18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Manchester City – Liverpool: Odds og optakt den 10. april 2022

Kan Manchester City holde Liverpool bag sig, eller får vi et nyt førerhold i Premier League søndag aften? (Foto: Bildbyrån)
Kan Manchester City holde Liverpool bag sig, eller får vi et nyt førerhold i Premier League søndag aften? (Foto: Bildbyrån)

Søndag står den på et vaskeægte topbrag fra den engelske Premier League, når rækkens førerhold Manchester City tager imod Liverpool på Etihad. Kun 1 point adskiller de to klubber her med otte spillerunder tilbage af sæsonen. Der er lagt i kakkelovnen til det helt store drama! Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Manchester City – Liverpool. Der er kampstart søndag d. 10. april 2022 kl. 17:30. Se kampen på See eller Viaplay.

GÅ TIL

Spil for 1.000 kr. og få 1.000 kr.

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.

Manchester City – Liverpool: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Anthony Taylor
Stadion: Etihad Stadium, Manchester
Vejret: 10°, svag vind

Optakt til Manchester City – Liverpool: Skader, karantæner og startopstillinger

Manchester City og Liverpool har fejet al modstand af banen i denne sæson, og lagt sig komfortabelt i spids af Premier League. Otte spillerunder resterer af sæsonen, og kun 1 point adskiller de to engelske topklubber, så der er lagt i kakkelovnen til det helt store guldbrag. To af verdens mest profilerede mandskaber med to af verdens allerbedste trænere på sidelinjen, det bliver en fornøjelse at fyre op for fladskærmen søndag aften.

Aktuelt står Manchester City noteret for 73 point, 1 mere end Liverpool på 2.pladsen, og det siger lidt om hvor jævnbyrdigt det er mellem de to klubber i denne sæson. Både City og Liverpool var i aktion tirsdag aften i Champions League, hvor de begge fik en udmærket optakt til topbraget med sejre over Atletico Madrid og Benfica. City er gjort til favoritter i dette opgør, primært pga. hjemmebanefordelen, men faktisk taler de seneste indbyrdes opgør også for hjemmeholdet. City har ikke tabt til Liverpool i de seneste fire indbyrdes opgør, heraf to sejre og x’er. Gæsterne viser sig til gengæld virkelig godt frem for tiden med hele ti Premier League-sejre i streg.

Dette er også opgøret mellem to af verdens bedste trænere i Pep Guardiola og Jürgen Klopp, og de to toptrænere kender hinanden umanerlig godt efterhånden. Både her i Premier League, men også i Bundesligaen har de krydset klinger en del gange efterhånden. De indbyrdes statistikker mellem de to fordrer også for et jævnbyrdigt opgør søndag aften. Klopp står noteret for 9 sejre, 5 kampe er endt uafgjort, og Guardiola har vundet 8. Det ser tæt ud ligemeget hvor man kigger hen.

Der er nærmest ingen fravær hos de to mandskaber, faktisk er Liverpool helt fit for fight, mens Manchester City blot må undvære Ruben Dias, som dog er en af Guardiolas vigtigste brikker.


Manchester City:

  • Ruben Dias (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Bernard Mendy (Back, Fast) – Suspenderet
  • Cole Palmer (Midtbane, Reserve) – Skadet


Liverpool:

  • Ingen kendte fravær

Manchester City forventet startopstilling: Ederson; Walker, Stones, Laporte, Cancelo; De Bruyne, Rodri, Gündogan; Silva, Sterling, Foden

Liverpool forventet startopstilling: Alisson; Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson; Henderson, Fabinho, Thiago; Salah, Jota, Mane


Odds på Manchester City – Liverpool

Bookmakerne har Manchester City som favoritter.


Odds-forslag: City holder forspringet

To af verdens bedste hold fra verdens bedste liga i direkte duel om 1.pladsen, det bliver ikke meget bedre end det her! Der er otte spillerunder tilbage af sæsonen, og ingen af de to mandskaber sætter særlig mange point til for tiden, så dette opgør kan vise sig helt afgørende for mesterskabet. City har et forspring på 1 point, og har i min optik også det nemmeste restprogram af de to klubber, så en sejr til Guardiola og co. søndag aften kan meget vel afgøre løjerne.

Spørgsmålet er, i hvor høj grad Pep og Klopp tør at satse på sejren? Bliver det sådan en kamp hvor de to managers mest af alt er bange for at tabe, eller bliver der gået 100% efter 3 point? Umiddelbart vil City være udmærket tjent med 1 point her, for så har de stadig skæbnen i egne hænder med syv forholdsvis overkommelige kampe tilbage i sæsonen. Liverpool viser dog god form med ti ligasejre på stribe, så det er lettere sagt end gjort at hive det ene point i land for Guardiola og co.

Den kan gå begge veje den her. Som man kan aflæse i tabellen, og i de indbyrdes statistikker så er der ikke meget som adskiller de to klubber. City har ikke tabt i de seneste fire opgør mod Liverpool, og jeg tror det lykkedes at hive 1 vigtigt point i land igen på søndag.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
3,94
Uafgjort
Gå til marathonbet *


Manchester City – Liverpool: Statistik, topscorer og H2H

  • Manchester City topper Premier League med 73 point. Statistikken er på 23-4-3 og målscoren 70:18.

  • Liverpool er nummer 2 med 72 point. Statistikken er på 22-6-2 og målscoren 77:20.

  • De Bruyne, Sterling og Mahrez deler topscorerværdigheden for City med 10 mål hver.

  • Mohamed Salah er topscorer for Liverpool med 20 ligascoringer.

  • Sæsonens første indbyrdes opgør mellem de to tophold endte 2-2.


Expected Goals: Manchester City vs. Liverpool de seneste tre kampe:

Manchester CityResultatxGLiverpoolResultatxG
Manchester City – Atlético Madrid(1-0) 1,3 – 0Benfica – Liverpool(1-3) 0,91 – 2,11 
Burnley – Manchester City(0-2) 0,22 – 2,11Liverpool – Watford(2-0) 1,63 – 0,45 
Southampton – Manchester City(1-4) 1,26 – 2,88Nottingham Forest – Liverpool(0-1)0,78 – 0,98
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Manchester City – Liverpool?

Manchester City – Liverpool spilles søndag den 10. april 2022 klokken 17:30.

Hvor spilles Manchester City – Liverpool?

Manchester City – Liverpool spilles på Etihad Stadium i Manchester

Skriv et svar