18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Manchester City – Tottenham Hotspur: Odds og optakt den 19. februar 2022

Manchester Citys topscorer holdt nærmest en halv fridag i tirsdags mod Sporting Lissabon, for han scorede blot et enkelt af holdets i alt fem mål. (Foto: Bildbyrån)

Premier Leagues tophold Manchester City fik en meriterende sejr i midtugens Champions League på hele 5:0 på udebane mod Sporting Lissabon. Lørdag tager de mod Tottenham Hotspur hjemme på Etihad Stadium, og der er lagt i kakkelovnen til en brandvarm dag for de formsvage gæster. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Manchester City – Tottenham Hotspur. Der er kampstart lørdag d. 19. februar 2022 kl. 18:30. Se kampen på TV3+ eller på Viaplay. 

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Manchester City – Tottenham Hotspur: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Anthony Taylor
Stadion: Etihad Stadium, Manchester
Vejret:  6° og jævn vind

Optakt til Manchester City – Tottenham Hotspur: Skader, karantæner og startopstillinger

Formen fejler ikke en fløjtende finurlighed hos Manchester City for tiden. 5:0 på udebane i den første CL-ottendedelsfinale efterlod Sporting Lissabon afklædte, ydmygede og chanceløse, og selv om City-spillerne selvfølgelig lukkede høflighedsfraser ud om, at opgøret endnu ikke var afgjort, så er opgøret faktisk lige præcis det: Afgjort. 

Så der venter en af de kampe, hvor træner Guardiola for alvor kan rotere sit mandskab, og her kan der så være fuldt fokus på at banke Tottenham Hotspur. Hjemme på Etihad er Manchester City nu på 10 sejre på stribe i alle turneringer med en score på nydelige 32:7. 

De står med halvandet ben i CL-kvartfinalerne. De møder 1. marts Peterborough United i FA Cuppen om en billet i kvartfinalen. Og bortset fra Liverpool FC, som er ni point efter med en kamp i hånden og stadig klynger sig til gulddrømmen med det yderste af neglene, er alle konkurrenter i Premier League distanceret med mindst 16 point. Tottenham Hotspur er for eksempel 27 point efter Manchester City. 

Nu er det trods alt næppe guld, de drømmer om Tottenham Hotspur. For så er der da nogen, der formentlig pludselig opdager, de er midt i et mareridt. De troede måske nok, at sæsonen var ved at være på skinner med Antonio Conte i trænersædet, men nu har de tre nederlag i de seneste fire kampe, og de tre kampe, de har i hånden i kampen om top 4, begynder jo at ligne kampe, de helst ville være foruden. 

De kan glæde sig over, at de stadig er med i FA Cuppen, hvor de så har fået en lusket lodtrækning og møder Manchester Uniteds overmænd fra Middlesbrough FC. Endda på udebane. Der er noget i ubalance hos Tottenham Hotspur, og det er næppe bare træneren, den er gal med længere.


Manchester City:

 • Zach Steffen (Mål, Reserve) – Skadet
 • Bernard Mendy (Back, Fast) – Suspenderet
 • Cole Palmer (Midtbane, Reserve) – Skadet
 • Jack Grealish (Angreb, Fast) – Skadet
 • Gabriel Jesus (Angreb, Fast) – Tvivlsom


Tottenham Hotspur:

 • Japhet Tanganga (Forsvar, Fast/Reserve) – Tvivlsom
 • Oliver Skipp (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet

Manchester City forventet startopstilling: Ederson; Walker, Dias, Laporte, Cancelo; Silva, Rodri, De Bruyne; Mahrez, Foden, Sterling.

Tottenham Hotspur forventet startopstilling: Lloris; Sanchez, Romero, Davies; Doherty, Winks, Bentancur, Sessegnon; Moura, Son; Kane.


Odds på Manchester City – Tottenham Hotspur

Oddsene peger på, at bookmakerne forventer hjemmesejr. 


Odds-forslag: Tætte kampe – eller stryg til Tottenham Hotspur

De seneste syv indbyrdes møder på Etihad Stadium er endt med fem hjemmesejre og to uafgjorte. To af de fem sejre har været på præcis ét mål, mens de tre øvrige alle var på præcis tre mål. Seneste møde i Manchester var for godt et år siden, 13. februar 2020, og dengang vandt City 3:0. De vandt også, da de i april mødtes i Carabao Cup-finalen, men det var kun med 1:0. Og da sæsonen åbnede i det engelske med optimisme og Nuno Espirito Santo i spidsen for Tottenham Hotspur, slog de Manchester City 1:0. 

Siden er Espirito Santo fyret, og nu er det så Antonio Contes tur til at prøve kræfter med Guardiolas pasningsmaskine. Den aktuelle form lover ikke godt, og træner Conte har da også på sin sædvanlige mavesure facon påtalt, at holdet med januars transfervindue sagde farvel til fire spillere og kun hentede to spillere ind, som han insisterer på passer godt til klubbens målsætning. Når man kender Conte, betyder det nok, at han ikke finder dem passende til hans egen målsætning. 

Uanset hvilken målsætning Tottenham Hotspur så måtte have til dette opgør, virker det ganske oplagt, at den ikke involverer hverken mål eller point. Manchester City er i forrygende form og høvler bolde i kassen næsten efter behag med 15 mål i de fire seneste kampe og blot et enkelt baklengsmål. De vinder altså normalt enten med én eller tre mod Tottenham Hotspur. Vi tager chancen og går efter endnu en sejr på mindst tre mål til Manchester City mod et rådvildt gæstemandskab. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
2,95
Manchester City – 2,5
Gå til Marathonbet *

Manchester City – Tottenham Hotspur: Statistik, topscorer og H2H

 • Manchester City fører Premier League med 63 point efter 25 kampe.

 • Tallene for Manchester City er 20-3-2 og med en målforskel på 61:14.

 • Tottenham Hotspur indtager 8. pladsen i Premier League med 36 point efter 22 kampe. 

 • Statistikken for Tottenham Hotspur lyder på 11-3-8 og 28:29.

 • Raheem Sterling er topscorer hos værterne med foreløbig 10 sæsonmål.

 • Hos Tottenham Hotspur har Son Heung-Min lavet flest mål med 9 styk. 
Info
NavnManchester CityMCI
Land
England
ENG
CheftrænerJosep Guardiola
Websitewww.mcfc.co.uk
Form
Statistik
Turnering
FA Cup
Kampe spillet
5
Mål
16
Mål imod
6
Rent bur
1
Gule kort
6
Turnering
Carabao Cup
Kampe spillet
2
Mål
6
Mål imod
1
Rent bur
1
Gule kort
1
Turnering
Champions League Grp. A
Kampe spillet
12
Mål
29
Mål imod
16
Rent bur
4
Gule kort
22
Røde kort
1
Info
NavnTottenhamTOT
Land
England
ENG
CheftrænerNuno Espirito Santo
Websitewww.tottenhamhotspur.com
Form
Statistik
Turnering
Premier League
Kampe spillet
7
Mål
6
Mål imod
10
Rent bur
3
Gule kort
13
Røde kort
1
Turnering
Carabao Cup
Kampe spillet
1
Mål
2
Mål imod
2
Gule kort
1
Turnering
Europa Conference League Kvalifikation
Kampe spillet
2
Mål
7
Mål imod
3
Gule kort
2
Turnering
Audi Cup
Kampe spillet
2
Mål
3
Mål imod
2
Rent bur
1
Gule kort
2


Expected Goals: Manchester City vs. Tottenham Hotspur de seneste tre kampe:

Manchester CityResultatxGTottenham HotspurResultatxG
Sporting Lissabon – Manchester City(0-5) 0,01 – 1,63Tottenham Hotspur – Wolverhampton Wanderers (0-2) 1,31 – 2,80 
Norwich City – Manchester City (0-4) 0,90 – 5,63 Tottenham Hotspur – Southampton FC (2-3) 1,38 – 2,22
Manchester City – Brentford FC(2-0)2,20 – 0,44Tottenham Hotspur – Brighton and Hove Albion(3-1)1,64 – 1,13
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Manchester City – Tottenham Hotspur?

Manchester City – Tottenham Hotspur lørdag den 19. februar 2022 klokken 18:30.

Hvor spilles Manchester City – Tottenham Hotspur?

Manchester City – Tottenham Hotspur spilles på Etihad Stadium i Manchester i England.

Skriv et svar