caoimhin Kelleher (Mål, Reserve) – Skadet
 • Joe Gomez (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Virgil van Dijk (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Joel Matip (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Ben Davies (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Ozan Kabak (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet
 • James Milner (Midtbane, Reserve) – Tvivlsom
 • Naby Keita (Midtbane, Reserve) – Skadet
 • Jordan Henderson (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Divock Origi (Angreb, Reserve) – Skadet

Manchester United forventet startopstilling: Henderson; Wan-Bissaka, Lindelöf, Bailly, Shaw; McTominay, Fred; Fernandes, Pogba, Rashford; Greenwood.

Liverpool forventet startopstilling: Alisson; Alexander-Arnold, Phillips, Fabinho, Robertson; Thiago, Jones, Wijnaldum; Salah, Firmino, Mane.


Odds på Manchester United – Liverpool

Oddsene peger på et helt lige opgør med en lille favoritværdighed til gæsterne fra Liverpool. 

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 2. maj 2021 17:26.


Odds-forslag: Chelsea snupper endnu en sejr

Fra februar og frem til nu har Manchester United spillet 12 hjemmekampe i alle turneringer. Der er faldet 42 mål i de 12 kampe. Det er 3,5 mål i gennemsnit. I syv af kampene har begge hold været på tavlen. Gæsterne fra Liverpool har i deres seneste 12 udekampe i alle turneringer været involveret i 37 mål. Altså lidt mere end 3 scoringer i snit. 

De seneste seks indbyrdes liga-møder på Old Trafford har kun givet 13 scoringer – lidt mere end 2 pr. kamp – mens fem af de seks kampe har set begge hold score. Manchester United har vundet tre, mens tre er endt uafgjort. I det hele taget vælter det ikke ind med mål, når de to hold mødes, og i syv af de seneste ni møder ude og hjemme i ligaen, er det endt med højst to scoringer. Da de mødtes i FA Cuppen i januar i år, endte det dog 3-2 til Manchester United. Så det går lidt den ene vej og lidt den anden vej.

Alligevel hælder anbefalingen til mål i denne kamp. Liverpool skal bruge alle tre point, og med deres mange fravær ser de stærkest ud offensivt og vil forsøge at flytte kampen så tæt på værternes mål som muligt. Selv om fronttrioen hos Liverpool ikke helt lever op til foregående sæsoners målhøst, er Mohamed Salah med 20 scoringer stadig nummer to på Premier Leagues topscorerliste.

Manchester United må have en form for udmattelse i kroppen. Uanset hvor fint og flittigt de roterer, kan programmet ikke undgå at tære på dem, og som kampen skrider frem, vil de være tilbøjelige til at begå træthedsfejl – enten fysisk eller mentalt – og det kan give åbne chancer til gæsterne. Anbefalingen er, at begge hold scorer i kampen. Manchester United har scoret i 10 af deres seneste 12 hjemmekampe, mens Liverpool har scoret i deres seneste 11 kampe på fremmed græs. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
1,57
Begge hold scorer
Besøg Bet365 *


Manchester United – Liverpool: Statistik, topscorer og H2H

 • Hjemmeholdet fra Manchester United indtager 2. pladsen i Premier League med 70 point for 35 kampe. 

 • Manchester Uniteds statistik er 20-10-5 og scoren 68:38. 

 • Liverpool er på tabellens 6. plads med 57 point efter 34 kampe. De har 6 point op til top 4. 

 • Tallene for Liverpool siger 16-9-9 med målforskellen 57:39.

 • Portugisiske Bruno Fernandes er topscorer for Manchester United med 17 sæsonmål. 

 • Hos Liverpool er egyptiske Mohamed Salah noteret for 20 scoringer, og dermed er han holdets topscorer.


Expected Goals: Manchester United – Liverpool – de seneste tre kampe

Manchester UnitedResultatxGLiverpoolResultatxG
Manchester United – Leicester City(1-2)0,24 – 1,08Liverpool – Southampton(2-0)2,47 – 1,09
Aston Villa – Manchester United(1-3)0,71 – 1,88Liverpool – Newcastle United(1-1)3,30 – 0,85
Roma – Manchester United(3-2)5,35 – 1,44Leeds United – Liverpool(1-1)1,67 – 2,99
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar