18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Manchester City – Leeds United: Odds og optakt den 10. april 2021

Som en lækker snack mellem Manchester Citys to Champions League-kvartfinaler mod Dortmund bliver vi lørdag eftermiddag budt på en duel mellem Manchester City og Leeds. Det er to offensivt indstillede mandskaber, så der er lagt op til et festfyrværkeri af en kamp. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Manchester City – Leeds United. Der er kampstart lørdag d. 10. april 2021 kl. 13:30. Se kampen på Viaplay eller på TV3 Max.

Odds på Manchester City – Leeds United

Oddsene peger entydigt i retning af Manchester City-sejr.

Manchester City – Leeds United: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Andre Marriner
Stadion: Etihad Stadium, Manchester
Vejret: 7° og svag vind

Optakt til Manchester City – Leeds United: Skader, karantæner og startopstillinger

Manchester City er aktuelt 11 point fra at have matematisk sikret klubbens tredje mesterskab på fire sæsoner. Der er lige nu 14 point ned til rivalerne fra Manchester United på 2. pladsen, og de røde har endda en kamp i hånden. Så der er stadig et stykke arbejde at gøre for træner Pep Guardiola og holdet, før end de kan sætte streg under titlen. Og de er stadig aktive på alle fronter. Champions League-kvartfinaler med sejr i første kamp mod Dortmund i tirsdags. Ventende FA Cup-semifinale mod Chelsea næste weekend. Og weekenden efter Carabao Cup-finale mod Tottenham. Der er fuld fart på alle fronter, og derfor bliver der også roteret flittigt på holdet, og det kan til tider være svært at skelne, hvad der er stærkeste, og hvad der er B-opstillingen. Det må være en fornøjelse som træner.

Om Marcelo Bielsa ligefrem går fornøjet omkring er nok tvivlsomt. Den altid optimerings-parate chilener kan dog godt tillade sig at grynte fornøjet over Leeds Uniteds comeback-sæson til Premier League. Netop nu på en 11. plads og reelt ikke i fare for at havne i bundkampen på noget tidspunkt af sæsonen. Det er voldsomt imponerende. Ingen af de fem hold umiddelbart efter Leeds i tabellen har tabt flere kampe end Marcelo Bielsas mandskab. Men ingen af dem har heller vundet lige så mange kampe. Det er blevet til sølle tre uafgjorte i 30 kampe. Og så mærker man jo for alvor effekten af 3-pointsystemet. I sidste sæson lukkede de Championship med seks sejre på stribe, men siden har de ikke formået at vinde mere end to kampe i træk. De kommer med to friske sejre til dette opgør, og selv om der skal en kæmpe præstation til for at besejre Manchester City netop nu, så kan Leeds altså jagt deres første “sejrs-treble” i denne sæson.

Manchester City:

Leeds United:
Adam Forshaw (Midtbane, Reserve) – Skadet
Jack Harrison (Kant, Fast) – Spærret

Manchester City forventet startopstilling: Ederson; Walker, Dias, Laporte, Mendy; Fernandinho, Rodri; Mahrez, De Bruyne, Gabriel Jesus; Aguero.

Leeds United forventet startopstilling: Meslier; Ayling, Llorente, Cooper, Alioski; Phillips; Raphinha, Dallas, Roberts, Costa; Bamford.

Odds-forslag: Mål, mål og atter mål

Værterne er på fremragende 27 sejre i de seneste 28 kampe. De kender åbenbart også værdien af at minimere antallet af uafgjorte. I ni af deres seneste 10 kampe har Manchester City scoret mindst to mål, og fem af dem er vundet med præcist 2-0. Så den oplagte overvejelse med Manchester City er altid enten handicapspil eller antallet af mål. For 0-0 er meget langt væk. Det er kun sket to gange i sæsonen.

Leeds er ikke noget ueffent udebanehold. De seneste seks kampe på udebane har de scoret ni mål, og kampene har i alt budt på 19 scoringer. Altså godt tre mål i snit. Leeds har hentet tre sejre og tre nederlag i de seks kampe. De to klubbers første møde i sæsonen endte 1-1, og det kunne godt trække i retning af et under-spil, men omvendt er den flittige rotation hos Manchester City nu også præget af, at alle, der kommer ind, ved, de skal præstere maksimalt for at være med i de sjove kampe, der venter. Det er nu, sæsonen spidser til. Det er nu, frugterne skal plukkes for alt det hårde arbejde undervejs. Det er altid vanskeligt at se Leeds gå fra banen uden at score. Men det er også svært at se Leeds få point med fra dette opgør. Og så simpelt kom vi til et spil på mindst tre scoringer i kampen. Det er anbefalingen herfra.

SpilXperten.com anbefaler: Over 2,5 mål til odds 2,14 – SPIL HER >>*

Manchester City – Leeds United: Statistik, topscorer og H2H

  • Manchester City topper Premier League med 74 point for 31 kampe.

  • Statistikken for topholdet er 23-5-3 og målscoren 66:21. På hjemmebane er de 12-2-2 og 36:13.

  • Leeds United er nummer 11 med 42 point for 30 kampe.

  • Tallene for Leeds United siger 13-3-14 og måldifferencen 47:48. Når de er på udebane, siger statistikken 7-0-8 og målscoren 26:30.

  • Manchester Citys topscorer er tyske Ilkay Gündogan, som har nettet 12 gange.

  • Patrick Bamford er topscorer hos Leeds United med 14 træffere.

  • De spillede senest mod hinanden 3. oktober 2020, hvor opgøret på Elland Road endte 1-1.

  • Seneste møde i Manchester skal vi tilbage til 2013 for at finde. Det var en FA Cup-kamp, som Manchester City vandt 4-0.

Skriv et svar