18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Manchester United – Arsenal: Odds og optakt den 2. december 2021

Arsenal-målmand Ramsdale i godt humør og klar til at holde Manchester United-stjernerne fra fadet. (Foto: Bildbyrån)
Arsenal-målmand Ramsdale i godt humør og klar til at holde Manchester United-stjernerne fra fadet. (Foto: Bildbyrån)

Torsdag aften er der storkamp (ikke topkamp) fra den engelske Premier League, når kriseramte Manchester United tager imod Arsenal. Det bliver endnu engang Michael Carrick, som står i spidsen for United, og det bliver spændende om, han kan sætte hjemmeholdet op til en sejr her. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Manchester United – Arsenal. Der er kampstart torsdag d. 2. december 2021 kl. 21:15. Se kampen på Xee eller på Viaplay. 

GÅ TIL


Manchester United – Arsenal: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Martin Atkinson
Stadion: Old Trafford, Manchester
Vejret: -1° og svag vind

Optakt til Manchester United – Arsenal: Skader, karantæner og startopstillinger

Ole Gunnars afløser blev offentliggjort mandag, og valget faldt på Ralf Rangnick, som tidligere har været en stor del af Red Bull-koncernens, både som træner og direktør. Tyskeren har dog ikke nået at få sit arbejdsvisum tidsnok til at være en del af dette opgør, så Michael Carrick er stadig ‘at the wheel’. Englænderen har da også gjort det udmærket i hans to hidtidige kampe i spidsen for United, i Champions League blev det til en vigtig udesejr over Villarreal, mens de i weekenden fik 1-1 på Stamford Bridge mod Chelsea. Spillemæssigt var der ikke særlig meget at tage med fra weekendens kamp, for United blev faktisk kørt ud af brættet af Chelsea, men på en eller anden måde lykkedes det, med hiv og sving, at få et point med hjem til Manchester. Ralf Rangnick kommer helt sikkert med en masse spændende og klare ideer for hvordan Manchester United skal spille fodbold i fremtiden, men til dette opgør bør der ikke være markante ændringer. Carrick må undvære Varane, Pogba og Cavani til dette opgør, og Luke Shaw er fortsat tvivlsom.

Arsenal har stille og roligt, nærmest ubemærket, sneget sig med i den helt sjove del af rækken. Efter en sæsonstart, som mest af alt kan karakteriseres som ‘op ad bakke’, så er resultaterne begyndt at flaske sig for The Gunners, som i skrivende stund indtager 5.pladsen á point med West Ham, som ligger nummer 4. Godt nok fik Artetas mandskab lige en røvfuld af Liverpool i forrige weekend, men udover den kamp, så er der ikke en finger at sætte på de seneste resultater. Det er kun blevet til det ene nederlag i de seneste tolv kampe på tværs af turneringer, hvoraf ni har været sejre. Det kører sguda meget godt for Arsenal! Lidt ukarakteristisk for The Gunners, så er mange af sejrene kommet i hus i målfattige opgør, og oftest uden at indkassere mål. Gæsterne må undvære langtidsskadede Xhaka og Kolasinac, men værre er, at Saka måske også har pådraget sig en skade.


Manchester United:

  • Raphaël Varane (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Luke Shaw (Back, Fast) – Tvivlsom
  • Paul Pogba (Midtbane, Fast) – Skadet 
  • Edinson Cavani (Angreb, Fast) – Tvivlsom


Arsenal:

  • Bukayo Saka (Kant, Fast) – Tvivlsom 
  • Granit Xhaka (Midtbane, Fast) – Skadet
  • Sead Kolasinac (Back, Reserve) – Skadet

Manchester United forventet startopstilling:  De Gea; Wan-Bissaka, Maguire, Lindelof, Telles; Matic, Fred, McTominay; Fernandes; Sancho, Ronaldo

Arsenal forventet startopstilling: Ramsdale; Tomiyasu, White, Gabriel, Tavares; Partey, Lokonga; Martinelli, Odegaard, Smith Rowe; Aubameyang


Odds på Manchester United – Arsenal

Bookmakerne er ikke i tvivl om, at værterne vinder her.


Odds-forslag: Ingen forandringer i Manchester endnu

Det er svært at spå om, hvad Manchester United kommer med på torsdag. Rangnick er ny træner i klubben, men når ikke at blive en del af dette opgør. Dermed står Michael Carrick for tredje gang i spidsen for ‘De Røde Djævle’, som hverken mod Villarreal eller Chelsea imponerede spillemæssigt, men som i begge hentede fine resultater. Pt. synes Arsenal at være det mere stabile hold af de to med kun ét nederlag i de seneste tolv kampe. United går ind til dette opgør som klare favoritter, og det er måske en smule overdrevet…

Det har været sporadisk med Manchester United-sejre, faktisk er det kun blevet til én sejr i de seneste otte ligakampe, og derfor slap tålmodigheden med Ole Gunnar selvfølgelig også op. Den midlertidige træner Michael Carrick, som var assistent for Solskjær, har fået 4 point i hans første to kampe i spidsen for United, men præstationerne har ikke været noget at råbe hurra for. Rangnick har endnu ikke fået sin arbejdstilladelse, så det bliver nok ikke et voldsomt forandret United-mandskab, som tropper op her. Arsenal har kun tabt én sølle kamp i de seneste tre måneder, og virker mere stabile end længe set, så det virker som lidt af en overdrivelse, at et formsvagt United-mandskab skal være så klare favoritter her. Anbefalingen bliver minimum 1 point til gæsterne.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,89
X2
Gå til marathonbet *


Manchester United – Arsenal: Statistik, topscorer og H2H

  • Manchester United finder vi på 8. pladsen med 18 point. Statistikken lyder på 5-3-5, mens deres målscore er 21:22.

  • Arsenal har sneget sig op på 5.pladsen med 23 point, en statistik på 7-2-5 og målscoren 15:17.

  • Hos Manchester United deler tre spillere hæderen som topscorer med hver 4 mål – det er Bruno Fernandes, Cristiano Ronaldo og Mason Greenwood. 

  • Pierre-Emerick Aubameyang er topscorer for Arsenal, ligeledes med 4 mål.

  • Det var målfattigt da de to storklubber krydsede klinger i sidste sæson. På Old Trafford trak Arsenal det længste strå med en 1-0 sejr, men det på Emirates endte 0-0.


Expected Goals: Manchester United vs. Arsenal de seneste tre kampe:

Manchester UnitedResultatxGArsenalResultatxG
Chelsea – Manchester United(1-1) 2,65 – 0,24Arsenal – Newcastle United(2-0) 2,56 – 0,42 
Villarreal – Manchester United(0-2)0,99 – 0,97 Liverpool – Arsenal(4-0) 4,29 – 0,52 
Watford FC – Manchester United(4-1)2,40 – 1,16 Arsenal – Watford(1-0) 1,58 – 0,42 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Manchester United – Arsenal?

Manchester United – Arsenal spilles torsdag den 2. december 21:15.

Hvor spilles Manchester United – Arsenal?

Manchester United – Arsenal spilles på Old Trafford i Manchester.

Skriv første kommentar

Skriv et svar