18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Manchester United – Brighton and Hove Albion: Odds og optakt den 7. august 2022

Christian Eriksen er klar til at styre Manchester United til sejre og trofæer. (Foto: Bildbyrån)

Manchester United åbner deres Premier League-sæson med hjemmekamp mod Brighton and Hove Albion, som aldrig nogensinde tidligere har vundet en PL-kamp på Old Trafford. Det lover godt for træner ten Hag i hans debut i ligaen som Manchester United-træner. Der er ellers nok at spekulere over efter et sløjt transfervindue og masser af ballade med Cristiano Ronaldo. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Manchester United – Brighton and Hove Albion. Der er kampstart søndag d. 7. august 2022 kl. 15:00. Se kampen på See eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout

Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Manchester United – Brighton and Hove Albion: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Paul Tierney
Stadion: Old Trafford, Manchester
Vejret: 19° og let vind

Optakt til Manchester United – Brighton and Hove Albion: Skader, karantæner og startopstillinger

Den hollandske revolution hos Manchester United med den tidligere Ajax-træner Erik ten Hag nu i førersædet hos United ser ud til at være en stille en af slagsen. Mange forventede et aktivt transfervindue, og det har det givetvis også været, men deciderede nyerhvervelser er det trods alt ikke væltet ind med. Christian Eriksen, Lisandro Martinez og Tyrell Malacia. De to sidstnævnte direkte fra hollandsk fodbold. Christian Eriksen med en stor del af sin karriere i Amsterdam. 

Så lidt hollandsk aftryk er det da blevet til. Det helt store spørgsmål lige nu er, om der vil være et solidt portugisisk aftryk i front hos Manchester United. Sagaen om Cristiano Ronaldo har flere afsnit end ‘Plantageejerens datter’, og foreløbig er der sket cirka lige så meget. Aka intet. Portugiseren vil væk. Manchester United vil beholde ham. Ingen andre klubber er sprunget til. Men er det en mand, man givetvis kan bringe i spil på holdet? Det er tvivlsomt. Vi bliver klogere søndag eftermiddag. 

Dér finder vi også ud af, hvor stort et tab det er for Brighton and Hove Albion, at de må undvære Marc Cucurella og Yves Bissouma, der er solgt for mere end 90 millioner pund samlet. For noget mere beskedne beløb er Jules Enciso, Simon Adingra og Levi Colwill hentet ind, men  om det er nok til at leve op til klubbens bedste sæson nogensinde i Premier League, skal de vise på banen. 

Træner Potter vil helt sikkert meget gerne have en bedre sæson, men der er godt nok en del at arbejde med. I en af de sidste kampe i seneste sæson bankede Brighton and Hove Albion søndagens modstander Manchester United med hele 4:0. Men det var hjemme på amex Stadium. På Old Trafford har Brighton spillet 1 af 10 kampe uafgjort. De resterende ni er tabt.


Manchester United:

  • Brandon Williams (Back, Reserve) – Skadet
  • Facundo Pellistri (Kant, Reserve) – Tvivlsom
  • Mason Greenwood (Kant, Fast) – Suspenderet
  • Jadon Sancho (Kant, Fast) – Tvivlsom
  • Anthony Martial (Angreb, Fast/Reserve) – Skadet


Brighton and Hove Albion:

  • Jakub Moder (Midtbane, Fast) – Skadet

Manchester United forventet startopstilling: De Gea; Dalot, Maguire, Martinez, Malacia; Fred, McTominay; Sancho, Fernandes, Elanga; Rashford.

Brighton and Hove Albion forventet startopstilling: Sanchez; Veltman, Dunk, Webster; Lamptey, Mwepu, Gross, March; MacAllister, Welbeck, Trossard.


Odds på Manchester United – Brighton and Hove Albion

Ser vi på bookmakernes odds, viser de, favoritrollen lander hos Manchester United.


Odds-forslag: Tør de drømme igen på Drømmenes Teater i Manchester?

Det er svært at gætte på, hvordan Manchester United stiller op. Er der plads til Christian Eriksen? Sammen med eller i stedet for Fernandes? Hvad gør de med Ronaldo? Han er for god til bænken. Men vil han spille, hvis han kommer på banen? Det giver selvfølgelig en hel del ukendte faktorer forud for sæsonpremieren. 

Men Manchester United sluttede trods alt som nummer seks i seneste sæson. De slog Brighton 1:0 på Old Trafford, og de har vundet de foregående seks indbyrdes møder på Old Trafford. Det er en duel, de plejer at have ganske godt styr på. Træner ten Hag har brugt sommerpausen på at massere sin hollandske totalfodbold og energiske pres ind i spillerne, og fra perioden med Rangnick i seneste sæson må man formode, at spillerne trods alt i det mindste har hørt udtrykket ‘pres’ tidligere. 

Måske sidder det ikke helt i skabet endnu, men vi kan formentlig godt forvente et offensivt udtryk fra ten Hags United. Brighton er et mandskab, der spiller flydende og boldbesiddende bold. De bryder sig ikke om modstandere med hurtige omstillinger, og de er heller ikke vilde med et højt pres. Begge dele risikerer de at blive udsat for søndag eftermiddag.

Anbefalingen hælder til hjemmesejr, men oddsene lige til den smalle ende, så vi går i stedet med et opgør med mindst tre scoringer. Og om det så er via 2:1 eller 3:0 til hjemmeholdet, tør vi ikke spå om. Men bare der kommer mindst tre mål, er det også ligegyldigt. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Nordicbet
1,92
Over 2,5 mål
Gå til Nordicbet *


Manchester United – Brighton and Hove Albion: Statistik, topscorer og H2H

  • Manchester United blev nummer 6 i seneste sæson og fik 58 point i 38 kampe. 

  • Tallene for Manchester United lød på 16-10-12 og scoren 57:57.

  • Gæsterne fra Brighton and Hove Albion sluttede på tabellens 9. plads sidste sæson, hvor de hentede 51 point på 38 runder. 

  • Brighton and Hove Albions statistik endte på 12-15-11, mens deres måldifference sagde 42:44.

  • Manchester Uniteds topscorer i seneste sæson var Cristiano Ronaldo, som stod for 18 kasser. 

  • Hos Brighton and Hove Albion delte Neal Maupay og Leandro Trossard æren som topscorer med hver 8 mål.


Expected Goals: Manchester United – Brighton and Hove Albion – de seneste tre kampe:

Manchester UnitedResultatxGBrighton and Hove AlbionResultatxG
Manchester United – Rayo Vallecano (1-1) 1,63 – 1,52Brighton and Hove Albion – Espanyol (5-1) 2,58 – 0,87 
Manchester United – Atletico Madrid(0-1) 1,54 – 1,06Brighton and Hove Albion – Union Saint-Gilloise(0-0) 0,42 – 0,81 
Manchester United – Aston Villa(2-2)0,88 – 0,90 Brighton and Hove Albion – West Ham United(3-1) 2,28 – 0,32 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Manchester United – Brighton and Hove Albion?

Manchester United – Brighton and Hove Albion spilles søndag den 7. august 2022 klokken 15:00.

Hvor spilles Manchester United – Brighton and Hove Albion?

Manchester United – Brighton and Hove Albion spilles på Old Trafford i Manchester i England.

Skriv første kommentar

Skriv et svar