18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Manchester United – Everton FC: Odds og optakt den 2. oktober 2021 2021

Foto: Bildbyrån

Manchester United tager tidligt lørdag eftermiddag hjemme på Old Trafford mod Everton FC i et opgør mellem Premier Leagues nummer fire og fem. Værterne fik en solid sidste-øjebliks-succes i midtugens Champions League mod Villarreal CF, og formentlig vil de tage den rus og vinderfølelse med over til dette opgør. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Manchester United – Everton FC. Der er kampstart lørdag d. 2. oktober 2021 2021 kl. 13:30. Se kampen på Tv3+ eller på Viaplay. 

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Manchester United – Everton FC: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Michael Oliver
Stadion: Old Trafford, Manchester
Vejret: 12°, regn og frisk vind

Optakt til Manchester United – Everton FC: Skader, karantæner og startopstillinger

Hvem andre end Cristiano Ronaldo? Den portugisiske målmaskine havde absolut ikke spillet karrierens bedste kamp indtil da, men da det gjaldt ved stillingen 1:1 og langt inde i overtiden var det selvfølgelig ham, der dukkede op i feltet og hamrede bolden i mål til 2:1-sejr for Manchester United mod Villarreal CF i Champions League-gruppespillet. Efter nederlag ude mod Young Boys i den første kamp var det en ekstremt vigtig sejr for englænderne, der nu er helt med i gruppen igen.

Og nu skal de så fokusere på Premier League, hvor de aktuelt er på fjerdepladsen bare et enkelt point efter Liverpool FC på førstepladsen efter seks runder. Tre af de seneste fem indbyrdes møder i Manchester med Everton FC er endt uafgjort, og i seneste sæson udlignede Everton FC i overtiden ved Dominic Calvert-Lewin til 3:3.

Værterne kan glæde sig over sejren over Villarreal CF. De kan glæde sig over, at Cristiano Ronaldo rammer formen i fuld fart og er noteret for fem scoringer siden ankomsten i klubben. Men allermest kan de glæde sig over, at David De Gea er tilbage i målet som en faktor og som en keeper af høj klasse, der hiver kampafgørende redninger frem af handskerne, når der er brug for det. Der er virkelig mange brikker, der yder maksimalt for Manchester United. Det bør de kunne udnytte. 

Everton FC er på pointhøjde med Manchester United i tabellen. Og dermed er de også bare et enkelt point efter bysbørnene fra Liverpool FC. Med træner Rafael Benitez på linjen er der yderligere incitament til at ville ende over naboerne – og det var ikke, fordi det manglede i forvejen. I sidste sæson var det Carlo Ancelotti, der styrede løjerne i Everton FC, og de var længe med i kampen om de absolutte topplaceringer, men i forårets løb mistede de pusten og dalede ned gennem tabellen og endte på en skuffende 10. plads. Fra drømme om Champions League til slet ingen europæiske kampe. 

Med Benitez i trænersædet går det nu også fint, og holdet har blot et enkelt nederlag i sæsonens første seks kampe. Det kom i forrige runde, hvor de blev fejet af Villa Park og tabte 3:0 til Aston Villa FC. Det var ikke godt. Det var det heller ikke, at de efterfølgende røg ud af Carabao Cuppen mod Queens Park Rangers, og man kunne frygte på karamellernes vegne, at deres mojo var væk. De fandt den dog igen, og senest vandt de 2:0 hjemme mod Norwich City, og dermed er de klar til topkamp.

Det ser dog lidt betænkeligt ud på skadeslisten, hvor både Calvert-Lewin og Richarlison er sammen med blandt andre anfører Coleman og de to midtbanespillere Delph og Gbamin. Den er lidt for lang og består af lidt for væsentlige spillere til for alvor at være sjov læsning for Rafael Benitez. 

Manchester United:

 • Harry Maguire (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
 • Luke Shaw (Back, Fast) – Skadet
 • Amad Diallo (Angreb, Reserve) – Skadet
 • Marcus Rashford (Angreb, Fast) – Skadet

Everton FC:

 • Seamus Coleman (Back, Fast) – Skadet
 • Fabian Delph (Midtbane, Reserve) – Skadet
 • Jean-Philippe Gbamin (Midtbane, Reserve) – Skadet
 • Andre Gomes (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Dominic Calvert-Lewin (Angreb, Fast) – Skadet
 • Richarlison (Angreb, Fast) – Skadet

Manchester United forventet startopstilling: De Gea; Wan-Bissaka, Lindelöf, Varane, Telles; McTominay, Fred; Greenwood, Fernandes, Pogba; Ronaldo.

Everton FC forventet startopstilling: Pickford; Godfrey, Mina, Keane, Digne; Townsend, Doucoure, Allan, Iwobi; Gray, Rondon.


Odds på Manchester United – Everton FC

Ifølge oddsene er det her en kamp, hjemmeholdet vinder.

Odds-forslag: Tro kan flytte bjerge. Og gør det.

Fodbold er et skægt spil, hvor utroligt meget handler om medvind eller modvind. Hvis Manchester United ikke havde hentet sejren i onsdags mod Villarreal CF på en sen Ronaldo-scoring, ville de formentlig være kommet til dette opgør med hængemuler og en vaklende tro på sig selv. Trods en flot åbning af Premier League ville to CL-kampe med blot ét point mod Young Boys og Villarreal CF være en fiasko. 

Sådan gik det ikke. De fik scoret i kampens afslutning efter et voldsomt pres og et hav af offensive indskiftninger af træner Solskjær. Nu tror de på, de kan ændre kampene og skabe resultater, hvis de bare går hårdt nok efter det. Og det får Everton FC at mærke. Det er sidste kamp inden landskampspausen, så der er ingen grund til at spare nogen eller noget. Der vil blive gået til makronerne her. 

Selv om Everton FC i de to seneste besøg på Old Trafford har hentet uafgjort, får de ikke noget med herfra. Manchester United startede lovende med to storsejre på Old Trafford, men så kom først Carabao Cup-exit og Premier League-nederlag mod West Ham United og Aston Villa FC – begge med 1:0 – og derfor var Villarreal CF-kampen så vigtig. Skulle pilen pege op og frem? Eller ned og tilbage? Nu endte det godt for de røde, og derfor vil de have al selvtillid i hele verden. Og anbefalingen tror, det er rigeligt til at vinde dette opgør. Sejr til Manchester United.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
2,14
Over 2,5 mål
Gå til Marathonbet *


Manchester United – Everton FC: Statistik, topscorer og H2H

 • Manchester United er på en aktuel fjerdeplads i Premier League med 13 point efter seks runder.

 • Manchester United statistik er 4-1-1 med en måldifference på 13:5.

 • Everton FC er på tabellens femteplads med 13 point efter de første seks kampe. 

 • Tallene for Everton FC er 4-1-1, og deres målscore siger 12:7.

 • Bruno Fernandes er Manchester Uniteds topscorer i ligaen med 4 mål. 

 • Hos Everton FC deler to spillere titlen som topscorer med hver 3 mål, og det drejer sig om Dominic Calvert-Lewin og Demaral Gray.


Expected Goals: Manchester United vs. Everton FC de seneste tre kampe:

Manchester UnitedResultatxGEverton FCResultatxG
Manchester United – Villarreal CF(2-1)1,19 – 3,01Everton FC – Norwich City(2-0)  1,81 – 0,65
Manchester United – Aston Villa FC (0-1)2,28 – 1,30Queens Park Rangers – Everton FC (3-2) 1,09 – 2,36 
Manchester United – West Ham United (0-1)1,15 – 1,19Aston Villa FC – Everton FC (3-0)1,04 – 1,09 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar