18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Manchester City – Southampton: Odds og optakt den 18. september 2021

Foto: Bildbyrån

Efter nederlaget til Tottenham i premieren har de engelske mestre fra Manchester City ikke kigget sig tilbage. Senest blev det til en suveræn 6-3 sejr over Leipzig i Champions League. Mere kritisk ser det ud for gæsterne fra Southampton, som endnu ikke har vundet en kamp i indeværende sæson i Premier League. Galoperer Manchester City videre eller formår Southampton at hente en overraskende sejr og dermed sæsonens første? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Manchester City – Southampton. Der er kampstart lørdag d. 18. september 2021 kl. 16:00. Kampen kan streames på Viaplay.

GÅ TIL

Få 100 % i velkomstbonus op til 500 kroner

18+. Regler og vilkår gælder. Til nye spillere ved indbetaling på min. 100 kroner. Maks. bonusbeløb: 500 kroner. Indbetaling + bonus skal gennemspilles 5x på sport (min. odds 1.50) inden for 60 dage.


Manchester City – Southampton: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jonathan Moss
Stadion: Etihad Stadium
Vejret: 19° og skyet med svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Manchester City
Southampton
Odds are subject to change. Last updated 18. september 2021 17:07.

Optakt til Manchester City – Southampton: Skader, karantæner og startopstillinger

Der var heftige rygter der satte Harry Kane i forbindelse med et skifte til de engelske mestre Manchester City, som også har gjort det tydeligt for Gud og hver mand, at de mangler en decideret angriber efter at Agüero er strøget til Barcelona. Harry Kane endte dog med at blive i Tottenham og Manchester City står dermed tilbage med Gabriel Jesus som angriber. Ekstra bekymrende blev det i første kamp af sæsonen, da Manchester City ikke formåede at score mod netop Tottenham, som endda manglede Harry Kane – og endda endte med at tabte premierekampen. Siden har Manchester City dog givet svar på tiltale. To gange fem scoringer i Premier League og senest hele seks scoringer i Champions League-opgøret mod Leipzig må afblæse rygterne om, at Manchester City mangler en spiller der kan sparke bolden i kassen. Godt nok er målene fordelt ud på mange forskellige spillere, men det kan også vise sig at være en styrke i sidste ende. Det betyder at man ikke er afhængig af en angriber, men at målene kan komme fra mange forskellige spillere. Manchester Citys offensiv er heller ikke til at tage fejl af. Pep Guardiola kan skifte de fire forreste fra kamp til kamp uden at det nærmest har indflydelse på kvaliteten. Ganske frygtindgydende.

Omvendt ser det ud for Southampton, som før sæsonen sagde farvel og tak til deres topscorer i de seneste år, Danny Ings. Englænderen er røget til Aston Villa, som brugte et par af de millioner, som de fik for salget af Jack Grealish til netop Manchester City. Derudover er danske Jannik Vestergaard og den stærke venstreback Ryan Bertrand også væk fra The Saints, hvilket betyder at de skal have spillet et nyt mandskab sammen. I de første par kampe har det været op og ned for Southampton – og mest ned, hvis man kigger på resultaterne. Godt nok har tre ud af fire af modstanderne været hold, som endte i den øverste halvdel af sidste sæsons Premier League, men alligevel har det ikke været opløftende for Southampton.

Det bliver interessant at se, hvordan Southampton klarer sig i denne sæson. Umiddelbart er det ikke en udekamp mod Manchester City, hvor de skal gøre sig forhåbninger om point. Men Southampton har de seneste drillet et par af de store klubber, og mon ikke de vil forsøge at gøre det samme i denne kamp?

Manchester City:

 • Zach Steffen (Målmand, Reserve) – Skadet
 • Benjamin Mendy (Back, Fast/Reserve) – Suspenderet
 • Aymeric Laporte (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
 • John Stones (Forsvar, Fast) – Tvivlsom

Southampton:

 • William Smallbone (Midtbane, Reserve) – Skadet
 • Stuart Armstrong (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
 • Theo Walcott (Kant, Fast/Reserve) – Skadet
 • Shane Long (Angreb, Fast/Reserve) – Skadet

Manchester City forventet startopstilling: Ederson; Walker, Dias, Aké, Cancelo; De Bruyne, Fernandinho, Gundogan; Foden, Jesus, Sterling

Southampton forventet startopstilling: McCarthy; Livramento, Stephens, Bednarek, Perraud; Romeu, Diallo; Redmond, Ward-Prowse, Djenepo; Adams


Odds på Manchester City – Southampton

Oddsene viser os, at bookmakerne er overbeviste om at Manchester City tager en sikker sejr.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 18. september 2021 17:07.

Odds-forslag: Citys offensiv buldrer videre

Norwich blev sendt hjem med et 5-0 nederlag, Arsenal blev sendt hjem med et 5-0 nederlag og senest blev Leipzig sendt hjem med et 6-3 nederlag. Selvom Etihad Stadium ikke er kendt for at være blandt de mest stemningsfyldte stadioner i Premier League, så virker Manchester City til at føle sig godt tilpas på eget græs. Manchester City har så mange offensive strenge at spille på, at uanset hvem Pep Guardiola vælger at spille med, så bør de have så højt et niveau, at det er ganske få hold i Premier League der kan styre den offensive kanoner.

Southampton fik 0-0 i deres seneste kamp mod West Ham, hvilket giver et meget godt billede af de udfordringer, som Southampton står overfor i denne sæson. Deres topscorer i de seneste par sæsoner Danny Ings er væk og derudover er offensive kræfter som Armstrong, Walcott og Shane Long ude med skader. Southampton er relativt tyndt besat på de særligt de forreste pladser og med forventningen om en stor dominans til Manchester City, er det svært at se, hvordan Southampton skal true de engelske mestre den anden vej.

Manchester City bør have gode muligheder for at fortsætte deres imponerende hjemmebaneform i forhold til at score mål, og når Southampton samtidig har problemer offensivt, så bør der være gode muligheder for en storsejr til hjemmelavet.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Nordicbet
2,25
Manchester City -2,5 (AH)
Gå til Nordicbet *


Manchester City – Southampton: Statistik, topscorer og H2H

 • Manchester City er placeret på femtepladsen i Premier League. Ét point efter de fire førende hold.

 • Southampton frister en tilstedeværelse på en øjeblikkelig 14. plads efter tre uafgjorte kampe i sæsonens første fire.

 • Manchester Citys topscorer i Premier League er Ferran Torres, der har scoret to af Manchester Citys 11 mål i Premier League.

 • Southampton har scoret fire mål i sæsonens første fire kampe. De fire mål er spredt ud på tre forskellige spillere, mens det sidste var et selvmål. Blandt målscorerne er anfører James Ward-Prowse.

 • Manchester City vandt de to opgør mod Southampton i sidste sæson. Sidste gang de to hold mødtes på Etihad Stadium endte det 5-2 til hjemmeholdet.Expected Goals: Manchester City vs. Southamptonde seneste tre kampe:

Manchester CityResultatxGManchester UnitedResultatxG
Manchester City – Leipzig(6-3)2,30 – 0,55Southampton – West Ham(0-0)1,22 – 0,78 
Leicester – Manchester City(0-1)0,77 – 3,00Newcastle – Southampton(2-2)1,51 – 4,56
Manchester City – Arsenal(5-0)3,48 – 0,00Newport – Southampton(0-8)0,15 – 3,75
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar