18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Manchester City – Leicester: Odds og optakt den 26. december 2021

Kevin De Bruyne stod for to scoringer i Manchester Citys seneste hjemmekamp. Foto: Bildbyrån

Premier Leagues dukke fra Manchester City skal op mod Kasper Schmeichel, Jannik Vestergaard og resten af Leicester-mandskabet på Boxing Day. Mon Manchester City kan fortsætte deres vilde stime i Premier League med den niende sejr i træk eller kan Leicester drille mesterskabsfavoritterne? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Manchester City – Leicester. Der er kampstart søndag d. 26. december 2021 kl. 16:00. Se kampen på Xee eller Viaplay. 

GÅ TIL

Bonus op til 500 kr. / extrabet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % extrabet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Extrabet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Extrabet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Manchester City – Leicester: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Chris Kavanagh
Stadion: Etihad Stadium, Manchester
Vejret: 5° og mulighed for regn

Optakt til Manchester City – Leicester: Skader, karantæner og startopstillinger

Manchester City ser ud til at have sikker kurs mod mesterskabet. Chelsea har smidt point i de sidste par uger og det samme gjorde Liverpool i sidste weekend mod Tottenham. Manchester City er også det mandskab i toppen af ligaen, der ser ud til at have sluppet bedst fra både skader og corona i denne tid. Mens meldinger om covid-19 bluser op i de fleste af de øvrige Premier League-klubber, så er Manchester Citys eneste bekymring en skade til spanske Ferran Torres. Offensivspilleren, der i øvrigt er rygtet til Barcelona i disse dage. Det kræver dog lige, at Barcelona finder nogle penge frem, som de efter sigende ikke har. Nok om det. Manchester City er inde i en forrygende form i Premier League, hvor de står noteret for otte sejre i træk. De er gået gennem november og december uden at sætte point til, og skal stimen i december fortsætte, så er næste bump på vejen, Leicester.

Leicester, som modsat Manchester City, er lidt ramt på sygdomsfronten. Dog ikke til markante skikkelser. Leicester led et stort knæk i midtugen, da de røg ud af Carabao Cuppen til Liverpool. Foran med 3-1 endte med en sen udligning fra Liverpool og efterfølgende exit efter straffesparkskonkurrence, hvor først unge Luke Thomas og dernæst Ryan Bertrand brændte fra pletten. I Premier League har Leicester seks point op til Manchester United på femtepladsen, som de endte på i sidste sæson, og som de vel også bør sigte efter i år. Det kan dog blive sværere i år. Arsenal er begyndt at røre på sig, Tottenham bør også have ambitioner om mere og det samme må siges om Manchester United, som bør sigte efter top fire.

Fælles for begge er, at de kommer med en frisk 4-0-sejr over Newcastle. Selvom Leicester ikke helt har ramt melodien i denne sæson, så er de stadig en af få mandskaber, der har kunne byde Manchester City op til dans i mere end en kamp i løbet af de sidste par år. Leicester har været dygtige til at matche Manchester Citys ekstreme tempo og så har de kendt deres besøgstid. På denne Boxing Day er der derfor god grund til at tro på en underholdende kamp i et højt tempo.


Manchester City:

  • Benjamin Mendy (Back, Reserve) – Suspenderet
  • Ferran Torres (Kant, Fast/Reserve) – Skadet


Leicester:

  • Jonny Evans (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
  • Wesley Fofana (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet
  • Filip Benkovic (Forsvar, Reserve) – Skadet
  • James Justin (Back, Fast/Reserve) – Skadet
  • Hamza Choudhury (Midtbane, Reserve) – Skadet

Manchester City forventet startopstilling: Ederson; Kyle Walker, John Stones, Ruben Dias, Joao Cancelo; Rodri, De Bryune, Gundogan; Mahrez, Sterling, Silva

Leicester forventet startopstilling: Schmeichel; Pereira, Vestergaard, Soyuncu, Bertrand; Ndidi, Tielemans; Maddison, Barnes, Data; Varde


Odds på Manchester City – Leicester

Oddsene peger på en klar favoritværdighed til Manchester City.


Odds-forslag: To gode mandskaber holder hinanden i skak

Det er en gentagelse af dette års Community Shield, hvor Leicester overraskende vandt 1-0. Siden har Leicester ikke formået at følge op på de flotte start på sæsonen med et trofæ, mens Manchester City har taget revanche. Sikkert avancement i Champions League og en øjeblikkelig førsteplads i Premier League er fakta ved juletiden for Manchester City.

Selvom det på papiret ligner to offensive mandskaber, så er det oftest endt målfattigt når de to hold har mødt hinanden. I fire af de seneste fem indbyrdes kampe er det endt med enten 1-0 eller 2-0 til en af holdene, og de seneste tre er også endt med en 1-0 sejr til hver og en 2-0 sejr til City i foråret 2021.

Manchester City svinger meget i det offensive niveau. For et par uger siden havde de store problemer med at score mod Wolves, hvor et straffespark blev redningen. Efterfølgende har de kørt Leeds og Newcastle over, men Leicester bør have et niveau mere end det to. Selvom Leicester har haft defensive problemer i sæsonen, så bør de kunne holde Manchester City nogenlunde fra fadet. Det kunne sagtens ende med en mere taktisk affære end bookmakerne tror og derfor går vi med få mål.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Nordicbet
1,81
Under 3,5 mål
Gå til Nordicbet *


Manchester City – Leicester: Statistik, topscorer og H2H

  • Manchester City indtager førstepladsen i Premier League med 44 point for 18 kampe.

  • Leicester ligger nummer ni i Premier League med 22 point efter 16 kampe.

  • Manchester City vandt med 4-0 i deres seneste opgør – på udebane mod nyrige Newcastle.

  • Leicester tabte efter straffesparkskonkurrence i onsdags til Liverpool. I sidste weekend slog de Newcastle med 4-0.

  • Bernardo Silva er Manchester Citys topscorer med syv mål i Premier League.

  • Jamie Varde har scoret ni mål i Premier League, hvilket gør ham til Leicesters topscorer.


Expected Goals: Manchester City vs. Leicester de seneste tre kampe:

Manchester CityResultatxGLeicesterResultatxG
Newcastle – Manchester City(0-4) 3,69 – 0,39Liverpool – Leicester(3-3) (4-3 e.s.)1,72 – 1,20
Manchester City – Leeds(7-0) 2,99 – 0,40Leicester – Newcastle(4-0) 2,08 – 0,91
Manchester City – Wolves(1-0) 3,53 – 0,28Napoli – Leicester (3-2) 1,30 – 1,71
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Manchester City – Leicester?

Manchester City – Leicester spilles søndag den 26. december 16:00.

Hvor spilles Manchester City – Leicester?

Manchester City – Leicester spilles på Etihad Stadium i Manchester, England.

Skriv første kommentar

Skriv et svar