18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Manchester City – West Ham United: Odds og optakt den 28. november 2021

Manchester City spillede en flot kamp, da de i midtugen besejrede Paris Saint-Germain i Champions League. (Foto: Bildbyrån)

Der er fuldt hus på succesoplevelser hos begge mandskaber, når Manchester City og West Ham United spiller topkamp på Etihad Stadium søndag eftermiddag. Værterne slog Paris Saint-Germain i midtugens prestigefyldte CL-kamp, mens West Ham United torsdag vandt i Østrig mod Rapid Wien og sikrede sejren i deres Europa League-gruppe. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Manchester City – West Ham United. Der er kampstart søndag d. 28. november 2021 kl. 15:00. Se kampen på TV3 Max eller på Viaplay. 

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Manchester City – West Ham United: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Michael Oliver
Stadion: Etihad Stadium, Manchester
Vejret: 1° og svag vind

Optakt til Manchester City – West Ham United: Skader, karantæner og startopstillinger

Sejren over franskmændene i onsdags må have boostet Manchester City en hel del, ud over at det også sikrede sejren i gruppen og dermed en potentiel rotationskamp, når holdet i december slutter gruppen med en tur til Leipzig. For når du har bolden mod Paris Saint-Germain, spiller du jo reelt mod bare syv markspillere, for de tre musketerer i front nedlader sig ikke til det der, pøbelen kalder forsvarsspil. Og derfor var det fornuftigt, at Manchester City sørgede for at have bolden det meste af kampen, og det gav altså også sejren. 

Nu kan de vende fokus mod ligaen og blikket mod Chelsea FC, som aktuelt er tre point foran i toppen af tabellen. Om 10 runder – midt i januar – møder de igen Chelsea FC, og indtil da ser modstanden absolut overkommelig ud, så det er tid for en stime med solide sejre. Den kan de passende starte her, for West Ham United plejer at være en taknemmelig modstander, som Manchester City har slået i ni af de seneste 10 møder i ligaen. 

Men det er ikke sikkert, det bliver helt så let, for der er sket noget næsten magisk med West Ham United. Eller også er det så langt fra magi, som det overhovedet kan komme. Der er sket noget skotsk i form af træner David Moyes, som har konverteret mandskabet fra fire sæsoner i streg at ligge i den ringeste halvdel af tabellen til både i seneste sæson og tilsyneladende også i denne at banke på til top 4 og spille med i toppen af rækken. Det er helt vildt imponerende og også fascinerende. 

Måske vil træner Moyes sige i sin takketale – hvis han skal holde sådan et på et tidspunkt – “Vi kunne ikke have gjort det uden Michail Antonio”. Men det vil være for simpelt. Succesen i West Ham United er resultatet af en stribe spillere, der præsterer tæt på deres maksimale kombineret med en taktisk højt begavet træner, som forstår og formår at videreføre sine mange ideer til mandskabet. I Premier League har de besejret Liverpool FC, Everton FC, Leicester City og Tottenham Hotspur, mens i de Carabao Cuppen har sendt både Manchester United og City ud. De kan mere end bare at blæse bobler hos West Ham United.


Manchester City:

 • Benjamin Mendy (Back, Reserve) – Suspenderet
 • Kevin De Bruyne (Midtbane, Fast) – COVID-19
 • Ferran Torres (Kant, Fast/Reserve) – Skadet
 • Jack Grealish (Kant, Fast) – Tvivlsom
 • Phil Foden (Kant, Fast) – Tvivlsom
 • Liam Delap (Angreb, Reserve) – Skadet


West Ham United:

 • Angelo Ogbonna (Forsvar, Fast) – Skadet

Manchester City forventet startopstilling:  Ederson; Walker, Dias, Laporte, Cancelo; Silva, Rodri, Gündoğan; Mahrez, Foden, Sterling.

West Ham United forventet startopstilling: Fabianski; Johnson, Dawson, Zouma, Cresswell; Soucek, Rice; Bowen, Benrahma, Fornals; Antonio.


Odds på Manchester City – West Ham United

Oddsene viser tydeligt, bookmakerne regner med hjemmesejr.


Odds-forslag: Der er udsigt til en fornøjelig affære på Etihad

For godt en måned siden delte de to mandskaber 0:0 i Carabao Cuppen, da de mødtes i London. Sådan er det svært at se det gå igen. I Manchester Citys seneste fire kampe har de vundet dem alle med en samlet score på 11:2. Altså mere end tre mål i snit. Gæsterne har et snit i ligaens 12 kampe på lidt mere end tre mål per kamp, og begge mandskaber scorer i snit to gange per Premier League-kamp. 

Deres spillestile står umiddelbart fint til hinanden. Manchester City vil gerne have bolden og spille den rundt og rundt og rundt, til der opstår en chance. West Ham United vil gerne have, at modstanderne har bolden og forsøger at spille sig igennem den solide defensiv, og så slår de til og skaber en chance, når de erobrer bolden på et gunstigt sted. Det er jo næsten et match made in heaven. De kan kun blive uenige om, hvem der skal have pointene, må kan forestille sig. 

Manchester City så skræmmende ud mod Paris Saint-Germain. Der var fart og intensitet i spillet, og de fik mange folk med i feltet og skabte chancer og afslutninger hele tiden. Det bliver også svært for West Ham United at dæmme op for. Derfor tror anbefalingen på hjemmesejren, men det kan snildt blive et målrigt opgør med liv i begge ender, så vi krydrer hjemmesejren med, at begge hold kommer på tavlen. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,70
Manchester City plus Begge hold scorer
Gå til Unibet *


Manchester City – West Ham United: Statistik, topscorer og H2H

 • Manchester City indtager Premier Leagues 2. plads med 26 point efter 12 runder. 

 • Tallene for Manchester City siger 8-2-2 og 25:6.

 • West Ham United er på 4. pladsen i tabellen med 23 point i 12 kampe. 

 • West Ham Uniteds statistik er 7-2-3, og deres måldifference er 23:14.

 • Hos Manchester City er Bernardo Silva topscorer med foreløbig 4 ligamål.

 • West Ham Uniteds ivrigste måltyv er Michail Antonio, som har været på tavlen 6 gange. 
Info
NavnManchester CityMCI
Land
England
ENG
CheftrænerJosep Guardiola
Websitewww.mcfc.co.uk
Form
Statistik
Turnering
FA Cup
Kampe spillet
5
Mål
16
Mål imod
6
Rent bur
1
Gule kort
6
Turnering
Carabao Cup
Kampe spillet
2
Mål
6
Mål imod
1
Rent bur
1
Gule kort
1
Turnering
Champions League Grp. A
Kampe spillet
12
Mål
29
Mål imod
16
Rent bur
4
Gule kort
22
Røde kort
1
Info
NavnWest HamWHU
Land
England
ENG
CheftrænerDavid Moyes
Websitewww.whufc.com
Form
Statistik
Turnering
Premier League
Kampe spillet
26
Mål
45
Mål imod
34
Rent bur
6
Gule kort
32
Røde kort
2
Turnering
FA Cup
Kampe spillet
2
Mål
4
Mål imod
1
Rent bur
1
Turnering
Carabao Cup
Kampe spillet
3
Mål
2
Mål imod
2
Rent bur
2
Gule kort
2
Turnering
Europa League Grp. H
Kampe spillet
6
Mål
11
Mål imod
3
Rent bur
4
Gule kort
4


Expected Goals: Manchester City – West Ham United de seneste tre kampe:

Manchester CityResultatxGWest Ham UnitedResultatxG
Manchester City – Paris Saint-Germain (2-1) 2,52 – 0,82Rapid Wien – West Ham United (0-2) 0,64 – 3,26 
Manchester City – Everton FC(3-0) 2,38 – 0,47Wolverhampton Wanderers – West Ham United(1-0) 1,11 – 0,53 
Manchester United – Manchester City (0-2) 0,80 – 1,35 West Ham United – Liverpool FC(3-2) 1,62 – 2,05 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Hvornår spilles Manchester City – West Ham United?

Manchester City – West Ham United spilles søndag 28. november 15:00.

Hvor spilles Manchester City – West Ham United?

Manchester City – West Ham United spilles på Etihad Stadium i Manchester i England.

Skriv et svar