18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Manchester United – Brighton: Odds og optakt d. 4. april 2021

Manchester United tager mod Brighton søndag aften. Et opgør mellem tabellens nummer 2 og nummer 16, og et møde mellem 2 hold med meget forskellige overvejelser på menuen. Værterne har Europa League-titlen i sigte, mens gæsterne fra Brighton skal holde blikket fastlåst på nedrykningsstregen i et meget vanskeligt slutprogram. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Manchester United – Brighton. Der er kampstart søndag d. 4. april 2021 kl. 20:30. Se kampen på Xee eller på Viaplay.

Odds på Manchester United – Brighton

Oddsene på kampen signalerer, at bookmakerne regner med en Manchester United-sejr

Manchester United – Brighton: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Mike Dean
Stadion: Old Trafford, Manchester
Vejret: 9° og frisk vind

Optakt til Manchester United – Brighton: Skader, karantæner og startopstillinger

Når man er nummer 2 i tabellen, vil man altid kigge op mod guldet, men mon ikke Manchester United godt ved, det løb er kørt, og bysbørnene fra Manchester City løber med titlen? Det betyder, at den primære opgave for Manchester United nu er at sikre pladsen i næste sæsons Champions League, og med 9 kampe tilbage er der aktuelt 8 point til West Ham på 5. pladsen. Så et par hurtige sejre i de næste kampe vil formentlig betyde, at Manchester United har sikret billetterne til fineste niveau næste sæson, og så kan de i stedet fokusere på succes i Europa League, hvor de på torsdag spiller første kvartfinale mod spanske Granada. Det er på tide, at der ruller noget sølvtøj ind hos Manchester United igen, og med exit af FA Cuppen før landskampspausen er der reelt kun Europa League at satse på for træner Ole Gunnar Solskjær og hans mandskab. Men før de kan vende blikket 100% mod de europæiske opgaver, skal de altså sikre næste sæsons Champions League-billetter, og det kræver et par sejre i rap.

Til formålet er Brighton næppe en ønskemodstander for Manchester United. Brighton har spillet ganske pæn og chanceskabende fodbold hele sæsonen, men det har knebet med en stabil pointhøst, og derfor er de her med 9 kampe tilbage af sæsonen stadig i fare for at ryge ud af Premier League. De har godt nok 6 point ned til Fulham under stregen og en kamp i hånden, men Brightons slutprogram ser temmeligt vanskeligt ud. De 2 kommende kampe venter Everton og Chelsea, mens sæsonens 3 afsluttende kampe byder på West Ham, Manchester City og Arsenal. Klemt inde i den kærlighedssandwich af skræmmende modstandere har Brighton så Sheffield United, Leeds og Wolverhampton, og det kan blive de 3 kampe, der afgør, om Brighton klarer frisag eller ej. Så de kan reelt betragte dette opgør på Old Trafford som en næsten gratis mulighed for at øge pointsaldoen med uventede indskud. Brighton lukkede ned til landskampspause med 2-1 over Southampton og 3-0 over Newcastle, og netop Newcastle har været i så ringe form, at det slet ikke er sikkert, Brighton behøver flere point, for de har lige nu 4 point ned til Newcastle.

Manchester United:
Phil Jones (Forsvar, Fast) – Skadet
Victor Lindelöf (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
Juan Mata (Midtbane, Fast/Reserve) – Tvivlsom
Anthony Martial (Angreb, Fast) – Tvivlsom
Marcus Rashford (Kant, Fast) – Tvivlsom
Mason Greenwood (Midtbane, Fast) – Tvivlsom

Brighton:
Adam Webster (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
Tariq Lamptey (Back, Reserve) – Skadet
Solomon March (Midtbane, Fast) – Skadet
Parcy Tau (Midtbane, Reserve) – COVID-19
Florin Andone (Angriber, Reserve) – Skadet
Aaron Connolly (Angriber, Fast/Reserve) – Tvivlsom

Manchester United forventet startopstilling: De Gea; Wan-Bissaka, Bailly, Maguire, Shaw; Pogba, Fred; James, Fernandes, Rashford; Cavani.

Brighton forventet startopstilling: Sanchez; White, Dunk, Burn; Groß, Bissouma, Lallana, Moder; Trossard; Maupay, Welbeck.

Odds-forslag: Manchester United snubler ikke her

14 kampe uden nederlag havde Manchester United forud for FA Cup-kvartfinalen mod Leicester, hvor de måtte bøje sig for et 3-1-nederlag. Men nu har der været landskampspause, og selv om der er spørgsmålstegn ved en del af de offensive kræfter, så er alene trioen Bruno Fernandes, Edinson Cavani og Paul Pogba skræmmende læsning for alle modstandere. Og Manchester United vil komme buldrende i fuld fart for at få opgøret lukket i en ruf – helst med et par scoringer allerede i første halvleg – og så kan de måske spare lidt kræfter i løbet af anden halvleg, så der er fuld energi på tanken hos alle til Europa League-duellen med Granada på torsdag.

Selv om de formentlig har opgivet mesterskabet, er det stadig for tidligt at slå op i banen i Premier League. Duellen med Leicester om 2. pladsen har længe været knivskarp, og fortsætter Chelsea med at brage frem, bliver de også en trussel, hvis Manchester United løfter foden fra gaspedalen. Så det gør de nok ikke. Frivilligt i hvert fald.

I alt 8 gange har de 2 hold mødtes på Old Trafford. Det er endt med 7 sejre til hjemmeholdet, og 4 gange har de vundet med mindst 2 overskydende mål. Det betyder så også, at det 4 gange er endt med enten uafgjort eller 1-målssejre til Manchester United. Og hvis Brighton kan holde lidt fat i den form, de viste i de sidste 2 kampe før pausen, kan de blive svære med at bide skeer med. Den ventende opgave i Europa League for Manchester United og den evige uforudsigelighed hos Brighton gør, at anbefalingen her bliver det rene 1-tal.

SpilXperten.com anbefaler:1-tallet til odds 1,70 – SPIL HER >>*

Manchester United – Brighton: Statistik, topscorer og H2H

  • Manchester United indtager Premier Leagues 2. plads med 57 point efter 29 runder.

  • Statistikken for Manchester United siger 16-9-4 med en score på 56:32. Når de spiller hjemme på Old Trafford er tallene 7-3-4 og 29:19.

  • Gæsterne fra Brighton holder til på tabellens 16. plads med 32 point for 29 kampe.

  • Brightons statistik er 7-11-11 og målforskellen 32:36. På udebane er de noteret for 5-4-5 og 16:17.

  • Manchester Uniteds topscorer er Bruno Fernandes med 16 scoringer.

  • Hos Brighton er det franske Neal Maupay med 8 træffere, der er øverst på topscorerlisten.

  • De 2 hold mødtes senest med Manchester United som hjemmehold 8. juli 2020, og dengang vandt Brighton 3-1.

  • Seneste møde var i Brighton 30. september 2020, hvor Manchester United løb af sted med 3-0-sejr.

  • Da de mødtes senest på Old Trafford, stod kalenderen på 10. november 2019, og dengang vandt Manchester United 3-1.

Skriv et svar