18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Manchester United – Brentford: Odds og optakt den 2. maj 2022

Ronaldo scorede endnu engang for United torsdag aften, men endnu engang var det ikke nok til en sejr. (Foto: Bildbyrån)
Ronaldo scorede endnu engang for United torsdag aften, men heller ikke denne gang var det ikke nok til en sejr. (Foto: Bildbyrån)

Premier League-runden sluttes af mandag aften, når Thomas Frank og alle Brentford-danskerne gæster Manchester United på Old Trafford. Hjemmeholdet har det overordentlig svært for tiden, mens gæsterne virkelig har fået luft under vingerne. Det kunne godt blive en stor dansk aften på ‘Drømmenes Teater’. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Manchester United – Brentford. Der er kampstart mandag d. 2. maj 2022 kl. 21:00. Se kampen på TV3+ eller Viaplay. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout
Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Manchester United – Brentford: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Chris Kavanagh
Stadion: Old Trafford, Manchester
Vejret: 14° og svag vind


Optakt til Manchester United – Brentford: Skader, karantæner og startopstillinger

Mon ikke, at det var det for Manchester United i denne sæson? I skrivende stund er der 6 og 5 point op til Tottenham og Arsenal på 4. og 5.plads, men de to London-klubber har altså spillet henholdsvis én og to kampe mindre end United. Matematisk lever det, men lad os bare være ærlige, De Røde Djævle kommer ikke til at spille Champions League til næste sæson. I sæsonens sidste tre kampe er der dermed kun ære og kosmetisk betydning på spil, og ellers glæder spillerne sig nok mest af alt til at få Ten Hag ind til sommer og starte på en frisk.

De sidste par måneder har både Uniteds præstationer og resultater været under al kritik, de seneste ni ligakampe har blot kastet to sejre af sig, mens det er blevet til hele fire nederlag og tre x’er. Det er svært at se spillelyst, vilje eller ideer, når Rangnicks mandskab indtager græstæppet for tiden, og tyskeren kan takke en mållysten Ronaldo for, at der trods alt er blevet skrabet lidt point sammen på det sidste.

Hvor Man.United har været en af Premier League-sæsonens største skuffelser, så har Brentford været en af de mest positive overraskelser. Det danskerbesatte mandskab har gjort en virkelig fin figur i den bedste engelske række, hvor de er del af et bredt midterfelt, som kan sige sig fri fra at være en del af nedrykningskampen. Brentford har kun tabt én af de seneste syv ligakampe, hvoraf hele fem er blevet vundet. Eriksen har taget den lille London-klub med storm, og med den danske kreatør fra start er det indtil videre blevet til fem sejre og et enkelt X. Der er god grund til optimisme hos Thomas Frank og co., som også må øjne muligheden for en overraskelse på Old Trafford mandag aften.

Manchester United:

 • Luke Shaw (Back, Fast) – Skadet
 • Paul Pogba (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Edison Cavani (Angreb, Reserve) – Skadet
 • Harry Maguire (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Mason Greenwood (Kant, Fast) – Suspenderet

Brentford:

 • Frank Onyeka (Midtbane, Reserve) – Skadet
 • Ethan Pinnock (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Sergi Canos (Kant, Fast/Reserve) – Skadet
 • Mathias Zanka (Forsvar, Reserve) – Skadet

Manchester United forventet startopstilling: De Gea; Dalot, Lindelof, Varane, Telles; Matic, McTominay; Rashford, Fernandes, Elanga; Ronaldo

Brentford forventet startopstilling: Raya; Ajer, Jansson, Sørensen; Rørslev, Eriksen, Nørgaard, Janelt, Henry; Mbeumo, Toney


Odds på Manchester United – Brentford

Bookmakerne ser Manchester United som favoritter i dette opgør.


Odds-forslag: Alletiders chance for Brentford!

Premier League-runden lukkes og slukkes med Manchester United – Brentford, og normalvis burde der jo være kæmpe forskel på de to klubber, men som det ser ud pt. bliver det formentlig mere lige end hvad man ellers kunne forvente.

De Røde Djævle viser horribel form for tiden, på tværs af turneringer er det blot blevet til én sejr i de seneste syv kampe. Sejren kom hjemme mod bundholdet fra Norwich, som tilmed var tæt på at hive point med fra Old Trafford. Det er svært at se nogle ideer i Uniteds spil for tiden, det er stadig hængt for meget op på individuelle præstationer, og spørgsmålet er, om det er nok mod et formstærk mandskab som Brentford?

Gæsterne er virkelig godt kørende for tiden. Eriksen er i storform og linker godt op med Ivan Toney i front, og det kan blive en farlig cocktail mod en vaklende United-defensiv. Hvis Brentford nogensinde skal vinde på Old Trafford, er det så ikke nu? Mulighederne for en overraskelse er virkelig til stede.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
4,65
Brentford vinder
Gå til marathonbet *


Manchester United – Brentford: Statistik, topscorer og H2H

 • Manchester United er nummer 6 i Premier League med 56 point i 35 kampe. Statistikken er på 15-10-10 og målscoren 54:52.

 • Brentford er nummer 12 med 40 point. Statistikken er på 11-7-16 og målscoren siger 41:49.

 • Ronaldo er topscorer for Man.United med 17 kasser i Premier League.

 • Ivan Toney topper listen for Brentford med 12 kasser.
 • Manchester United vandt sæsonens første indbyrdes opgør med 3-1. Brentfords mål blev sat ind af danske Nørgaard.


Expected Goals: Manchester United vs. Brentford – de seneste tre kampe

Manchester UnitedResultatxGBrentfordResultatxG
Manchester United – Chelsea(1-1) 0,23 – 1,43Brentford – Tottenham(0-0) 2,08 – 1,18
Arsenal – Manchester United(3-1) 2,56 – 1,98Watford – Brentford(1-2)2,05 – 1,45 
Liverpool – Manchester United(4-0) 1,92 – 0,11Brentford – West Ham(2-0) 2,22 – 0,22
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Manchester United – Brentford?

Manchester United – Brentford spilles mandag den 2. maj 2022 klokken 21:00.

Hvor spilles Manchester United – Brentford?

Manchester United – Brentford spilles på Old Trafford i Manchester

Skriv første kommentar

Skriv et svar