18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Manchester United – Crystal Palace: Odds og optakt den 5. december 2021

Det er ‘Rangnick-time’ på Old Trafford, og det forventer de sig meget af på Drømmenes Teater i Manchester. (Foto: Bildbyrån)

Midlertidig træner Michael Carrick gjorde sit arbejde og afleverede et Manchester United med to sejre og en uafgjort, og nu har han helt forladt klubben. For til perron kører nu ‘Zug Rangnick’, og der skal arbejdes med presfodbold, løb og arbejde, arbejde, arbejde. Første opgave for Rangnicks Manchester United er en tricky affære mod Crystal Palace, der i tabellen er bare fem point efter værterne. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Manchester United – Crystal Palace. Der er kampstart søndag d. 5. december 2021 kl. 15:00. Se kampen på Xee eller på Viaplay. 

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Manchester United – Crystal Palace: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Craig Pawson
Stadion: Old Trafford, Manchester
Vejret: 5° og let vind

Optakt til Manchester United – Crystal Palace: Skader, karantæner og startopstillinger

Torsdag aften stod Michael Carrick i spidsen for Manchester United, da de slog Arsenal FC 3:2. Bare tre dage senere er det så Ralf Rangnick, der er manden med tøjlerne, når et andet Londonhold, Crystal Palace, gæster Drømmenes Teater. Men mon dog tyskeren kan nå at have haft meget indflydelse på spillet, spillestilen og mentaliteten? 

Formentlig vil vi ikke se de store paladsrevolutioner i første omgang, men det bliver drønspændende at se, om den altid versatile Ronaldo kan udvikle sig til en forrygende presspiller, eller om der vil være nogle af truppens store personligheder, der må en tur på sidelinjen for at lære. Anfører Harry Maguire har heller ikke umiddelbart alle de kvaliteter, man normalt ville kigge efter hos en central forsvarsspiller til et mandskab med fokus på pres. Der er en venderadius som en mellemstor provinsfærge altså en ulempe. Manchester United er stadig uden Varane, Pogba og Cavani, og der er tvivl, om Luke Shaws deltagelse i denne kamp også.

Hos Crystal Palace fornærmer man vist ingen ved at påstå, at holdet overpræsterer en smule i denne sæson. Under Roy Hodgson i sidste sæson fik de som sædvanligt sikret overlevelse, men den aktuelle 11. plads med grådige fangarme op i tabellen er vist lige på kanten af, hvad truppen berettiger til for nuværende. Men så længe skibet holder, holder det, og kaptajn Vieira på trænerbænken fortjener ros for at have skabt et mandskab, der blot har tabt fire af sæsonens 14 kampe. 

De er uden Joachim Andersen i forsvaret og James McArthur på midten, hvor også reserven Ferguson er ude med skade. Selv om bare fire nederlag for nuværende er godkendt, så må det give panderynker hos træneren, at de første to nederlag var ude mod Chelsea FC og Liverpool FC i de første 12 kampe, mens de to seneste har givet nederlag til mere middelmådige Leeds United og Aston Villa FC. Men de seneste to besøg på Old Trafford har givet to sejre til Crystal Palace, så de har ingen grund til at give op på forhånd. 


Manchester United:

 • Raphaël Varane (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Luke Shaw (Back, Fast) – Tvivlsom
 • Paul Pogba (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Edinson Cavani (Angreb, Fast/Reserve) – Skadet


Crystal Palace:

 • Joachim Andersen (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Nathan Ferguson (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
 • James McArthur (Midtbane, Fast) – Skadet

Manchester United forventet startopstilling:  De Gea; Dalot, Lindelöf, Maguire, Telles; McTominay, Fred; Sancho, Fernandes, Rashford; Ronaldo.

Crystal Palace forventet startopstilling: Guaita; Ward, Tomkins, Guehi, Mitchell; Schlupp, Kouyate, Gallagher; Ayew, Zaha, Edouard.


Odds på Manchester United – Crystal Palace

Bookmakernes odds antyder, de regner med sejr til Manchester United.


Odds-forslag: Rammer Rangnick plet fra start, eller vil der være begyndervanskeligheder?

Den tyske træner er kendt for sit presspil og kompromisløse tilgang til fodbold, men der er selvfølgelig ikke rigtig nogen af os, der ved, om hans aftale med klubben indebærer, at han skal lære Manchester United de samme tricks. Måske er det netop kompromisser og en skønsom blanding af forskellige stilarter, der skal sende Manchester United på en stabil kurs mod fremtidig succes. 

Det er i hvert fald et godt tidspunkt at møde Crystal Palace på, for gæsterne har som nævnt tabt de seneste to kampe og har ingen sejre i de seneste tre. Gæsterne vil helt sikkert overlade både initiativ og bold til hjemmeholdet, og så vil de forsøge at profitere af den åbenlyse forskel i speed hos deres frontløbere og Manchester Uniteds midterforsvar på dræbende omstillinger. 

Selv om man med Rangnick formentlig ved, hvad man får, og selv om tysk jo plejer at være lig grundighed og soliditet, så må der være en lille indkøringsfase, før han for alvor får sat sit stempel på mandskabet. Derfor kan det blive både fugl og fisk på Old Trafford søndag, og anbefalingen vælger derfor i stedet at orientere sig i retning af målene.

Faktisk i begge ender, for i to af gæsternes tre seneste og i tre af Manchester Uniteds fire seneste har begge hold været på tavlen. Det samme gør sig gældende for Crystal Palaces to seneste besøg på Old Trafford: Begge hold på tavlen. Og så er værternes måltal på 24:24 for 14 kampe bare en indikator af et mandskab, der holder af at score mål og ikke er helt gode til at holde modstanderne fra at gøre det samme: Begge hold scorer. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,89
Begge hold scorer
Gå til Marathonbet *


Manchester United – Crystal Palace: Statistik, topscorer og H2H

 • Manchester United er på 7. pladsen i Premier League efter 14 kampe, der har udløst 21 point. 

 • Manchester Uniteds statistik siger 6-3-5 med scoren 24:24. 

 • Gæsterne fra Crystal Palace ligger på 11. pladsen med 16 point efter 14 runder.

 • Tallene for Crystal Palace siger 3-7-4, mens deres måltotal er 19:20.

 • Cristiano Ronaldo er Manchester Uniteds topscorer med 6 ligamål.

 • Hos Crystal Palace er det Conor Gallagher, Christian Benteke og Wilfried Zaha, som oftest er på måltavlen med hver 4 kasser
Info
NavnManchester UnitedMUN
Land
England
ENG
CheftrænerRalf Rangnick
Websitewww.manutd.com
Form
Statistik
Turnering
Premier League
Kampe spillet
16
Mål
26
Mål imod
24
Rent bur
4
Gule kort
35
Røde kort
2
Turnering
Carabao Cup
Kampe spillet
1
Mål imod
1
Turnering
Champions League Grp. F
Kampe spillet
6
Mål
11
Mål imod
8
Rent bur
1
Gule kort
10
Røde kort
1
Info
NavnCrystal PalaceCRY
Land
England
ENG
CheftrænerPatrick Vieira
Websitewww.cpfc.co.uk
Form
Statistik
Turnering
Premier League
Kampe spillet
23
Mål
32
Mål imod
35
Rent bur
5
Gule kort
42
Røde kort
1
Turnering
FA Cup
Kampe spillet
2
Mål
4
Mål imod
1
Rent bur
1
Turnering
Carabao Cup
Kampe spillet
1
Mål imod
1


Expected Goals: Manchester United vs. Crystal Palace de seneste tre kampe:

Manchester UnitedResultatxGCrystal PalaceResultatxG
Manchester United – Arsenal FC(3-2) 1,92 – 2,22Leeds United – Crystal Palace(1-0) 2,31 – 1,02 
Chelsea FC – Manchester United(1-1) 2,65 – 0,24Crystal Palace – Aston Villa FC (1-2) 0,70 – 0,63 
Villarreal – Manchester United (0-2) 1,04 – 0,97 Burnley FC – Crystal Palace (3-3) 1,64 – 2,50 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Manchester United – Crystal Palace?

Manchester United – Crystal Palace spilles søndag den 5. december 15:00.

Hvor spilles Manchester United – Crystal Palace?

Manchester United – Crystal Palace spilles på Old Trafford i Manchester i England.

Skriv et svar