18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Manchester City – Southampton FC: Odds og optakt den 8. oktober 2022

Der er rigeligt at juble over hos Manchester City, der spiller forrygende fodbold for tiden. (Foto: Bildbyrån)

Manchester City får lørdag besøg af Southampton FC. Værterne er det eneste ubesejrede mandskab i Premier League, og de har scoret mindst tre mål i de seneste otte ligakampe på hjemmebane. Southampton FC har omvendt kun en sejr i deres seneste 11 udekampe i ligaen. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Manchester City – Southampton FC. Der er kampstart lørdag d. 8. oktober 2022 kl. 16:00. Se kampen på TV3+ eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout


Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.

Manchester City – Southampton FC: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Andy Madley
Stadion: Etihad Stadium, Manchester, England
Vejret: 13° og jævn vind

Manchester City – Southampton FC: Skader, karantæner og startopstillinger

Erling Haaland fik afbrudt sin hattrick-stime af træner Guardiola i onsdagens CL-sejr mod FC København. Nordmanden havde ellers scoret hattrick i de tre foregående hjemmekampe, og han var godt på vej mod endnu et mod danskerne. Men han blev altså pillet ud ‘allerede’ efter blot at have scoret to gange. Men han kan lørdag score sit fjerde Premier League-hattrick på hjemmebane i træk. 

Og Manchester City skal sådan set bare holde fast i deres momentum, for de er flyvende. Kevin De Bruyne har i sæsonens otte ligakampe leveret otte assists, men det er selvfølgelig også let at registrere assists, når nordmanden i feltet sender alt i nettet.

Efter 5:0 over FCK onsdag er der reelt ingen grund til at frygte turen til Danmark i den kommende uge, så træner Guardiola skal bare finde ud af, hvem han vil hvile hvornår, for hverken kampen mod Southampton FC lørdag eftermiddag eller tirsdagens duel i Parken udgør reelt en udfordring for de engelske mestre. 

Southampton FC har til gengæld udfordringer, hvor end de kigger hen. Træner Hasenhüttl er fyringstruet efter kun to sejre i sæsonens første otte runder. Fyringstruet har østrigeren været tidligere, hvor han to gange har prøvet at tabe 9:0 med Southampton FC. Dét har han overlevet, men rygterne siger nu, at hvis holdet taber mod Manchester City, ryger han ud. En noget besynderlig kamp at skulle bevise sig i, for det opgør taber de fleste hold jo for tiden. 

De seneste fem sæsoner er mandskabet fra sydkysten sluttet som nummer 17, 16, to gange 15 og 11. De var fem point fra nedrykning sidste år, og det ser ud til, de igen kommer til at kæmpe med den grimme røde streg i bunden i denne sæson. De har slået Leicester City og Chelsea FC, men de seneste tre kampe er det blevet til nederlag til Wolves, Aston Villa og Everton FC. Det er en sikker opskrift på en sæson i bunden, når den slags kampe ingen point giver. Og rygterne siger, klubben skal have ny træner efter lørdagens kamp.


Manchester City:

 • John Stones (Forsvar, Reserve) – Tvivlsom
 • Bernard Mendy (Back, Reserve) – Suspenderet
 • Kyle Walker (Back, Fast) – Skadet
 • Kalvin Phillips (Midtbane, Fast) – Skadet


Southampton FC:

 • Valentino Livramento (Back, Reserve) – Skadet
 • Romeo Lavia (Midtbane, Fast) – Skadet

Manchester City forventet startopstilling: Ederson; Walker, Akanji, Dias, Cancelo; De Bruyne, Rodri, Silva; Foden, Haaland, Grealish.

Southampton FC forventet startopstilling: Bazunu; Walker-Peters, Bella-Kotchap, Salisu, Perraud; Ward-Prowse, Maitland-Niles; Elyounoussi, Aribo, Armstrong; Adams.


Odds på Manchester City – Southampton FC

Skæver vi til kampens odds, er det tydeligt, bookmakerne regner med hjemmesejr. 

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.


Odds-forslag: Manchester City maser Southampton FC endnu engang

De to klubber har mødtes i Manchester 13 gange siden 2004. Det er blevet til 11 hjemmesejre og to uafgjorte. Seneste sejr til Southampton FC i en udekamp mod City var 17. april 2004. Her scorede Anelka for værterne, som alligevel tabte 3:1. Siden har City gjort næsten rent bord med den samlede score 36:13. I seneste sæson endte det usædvanligt nok 0:0.

Det gør det næppe denne gang. Som Manchester City spiller aktuelt, er de klodens stærkeste fodboldhold, og det er svært at forestille sig, at et kriseramt Southampton FC-mandskab skulle stille sig på bagbenene og være i stand til at yde modstand. Gæsterne er ramt af skade til den unge men talentfulde belgier Lavia på midten, men ellers stiller de i noget nær stærkest mulige opstilling. Som altså indtil videre har rakt til en 15. plads og tre nederlag på stribe. 

Selv om Manchester City skulle vælge at holde lidt igen, tror anbefalingen, de kommer til at rulle over gæsterne. I sæsonens seks kampe på eget græs har City scoret 27 mål. Altså 4,5 i snit. Historisk har Southampton FC godt nok ikke vundet ofte i Manchester. Men i 11 af de 13 foregående opgør har de trods alt fået scoret. Så selv hvis Manchester City ikke lever op til det flotte snit, tror vi på hjemmesejr og mindst fire scoringer i dette opgør.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
2,76
Manchester City PLUS Over 3,5 mål
Gå til Marathonbet *


Manchester City – Southampton FC: Statistik, topscorer og H2H

 • Manchester City er nummer 2 i Premier League med 20 point efter 8 runder. 

 • Tallene for Manchester City siger 6-2-0 og 29:9.

 • Southampton FC er på 16. pladsen i tabellen med 7 point efter 8 kampe. 

 • Southampton FCs statistik er 2-1-5, mens deres måldifference er 8:13.

 • Hos værterne er Erling Haaland flittigste mand på måltavlen med 14 pletskud. 

 • Che Adams og Joe Aribo har scoret hver 2 gange, og det gør dem til Southampton FCs topscorere.


Expected Goals: Manchester City vs. Southampton FC – de seneste tre kampe:

Manchester CityResultatxGSouthampton FCResultatxG
Manchester City – FC København (5-0) 4,54 – 0,41Southampton FC – Everton FC(1-2) 3,06 – 1,61 
Manchester City – Manchester United (6-3) 4,35 – 1,91Aston Villa FC – Southampton FC (1-0) 1,62 – 0,47 
Wolverhampton Wanderers – Manchester City (0-3) 0,31 – 2,03Wolverhampton Wanderers – Southampton FC(1-0) 0,98 – 1,41 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Manchester City – Southampton FC?

Manchester City – Southampton FC spilles lørdag den 8. oktober 2022 klokken 16:00.

Hvor spilles Manchester City – Southampton FC?

Manchester City – Southampton FC spilles på Etihad Stadium i Manchester i England.

Skriv første kommentar

Skriv et svar