18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Manchester United – Aston Villa: Odds og optakt den 25. september 2021

Foto: Bildbyrån

Manchester United deler efter fem spillerunder Premier Leagues 1.plads med Liverpool og Chelsea, lørdag går det endnu engang løs for de Røde Djævle på Old Trafford, når de tager imod Aston Villa. United har vundet sæsonens to første hjemmekampe i ligaen, bliver det mon tre på stribe her? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Manchester United – Aston Villa. Der er kampstart lørdag d. 25. september 2021 kl. 13:30. Se kampen på Xee eller på Viaplay. 

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Manchester United – Aston Villa: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Mike Dean
Stadion: Old Trafford, Manchester
Vejret: 18° og let vind

Optakt til Manchester United – Aston Villa: Skader, karantæner og startopstillinger

Manchester United har fået en glimrende start på sæsonen, fem kampe har kastet 13 point af sig og en midlertidig delt 1.plads i Premier League. Det er helt godkendt! Der har dog været et par skønhedsfejl undervejs som x’et mod Southampton, nederlaget til Young Boys i Champions League og i går blev det så til et tidligt exit fra Carabao Cuppen efter et 1-0 nederlag til West Ham. Gårsdagens kamp var dog ikke af højeste prioritet for Ole Gunnar, som sparede de fleste profiler fra start. Med tilgangen af Varane, Sancho og Ronaldo over sommeren, så kunne det se ud som om, at United i år kan byde sig til i kampen om titlen. Især Ronaldo er stemplet ind med stil, hvilket 4 mål i de hans første tre kampe vidner om. Ronaldos målnæse kan blive altafgørende for Uniteds mesterskabschancer.

Aston Villa var også i ilden onsdag aften i Carabao Cuppen, og ligesom United blev det også til et tidligt exit for dem. I ordinær spilletid spillede ellers fint op med Chelsea, men i den efterfølgende straffesparkskonkurrence trak de det korteste strå. Aston Villa havde en fin sæson i fjor, hvor de endte på en placering midt i tabellen. Det er også der vi finder dem efter fem runder af denne sæson, som har kastet 7 point af sig. Hjemme har Aston Villa endnu ikke tabt, det er blevet til sejre over både Newcastle og Everton samt et x mod Brentford. Til gengæld er begge sæsonens udekampe tabt til Chelsea og Watford, og haltende udebaneform er ikke ligefrem drømmescenariet når de denne gang skal en tur til et Ronaldo-euforisk Old Trafford. Aston Villa har sagt farvel til holdets absolutte profil fra sidste sæson, Jack Grealish, mens Leon Bailey fra Leverkusen er kommet ind. Netop jamaicaneren var afgørende med hans indhop i seneste rundes kamp mod Everton, hvor han både scorede og assisterede. Desværre for gæsterne, så er han tvivlsom til dette opgør.

Manchester United:

 • Alex Telles (Back, Fast) – Skadet
 • Amad Diallo (Angreb, Reserve) – Skadet
 • Marcus Rashford (Angreb, Fast) – Skadet
 • Edinson Cavani (Angreb, Fast) – Tvivlsom

Aston Villa:

 • Matt Targett (Back, Fast) – Tvivlsom
 • Trezeguet (Midtbane, Fast) – Skadet
 • John McGinn (Midtbane, Fast) – Tvivlsom
 • Leon Bailey (Kant, Fast) – Tvivlsom 
 • Jaden Philogene-Bidace (Angreb, Reserve) – Tvivlsom 
 • Keinan Davis (Angreb, Reserve) – Skadet

Manchester United forventet startopstilling: De Gea; Wan-Bissaka, Varane, Maguire, Shaw; Pogba, Matic; Greenwood, Fernandes, Sancho; Ronaldo.

Aston Villa forventet startopstilling: Martinez; Cash, Konsa, Mings, Targett; McGinn, Luiz, Ramsey; Traore, Ings, Bailey


Odds på Manchester United – Aston Villa

Oddsene viser os, bookmakerne regner med sejr til Manchester United. 

Odds-forslag: Siiiiuuuu!

Midtugens Carabao Cup-runde er overstået, og den turnering behøver de her to hold ikke bruge flere unødige kræfter på. I stedet er der vigtige point på spil til Premier League-tabellen, og det er her hovedfokus ligger for begge klubber. Bookmakerne virker overbevise om en hjemmesejr med masser af mål. Den betragtning kan jeg egentlig godt erklære mig enig i, men oddset på et af de to scenarier er efterhånden så lavt, at værdien er forsvundet.

Men hvis det bliver som bookmakerne spår, en målrig United-sejr, så er der et andet oplagt spilforslag som popper op på nethinden. Ronaldo på måltavlen. Portugiseren er startet hans United-comeback ud i raketfart! Tre kampe har kastet allerede kastet 4 kasser af sig, og hvorfor skulle det stoppe her mod en Aston Villa-defensiven, som bestemt er til at tale med. Gæsterne har indkasseret fem mål i deres to hidtidige udekampe, og med det tryk, som de kan forvente at løbe ind i på Old Trafford, så tror jeg heller ikke de kan holde stand her. Ronaldo blev sparet i onsdagens Carabao Cup og må have en vis friskhed i de aldrende stænger. Han er altid hvor han skal være inde i boksen, og han er knivskarp. Han skal nok komme til chancer her, og dem skal han ikke bruge mange af.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
1,66
Cristiano Ronaldo scorer
Gå til Unibet *


Manchester United – Aston Villa: Statistik, topscorer og H2H

 • Manchester United er på 3. pladsen i Premier League efter 5 kampe, hvor de har hentet 13 point. Statistikken er indtil videre på 4-1-0 og scoren 13:4.

 • Aston Villa indtager 10.pladsen med en statistik på 2-1-1 og målscoren 8:7.

 • Bruno Fernandes er fortsat topscorer hos United indtil videre med 4 kasser. Ronaldo begynder dog at ånde ham i nakken med 3 mål allerede.

 • Danny Ings fører det interne topscorerræs hos Aston Villa med 2 scoringer.

 • Manchester United vandt begge indbyrdes opgør i sidste sæson, 2-1 hjemme og 3-1 ude.


Expected Goals: Manchester United vs. Aston Villa de seneste tre kampe:

Manchester UnitedResultatxGAston VillaResultatxG
Manchester United – West Ham(0-1) 1,15 – 1,19Chelsea – Aston Villa(5-4) + StraffekonkurrenceUkendt
West Ham – Manchester United(2-1) 1,56 – 2,70Aston Villa – Everton (3-0) 1,04 – 1,11 
Young Boys – Manchester United(2-1)0,96 – 0,36Chelsea – Aston Villa (3-0) 1,12 – 1,67 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar