18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Manchester City – Manchester United: Odds og optakt den 2. oktober 2022

Christian Eriksen har spillet forrygende siden skiftet til Manchester United. Søndag kan han få en afgørende fod, når der er Manchester-derby. (Foto: Bildbyrån)

Manchester City tager imod Manchester United søndag eftermiddag. De forsvarende mestre fra City er kommet fint i gang med sæsonen og har endnu ikke tabt i ligaen. Det har United, som åbnede med to nederlag. Siden er der dog kommet mere schwung over holdet, og kan de snuppe alle tre point på Etihad, melder de sig ind i topstriden for alvor. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Manchester City – Manchester United. Der er kampstart søndag d. 2. oktober 2022 kl. 15:00. Se kampen på See eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout
Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Manchester City – Manchester United: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Michael Oliver
Stadion: Etihad Stadium, Manchester, England
Vejret: 15° og jævn vind

Optakt til Manchester City – Manchester United: Skader, karantæner og startopstillinger

De seneste ni betydende hjemmekampe har Manchester City alle vundet. Og de har scoret 40 mål i de ni kampe. De elsker at score mål. Og ingen elsker det mere end Erling Haaland. Nordmanden kom til City før denne sæson, og han er blevet et øjeblikkeligt hit i front for The Citizens. 11 scoringer i syv ligakampe er næsten umenneskeligt imponerende, men det er altså de knastørre tal for nordmanden. 

Tallene for Manchester City kan vise sig at være lovende til dette opgør. Hvis Arsenal FC sætter point til lørdag, når de møder Spurs, kan City nemlig kravle på førstepladsen i tabellen med sejr her. De har allerede fire af de seneste fem mesterskaber, men de vil helt sikkert mene, det er deres endnu engang. De har også åbnet sæsonens Champions League i overlegen stil med to sejre i lige så mange forsøg. 

Hvis man skal finde en fodboldspiller, der er lige så glad for at score mål som Haaland, så skulle det da lige være Manchester Uniteds Cristiano Ronaldo. Portugiseren har godt nok fået en noget lunken sæsonstart, som jo egentlig mest har handlet om, at han ville væk fra Manchester United. 

Men ingen bejlere bed på, og nu er Ronaldo så hos United i hvert fald frem til januar. Med de mulige fravær af Martial og formstærke Rashford til denne duel, kan Ronaldo se frem til en omgang i manegen med det allermest tiltrækkende savsmuld i form af en kombineret topkamp og lokalbrag. 

Der er alle muligheder for at blive fodret i front, for hos Manchester United finder vi en af tidens allerbedste og mest chanceskabende fodboldspillere. Danske Christian Eriksen er kommet helt fantastisk i gang med tilværelsen hos Manchester United, og de to landskampe for Danmark i Nations League understregede blot, at Eriksen spiller bedre end nogensinde før. Skal United på måltavlen på Etihad, kan det snildt blive med danskeren som næstsidste mand på bolden.


Manchester City:

 • Aymeric Laporte (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
 • John Stones (Forsvar, Reserve) – Tvivlsom
 • Bernard Mendy (Back, Reserve) – Suspenderet
 • Kalvin Phillips (Midtbane, Fast) – Skadet


Manchester United:

 • Martin Dubravka (Mål, Reserve) – Skadet
 • Harry Maguire (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
 • Brandon Williams (Back, Reserve) – Skadet
 • Donny van de Beek (Midtbane, Reserve) – Tvivlsom
 • Mason Greenwood (Kant, Reserve) – Suspenderet
 • Marcus Rashford (Angreb, Fast) – Skadet
 • Anthony Martial (Angreb, Reserve) – Skadet

Manchester City forventet startopstilling: Ederson; Walker, Akanji, Dias, Cancelo; De Bruyne, Rodri, Silva; Foden, Haaland, Grealish.

Manchester United forventet startopstilling: De Gea; Dalot, Varane, Martinez, Malacia; Casemiro, Eriksen; Antony, Fernandes, Sancho; Ronaldo.


Odds på Manchester City – Manchester United

Skæver vi til oddsene, viser de, at Manchester City er store favoritter i lokalopgøret. 

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.


Odds-forslag: Mestrene vinder Manchester-duellen

Manchester City vandt begge ligakampe mod Manchester United i seneste sæson. Men de seneste seks indbyrdes møder på Etihad er endt med fire sejre til gæsterne, så der er ingen grund til at have bøjede nakker hos De Røde. Træner Ten Hag har allerede bevist, han kan sætte holdet op mod de store hold, for det er blevet til sejr både mod Arsenal FC og Liverpool FC allerede i sæsonen for United. 

Det var godt nok begge to på hjemmebane, men de er på tre udesejre på stribe og rent bur i dem alle tre. Lugter det en anelse af en overraskelse på Etihad? Ah, hvis det lugter af noget, er det nok snarere olie, og Manchester City bør ikke frygte nogen som helst.

De tabte Charity Shield temmeligt klart til Liverpool FC, men i ligaen er det blevet til fem sejre og to uafgjorte – mod Aston Villa FC og Newcastle United – så de er i fin, fin form. De har scoret mere end tre mål per ligakamp indtil nu, og det er, trods den skarpe defensiv hos gæsterne, svært at forestille sig en kamp uden scoringer. 

Men det er nu altså også svært at se andre udfald end sejr til værterne. Hvor meget vi end hepper på Eriksen, og hvor sympatisk Ten Hag end er, bør der stadig være kvalitetsforskel i Citys favør. Vi går med sejr til værterne og mindst tre mål i kampen.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,75
Manchester City PLUS Over 2,5 mål
Gå til Marathonbet *


Manchester City – Manchester United: Statistik, topscorer og H2H

 • Manchester City er nummer 2 i Premier League med 17 point for 7 kampe. 

 • Manchester Citys statistik er 5-2-0 og 23:6.

 • Manchester United indtager 5. pladsen i tabellen, og de har 12 point efter 6 runder. 

 • Tallene for Manchester United siger 4-0-2, mens deres måldifference er 8:8.

 • Manchester Citys topscorer er norske Haaland, der er noteret for 11 ligamål indtil videre.

 • Hos Manchester United kræver det 3 træffere at kalde sig topscorer, og det har Marcus Rashford præsteret.


Expected Goals: Manchester City vs. Manchester United de seneste tre kampe:

Manchester CityResultatxGManchester UnitedResultatxG
Wolverhampton Wanderers – Manchester City (0-3)0,31 – 2,03Sheriff Tiraspol – Manchester United(0-2)
0,30 – 1,34 
Manchester City – Borussia Dortmund (2-1)0,86 – 0,49Manchester United – Real Sociedad (0-1) 0,94 – 1,00 
Sevilla FC – Manchester City(0-4)0,50 – 3,71 Manchester United – Arsenal FC(3-1 1,01 – 1,29 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Manchester City – Manchester United?

Manchester City – Manchester United spilles søndag den 2. oktober 2022 klokken 15:00.

Hvor spilles Manchester City – Manchester United?

Manchester City – Manchester United spilles på Etihad Stadium i Manchester i England.

Skriv første kommentar

Skriv et svar