18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Manchester United-legende: Højlund har bevist sig selv i Serie A

Kan Rasmus Højlund leve op til de skyhøje forventninger, der kommer med et skifte til Manchester United, eller skulle Erik ten Hag have rettet transfer-sigtekornet mod en mere etableret angriber? SpilXpertens søsterside, bettingexpert, har interviewet den forhenværende Manchester United-spiller, Mikaël Silvestre.

Rasmus Højlund interview forud for potentiel Manchester United debut

Rasmus Højlund er snart klar til at komme på græs i Manchester United. Foto: IMAGO / PA Images / Jacob King

Højlund nærmer sig debut for Manchester United

Det danske landsholdsspiller, Rasmus Højlund, er snart klar til at få sine første minutter for Manchester United i Premier League, efter at han tidligere på sommeren skiftede fra Atalanta i en £72m. handel.

Ifølge Mikaël Silvestre, der har spillet lige knap 250 kampe for De Røde Djævle, vil der være en forventning om, at Højlund leverer fra første fløjt:

“Højlund er nødt til at være god og lærenem, for holdet regner med, at han leverer og scorer mål.”

“Han er en stor fyr, så han får muligheder på dødbolde. Han skal markere sig fysisk, og så skal han vænne sig til sine holdkammerater så hurtigt som muligt.”

“De skal opbygge en fælles forståelse for, hvordan han skal sættes i scene.”

Højlund har bevist sig selv i Serie A

Det skortede ikke på Manchester United-angrebsemner i de tidlige stadier af transfervinduet, hvor blandt andre Harry Kane og Victor Osimhen var linket til klubben. På spørgsmålet om, hvorvidt Manchester United hellere skulle have erhvervet sig en mere etableret angriber, svarer Mikaël Silvestre:

“Jeg tror, at Manchester United prøvede at få Harry Kane, men at det ikke var muligt.”

“Jeg forventer, at Rasmus Højlund kommer til at gøre det godt, fordi hans kvaliteter matcher, hvad Erik ten Hag efterlyser. Han lykkedes med at tilpasse sig i Serie A hos Atalanta på kort tid. Det er en svær liga, hvor angriberne ikke har meget plads, og han formåede at skabe mange chancer.”

Skriv et svar