18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Manchester United – Liverpool: Odds og optakt den 2. maj 2021

Foto: Bildbyrån

Hold da op. Det var noget af en gedigen øretæve, Manchester United delte ud i Europa League-semifinalen mod Roma i torsdags, da englænderne hjemme på Old Trafford vandt 6-2. Søndag eftermiddag kommer Liverpool så på besøg samme sted, og de forventer helt sikkert ikke samme omgang prygl. Men har de styrken til at snuppe alle tre point? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Manchester United – Liverpool. Der er kampstart søndag d. 2. maj 2021 kl. 17:30. Se kampen på Xee eller på Viaplay. 

GÅ TIL


Manchester United – Liverpool: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Michael Oliver
Stadion: Old Trafford, Manchester
Vejret: 11° og let vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Manchester United
Liverpool
Odds are subject to change. Last updated 2. maj 2021 17:26.


Optakt til Manchester United – Liverpool: Skader, karantæner og startopstillinger

Det er et af engelsk fodbolds allerstørste derbies, når Manchester United og Liverpool mødes. Hjemmeholdet synes, de er klart den største klub med 20 nationale mesterskaber over for Liverpools ‘sølle’ 19. Men omvendt har Liverpool-folk kun en hovedrysten til overs for Manchester Uniteds ynkelige tre titler som vindere af den fineste europæiske turnering, for Liverpool selv har været på toppen af Europa hele seks gange. Det er vist lidt som diskussionen, om det er et tordenskrald eller Rundetårn, der er højest.

Intet er afgjort endnu, men det ser lovende ud for Manchester United, som for længe siden måtte se bysbørnene fra Manchester City forsvinde i horisonten i kampen om Premier League-titlen. Men andenpladsen ser træner Ole Gunnar Solskjær og hans trup ud til at holde fast i, og med den overbevisende sejr på 6-2 mod Roma i Europa League-semifinalen har holdet et fremragende udgangspunkt mod returkampen på torsdag. 

Manchester United har kun et nederlag i holdets seneste 22 kampe i alle turneringer. Nederlaget faldt i FA Cuppen mod Leicester City, og der er jo ingen returkamp at rette op på den slags i, så hvis det skal blive til sølvtøj i denne sæson, må Manchester United sigte efter Europa League. Alligevel er der intet, der tyder på, at der bliver sparet spillere i denne duel, selv om Manchester United har fire point ned til Leicester City på tredjepladsen. Det er fuld gas. Hver gang. Så ser vi, hvor det fører holdet hen. 

Uafgjort i de tre seneste kampe har ikke ført Liverpool så frygtelig mange steder hen. Holdet er nummer seks i tabellen og har fire point op til Chelsea på fjerdepladsen, og nu hvor det trods alt spinkle håb om Champions League-triumf er ude, er fjerdepladsen i ligaen så meget desto vigtigere. Men de to seneste ligakampe har givet 1-1 mod først Leeds United, der udlignede efter 87 minutter, og så mod Newcastle, som var så hensynsløse at vente til kampens overtid med at udligne til 1-1. Mon ikke Liverpool er ved at være grundigt trætte af at lukke mål ind i kampens afslutning?

Eller … de er nok snarere trætte af ikke at være dem, der profiterer af en sen scoring. I holdets seneste sejr, som kom 10. april hjemme mod Aston Villa, scorede Liverpool sejrsmålet til 2-1, efter at tiden havde passeret 90 minutter. Sene mål er nok sjovere, når man selv laver dem. Uanset hvornår målene falder søndag, har Liverpool brug for at få flest af dem, for med fem kampe tilbage af sæsonen er det tiden at sætte en slutspurt ind.

Manchester United:

 • Phil Jones (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Anthony Martial (Angreb, Fast) – Skadet

Liverpool:

 • Caoimhin Kelleher (Mål, Reserve) – Skadet
 • Virgil van Dijk (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Joel Matip (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet
 • Joe Gomez (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet
 • Nathaniel Phillips (Forsvar, Fast/Reserve) – Tvivlsom
 • Jordan Henderson (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Divock Origi (Angreb, Reserve) – Skadet

Manchester United forventet startopstilling: Henderson; Wan-Bissaka, Lindelöf, Maguire, Shaw; McTominay, Pogba; Rashford, Fernandes, Greenwood; Cavani.

Liverpool forventet startopstilling: Allison; Alexander-Arnold, Kabak, Fabinho, Robertson; Wijnaldum, Thiago; Mané, Salah, Firmino; Jota.

Odds på Manchester United – Liverpool

Bookmakerne har svært ved at pege på en favorit, men trykker vi hårdt nok på mavsen, siger de Liverpool.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 2. maj 2021 17:26.


Odds-forslag: Timing og nød peger gæsternes vej

Der findes vel ikke et eneste opgør i løbet af en sæson, som de her to klubber nødigst vil tabe, end lige præcis denne kamp. Mod ærkerivalerne. Men af og til kommer realiteterne på tværs, og i tråd med bookmakernes vurdering kan det godt se ud til, at Liverpool har et par ting, der taler til deres fordel i dette opgør. 

For det første er der Manchester Uniteds ventende Europa League-semifinale. Ja, med 6-2 fra hjemmekampen er de næsten sikre på at gå videre, men det der lille ‘næsten’? Hvad gør det ved dem? Ved deres indsats? Det vil være sært, hvis ikke tankerne er en lille smule i Rom allerede. De er altså en enkelt kamp fra en europæisk finale. 

For det andet så kæmper Manchester United for at sikre andenpladsen i Premier League. En andenplads, som de lige nu indtager med fire points forspring og en kamp i hånden, mens gæsterne fra Liverpool efter exit fra europæisk bold lige nu ligger til at måtte affinde sig med en tur på 3. klasse i næste sæsons europæiske kampe. De vil være ekstremt motiverede for at få maksimalt udbytte ud af dette opgør, og selv om de har haft svært ved at afgøre kampene på det seneste, kan de vel ikke blive ved at lukke mål ind i slutminutterne. Hvis de formår at lukke til og holde tæt, vil de have niveauet til at spille sig til muligheder den anden vej, og anbefalingen her er at gå med udesejr. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,63
Liverpool
Besøg Unibet *


Manchester United – Liverpool: Statistik, topscorer og H2H

 • Manchester United er på 2. pladsen i Premier League efter 33 kampe med 67 point.

 • Statistikken for Manchester United er 19-10-4 og scoren 64:35. 

 • Liverpool indtager tabellens 6. plads med 54 point efter 33 kampe. 

 • Tallene for Liverpool er 15-9-9 og målforskellen 55:39. 

 • Hos Manchester United er den finurlige portugiser Bruno Fernandes oftest på måltavlen med 16 pletskud.

   
 • Mohamed Salah er på 20 scoringer, og det gør ham til Liverpools flittigste målskytte. 

 • De mødtes seneste på Old Trafford den 20. oktober 2019 i et opgør, der endte 1-1.

   
 • Da de mødtes på Anfield i januar 2021, blev det 0-0 i en langgaber af en kamp.


Expected Goals: Manchester United – Liverpool – de seneste tre kampe

Manchester UnitedResultatxGLiverpoolResultatxG
Manchester United – Roma(6-2)5,08 – 1,63Liverpool – Newcastle(1-1)3,30 – 0,85
Leeds United – Manchester United(0-0)0,33 – 1,12Leeds United – Liverpool(1-1)1,67 – 2,99
Manchester United – Burnley(3-1)2,56 – 0,77Liverpool – Real Madrid(0-0)1,48 – 0,60
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar