18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Manchester United – Fulham: Odds og optakt den 18.maj 2021

Foto: Bildbyrån

På trods af to nederlag på en uge, så er Manchester United snublende tæt på, at sikre sig 2.pladsen i Premier League. Med en sejr tirsdag aften imod Fulham er den i hus, formår de trætte United spillere, at køre sejren hjem? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Manchester United – Fulham. Der er kampstart torsdag d. 18. maj 2021 kl. 19:00. Se kampen på TV3 MAX eller på Viaplay.

GÅ TILManchester United – Fulham: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Lee Mason
Stadion: Old Trafford, Manchester
Vejret: 13°, svag vind.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Manchester United
Fulham
Odds are subject to change. Last updated 18. maj 2021 18:59.


Optakt til Manchester United – Fulham: Skader, karantæner og startopstillinger

En lidt for intens uge for Manchester United med fire kampe på syv dage, fik ikke den ønskede afslutning. Tirsdagens kamp imod Leicester blev tabt med et reservespækket mandskab, mens a-kæden ikke formåede at hente point imod ærkerivalerne fra Liverpool torsdag aften. I den samlede stilling har det ikke den store betydning for de røde djævle, for med to spillerunder tilbage af denne Premier League sæson har de stadig fire point ned til Leicester på 3.pladsen, den placering burde ikke kunne komme i fare, for der skal blot en sejr til tirsdag aften imod Fulham, som allerede er rykket ned i Championship, og desuden ikke har vist særlig god form på det sidste. United har ikke været uovervindelige hjemme på Old Trafford i denne sæson, så de glæder sig sikkert til dette opgør, hvor de får opbakning af ca. 10.000 hjemmefans.

Den gik ikke. Der var et tidspunkt, hvor man tænkte, at Fulham kunne lykkes med at redde skindet i den bedste engelske række, men for et par spillerunder siden var det endegyldigt slut med de drømme. De begyndte ellers at vise fine takter for et par måneder siden, men pointhøsten var ikke lige så fin som præstationerne, og nu ligner de efterhånden et hold, som har givet op. De er uden sejr i otte kampe i træk, hele syv af de opgør har budt på nederlag, så kan man ikke forvente meget mere end en nedrykning. Det er blot blevet til fem sejre i 36 kampe, så der er ingen tvivl om, at nedrykningen er fortjent. Nu er der kun æren tilbage at spille for, og det virker ikke til, at det har været nok i de sidste par kampe, så der venter formentlig en lang aften på Old Trafford.

Manchester United:

  • Phil Jones (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Harry Maguire (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Anthony Martial (Angreb, Fast) – Skadet

Fulham:

  • Tom Cairney (Midtbane, Reserve) – Skadet
  • Terence Kongolo (Forsvar, Reserve) – Skadet

Manchester United forventet startopstilling: Henderson; Wan-Bissaka, Lindelof, Tuanzebe, Shaw; McTominay, Pogba; Rashford, Fernandes, Greenwood; Cavani

Fulham forventet startopstilling: Areola; Tete, Andersen, Adarabioyo, Aina; Lemina, Reed; Lookman, Reid, Carvalho; Mitrovic


Odds på Manchester United – Fulham

Oddsene peger på Manchester United som favoritter i dette opgør.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 18. maj 2021 18:59.


Odds-forslag: De tilbagevendte fans får lidt at varme sig på

Der er ikke alverden på spil i dette opgør, Fulham er allerede rykket ned og Manchester United skal være ualmindeligt dårlige, hvis ikke de skal snuppe 2.pladsen i Premier League. Der er fare for, at det kan blive lidt af en sommerferiekamp, men mon ikke hjemmeholdet ville elske, at give deres tilbagevendte fans noget at glæde sig over?

Manchester United har haft godt gang i målscoringen på det sidste, blandt andet i to vanvittigt målrige kampe imod Roma i Europa League, og senest 2-4 imod Liverpool. I en kamp hvor ingen af de to hold får noget ud af at forsvare det ene point, så regner jeg med en åben kamp. United offensiv har fint tur i den for tiden, hvor både Cavani og Fernandes har virket virkelig veloplagte. Der kan være træthed at spore efter en hård uge, men Fulham virker til at have givet fortabt i de sidste par kampe. Det kommende Championship mandskab har tabt syv af deres seneste otte kampe, de tre seneste er alle sammen tabt med mere end et mål, og det kan blive guf for værterne, som råder over en bred og spændende offensiv. Jeg regner med, at fansenes comeback på Old Trafford giver United de sidste par procenter til dette opgør, for selvom kampen ikke får den store betydning for tabellen, så har vi set i den danske Superliga hvad hjemmefansene kan gøre. Værterne giver de tilbagevendte fans noget at glæde sig over tirsdag aften med en komfortabel sejr.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,07
Manchester United -1.5 (AH)
Besøg Unibet *


Manchester United – Fulham: Statistik, topscorer og H2H

  • Hjemmeholdet fra Manchester United indtager 2. pladsen i Premier League med 70 point for 36 kampe. Værternes statistik er 20-10-6 og scoren 70:42. 

  • Fulham indtager 18.pladsen med en statistik på 5-12-19 og en målscore på 26:50.

  • Portugisiske Bruno Fernandes er topscorer for Manchester United med 18 sæsonmål. 

  • Hos Fulham er Bobby Reid topscorer med mere beskedne 5 sæsonmål.

  • Manchester United vandt sæsonens første indbyrdes opgør med 2-1 efter de kom bagud med 1-0 efter bare 5 minutter.


Expected Goals: Manchester United vs. Fulham – de seneste tre kampe

Manchester UnitedResultatxGFulhamResultatxG
Manchester United – Liverpool(2-4)2,66 – 2,94Southampton – Fulham(3-1)1,8 – 0,95
Manchester United – Leicester City(1-2)0,24 – 1,08Fulham – Burnley(0-2)1,26 – 1,66
Aston Villa – Manchester United(1-3)0,71 – 1,88Chelsea – Fulham(2-0)2,02 – 0,35
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar