18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Manchester United – Brighton and Hove Albion: Odds og optakt den 15. februar 2022

Jadon Sancho har gjort det fornuftigt i de seneste uger, men det er mere, end man kan sige om Manchester United som hold. (Foto: Bildbyrån)

To gange 1:1 i Premier League mod middelmådig modstand var ikke lige måden, Manchester United skulle rejse sig på efter FA CUp-exit hjemme mod Middlesbrough FC. Tirsdag aften prøver de endnu engang, når Brighton and Hove Albion gæster Old Trafford. Gæsterne har blot ét nederlag i deres seneste ni kampe. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Manchester United – Brighton and Hove Albion. Der er kampstart tirsdag d. 15. februar 2022 kl. 21:15. Se kampen på TV3 Max eller på Viaplay. 

GÅ TIL


Manchester United – Brighton and Hove Albion: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Peter Bankes
Stadion: Old Trafford, Manchester
Vejret: 4° og let vind


Manchester United – Brighton and Hove Albion: Skader, karantæner og startopstillinger

Det bliver ikke rigtig til noget for Manchester United. De har blot vundet tre af deres otte kampe i 2022, og de seneste tre kampe er alle endt 1:1 efter ordinær tid. Bemærkelsesværdigt nok har de været foran i dem alle tre, men de har altså ikke formået at holde fast i føringen. Holdet er aktuelt på femtepladsen, men en sejr her sender dem tilbage i top 4. 

Der er sådan set løbende flotte præstationer fra individuelle spillere og senest er det Varane i forsvaret, Pogba på midten og Sancho i offensiven, der har imponeret, mens for eksempel Maguire, Rashford og Ronaldo har været helt ved siden af sig selv på det seneste. Som hold kniber det at levere helstøbte præstationer, og man kan få den mistanke, at de mange ideer fra Ralf Rangnick ikke rigtig bliver overført til spillerne og spillet på banen. 

Det omvendte kan man sådan set godt påstå er tilfældet hos gæsterne, der i den grad præsterer som et hold. At det så ofte også ender uafgjort er en anden side af den sag, for med 12 gange remis i deres 23 kampe spiller de altså mere end hver anden kamp uafgjort. Otte af krydserne har været med cifrene 1:1, og det var også tilfældet for de tre uafgjorte i ligaen, de leverede frem til weekendens 2:0-sejr ude mod Watford FC.

Det er blot blevet til fire nederlag i 23 kampe, og det er kun toptrioen i Premier League, der har præsteret så få nederlag ud over altså træner Potters helstøbte mandskab fra sydkysten. De har en kamp i hånden i forhold til Manchester United, så hvis de vinder både den og kampen her, er de inden for fire points afstand af Manchester United. Men der er selvfølgelig et lille problem, og det er, at de i 11 forsøg på Old Trafford blot har spillet to uafgjort og aldrig vundet. Men stimer er selvfølgelig til for at brydes.

Manchester United:

  • Eric Bailly (Forsvar, Reserve) – Tvivlsom
  • Nemanja Matic (Midtbane, Fast) – Skadet
  • Fred (Midtbane, Fast) – Sygdom
  • Mason Greenwood (Midtbane, Fast) – Suspenderet
  • Edinson Cavani (Angreb, Fast) – Skadet

Brighton and Hove Albion:

  • Enock Mwepu (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
  • Jeremy Sarmiento (Midtbane, Reserve) – Skadet

Manchester United forventet startopstilling: De Gea; Dalot, Varane, Maguire, Shaw; Pogba, McTominay; Rashford, Fernandes, Sancho, Ronaldo.

Brighton and Hove Albion forventet startopstilling: Sanchez; Veltman, Dunk, Webster; Lallana; Lamptey, Gross, Moder, Cucurella; Maupay, Welbeck.


Odds på Manchester United – Brighton and Hove Albion

Trods den stigende utilfredshed hos Manchester United har bookmakerne dem alligevel som favoritter i denne duel.


Odds-forslag: Endnu en deler under opsejling

Det er første møde i sæsonen for de to, der fik første duel udsat på grund af corona. Så seneste møde var i sidste april, hvor Manchester United hjemme på Old Trafford vendte 0:1 til 2:1-sejr på scoringer af Rashford og Greenwood. Sidstnævnte får næppe muligheden for at score denne gang. 

Missionen er jo ikke mislykket hos Manchester United under Rangnick. De kravler tættere og tættere på top 4-pladserne, og selv om der er mange om buddet, er de røde helt sikkert blandt favoritterne. Det er bare, som om spillet på banen ikke rykker sig en tøddel. Det er stadig op og ned, til den ene side og den anden side og med halvhjertede pres for det meste og med anfører Maguire tumlende rundt som en serie 4-spiller det meste af tiden. 

Derfor tror anbefalingen, at de to mandskaber fortsætter trenden med delinger, og det er såmænd ikke usandsynligt, at det bliver med endnu en omgang 1:1, men vi går i stedet med det rene kryds og åbne for både en målfattig nullert eller en medrivende 2:2. Bare det ender med remis. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
3,95
X
Gå til Unibet *


Manchester United – Brighton and Hove Albion: Statistik, topscorer og H2H

  • Manchester United er aktuelt på 5. pladsen i Premier League med 40 point efter 24 runder. 

  • Manchester Uniteds statistik lyder på 11-7-6, mens deres målscore er 38:32.

  • Brighton and Hove Albion indtager pladsen som nummer 9 i tabellen med 33 point for deres 23 kampe. 

  • Tallene for Brighton and Hove Albion lyder på 7-12-4 og 25:23.

  • Hos Manchester United er Cristiano Ronaldo topscorer med 8 mål.

  • Brighton and Hove Albions flittigste målmager er franske Neal Maupay, som har nettet 8 gange indtil nu.

     


Expected Goals: Manchester United vs. Brighton and Hove Albion – de seneste tre kampe

Manchester UnitedResultatxGBrighton and Hove AlbionResultatxG
Manchester United – Southampton FC(1-1) 1,87 – 0,81Watford FC – Brighton and Hove Albion (0-2) 0,74 – 2,55 
Burnley FC – Manchester United (1-1) 0,61 – 1,78Tottenham Hotspur – Brighton and Hove Albion  (3-1) 1,64 – 1,13
Manchester United – Middlesbrough FC (1-2) 4,80 – 1,26Leicester City – Brighton and Hove Albion (1-1) 2,52 – 1,62 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Manchester United – Brighton and Hove Albion?

Manchester United – Brighton and Hove Albion spilles tirsdag den 15. februar 2022 klokken 21:15.

Hvor spilles Manchester United – Brighton and Hove Albion?

Manchester United – Brighton and Hove Albion spilles på Old Trafford i Manchester i England.

Skriv første kommentar

Skriv et svar