18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Manchester United – Chelsea: Odds og optakt den 28. april 2022

Der er god grund til frustration hos Manchester United, som er i overhængende fare for ikke at spille europæisk til næste sæson. (Foto: Bildbyrån)
Der er god grund til frustration hos Manchester United, som er i overhængende fare for ikke at spille europæisk til næste sæson. (Foto: Bildbyrån)

Med nederlaget til Arsenal i weekenden skal der efterhånden et mirakel til, hvis Man.United skal spille europæisk til næste sæson. Der skal hentes sejre i sæsonens sidste kampe for at holde håbet i live, og torsdag aften venter en svær opgave, når rækkens 3’er Chelsea kommer på besøg. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Manchester United – Chelsea. Der er kampstart torsdag d. 28. april 2022 kl. 20:45. Se kampen på Viaplay. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout
100 % bonus på op til 1.000 kroner

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Manchester United – Chelsea: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Mike Dean
Stadion: Old Trafford, Manchester
Vejret: 7° og frisk vind


Optakt til Manchester United – Chelsea: Skader, karantæner og startopstillinger

Mon ikke, at det var det for Manchester United i denne sæson? Lørdagens 3-1 nederlag til Arsenal gør, at United nu er 6 point bag netop Arsenal på 4.pladsen, og 4 point bag Tottenham på 5.pladsen. De Røde Djævle har spillet én kamp mere end begge London-klubber, og dermed kun fire kampe tilbage til at indhente dem. Det ser svært ud, og et nederlag her kan blive det endegyldige dødsstød til CL. Chelsea ligger ganske sikkert til på rækkens 3.plads, som næppe kommer i fare med så få point tilbage at spille om, og så overkommeligt et slutprogram. Der er ikke alverden på spil for gæsterne i Premier League længere, til gengæld kan de se frem til FA-cup finalen mod Liverpool om et par ugers tid.

Det er ikke bare sort uheld, at United ser ud til at glippe de europæiske billetter i denne sæson. De sidste par måneder har både præstationer og resultater været under al kritik, de seneste otte ligakampe har blot kastet to sejre af sig, mens det er blevet til hele fire nederlag og to x’er. Det er svært at se spillelyst, vilje eller ideer, når Rangnicks mandskab indtager græstæppet for tiden, og det virker til at spillerne blot venter på, at Ten Hag overtager tøjlerne til næste sæson. Kan de finde viljen frem til at kæmpe for det spinkle håb om europæisk deltagelse til næste sæson, som trods alt resterer eller venter endnu en skuffelse her?

Chelsea sikrede sig 3 vigtige point i weekenden, da Pulisic scorede til 1-0 mod West Ham i de døende minutter, og dermed kan de blå fra London udbygge forspringet til Arsenal til 8 point med en sejr her, og så burde den 3.plads være i hus. Tuchels mandskab har svinget lidt på det seneste, men har trods alt vundet fire af de seneste fem kampe på tværs af turneringer.

Manchester United:

 • Luke Shaw (Back, Fast) – Skadet
 • Paul Pogba (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Edison Cavani (Angreb, Reserve) – Skadet

Chelsea:

 • Ben Chillwell (Back, Fast) – Skadet
 • Callum Hudson-Odoi (Kant, Reserve) – Skadet
 • Mateo Kovacic (Midtbane, Reserve) – Skadet

Manchester United forventet startopstilling: De Gea; Dalot, Varane, Maguire, Telles; McTominay, Fred; Elanga, Fernandes, Sancho; Ronaldo

Chelsea forventet startopstilling: Mendy; Chalobah, Silva, Rudiger; Azpilicueta, Kante, Jorginho, Alonso; Mount, Pulisic; Havertz


Odds på Manchester United – Chelsea

Bookmakerne ser Chelsea som favoritter i dette opgør.


Odds-forslag: United med kniven for struben

Der er ikke så meget at rafle om mere, hvis Manchester United vil holde det europæiske håb i live, så skal der en sejr til torsdag aften mod Chelsea, og det fordrer jo godt for et underholdende opgør. Chelsea har ikke alverden på spil længere, og kan derfor gå mere frit til opgaven – det faktum burde også tale for en underholdende affære.

De Røde Djævle viser horribel form for tiden, på tværs af turneringer er det blot blevet til én sejr i de seneste seks kampe. Sejren kom hjemme mod bundholdet fra Norwich, som tilmed var tæt på at hive point med fra Old Trafford. Det ser skidt ud i Manchester, som mest af alt lever på individuelle aktioner i offensiven, og som har en defensiv, som er hullet som en si. Denne gang er de presset frem for at jagte sejren, og det kan give en åben fodboldkamp mod Chelsea, som er ligaens næstbedste udehold. Det dufter af mål på Old Trafford, for hjemmeholdet kan simpelthen ikke holde et clean sheet mod så stærkt et hold som Chelsea, og det betyder, at de selv skal lave minimum to mål, hvis Uniteds sejren skal i hus. De indbyrdes opgør har godt nok ikke været særlig målrige over de seneste par sæsoner, men scenariet her bør give en mere løssluppen kamp.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,91
Over 2.5 mål
Gå til marathonbet *


Manchester United – Chelsea: Statistik, topscorer og H2H

 • Manchester United er nummer 6 i Premier League med 55 point i 34 kampe. Statistikken er på 15-9-10 og målscoren 53:51.

 • Chelsea er nummer 3 med 65 point. Statistikken er på 19-8-5 og målscoren siger 67:27.

 • Ronaldo er topscorer for Man.United med 16 kasser i Premier League.

 • Chelseas topscorer er Mason Mount, som har nettet 10 gange i ligaen.
 • De seneste tre indbyrdes opgør mellem de to klubber er endt uafgjort.


Expected Goals: Manchester United vs. Chelsea – de seneste tre kampe

Manchester UnitedResultatxGChelseaResultatxG
Arsenal – Manchester United(3-1) 2,56 – 1,98Chelsea – West Ham(1-0) 2,91 – 0,64
Liverpool – Manchester United(4-0) 1,92 – 0,11Chelsea – Arsenal(2-4)1,19 – 1,61 
Manchester United – Norwich(3-2)1,67 – 1,96Chelsea – Crystal Palace(2-0) 1,53 – 0,62
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Manchester United – Chelsea?

Manchester United – Chelsea spilles torsdag den 28. april 2022 klokken 20:45.

Hvor spilles Manchester United – Chelsea?

Manchester United – Chelsea spilles på Old Trafford i Manchester

2 kommentarer

 1. “Chelsea har ikke alverden på spil længere, og kan derfor gå mere frit til opgaven”

  Hvordan kan man mene at Chelsea ikke har noget på spil længere? Med 18 point stadig at spille for og kun 7 point foran 5 pladsen Tottenham, der dog har spillet en kamp mere. Der er i den grad Champions League pladser på spil for Chelsea.

 2. Ja, det er måske ikke helt korrekt formuleret, men med deres slutprogram in mente, og et opgør mellem Tottenham – Arsenal i tredjesidste spillerunde tror jeg personligt ikke de kommer i fare 🙂 Men ja, noget er der da på spil stadigvæk.

Skriv et svar